IZVORNA PORUKA: teacher75
Meni je nekulturno ovo tvoje uzimanje muzevog novca iz novcanika. Onda on nema svoj dinar ako tako gledamo
Ali ne krivim te zaista! Imamo mi u mahali primjer braka, zajednickog zivota, gdje zena ima "svoju" ladicu u koju on nema pravo da zaviri
ali nemoj druge ubjedjivati u svoju teoriju zajednickog zivota
, jer zamisli sta bi bilo da si "samo" domacica... da li bi dobila dinar od muza, a da ti ne prigovori?
Budi realna, i pogledaj se u ogledalo i postavi sama sebi pitanje, zasto si zaposlena
. Da li je to zaposljenje ono sto drugima daje odredjenu sliku o tebi? DA. Ali ta slika gubi svoj smisao, kada ti dodjes i kazes eto muzu, samo da znas, u tom i tom sam kaficu sa Eminom i Sanelom na kahvi.
Muzu eto da znas, kupit cu sebi cipele.
Od svoje plate sam izdvojila stek, eto samo da znas..
ali zaista te ne krivim, jednostavno imas ljudi koji sami sebi djau za pravo ako su nekome muz/zena da se umijesaju u ostavinski postupsak izmedju nj.partnera i nj.roditelja. jer su oni zene/muzevi, i oni imaju pravo na "misljenje" bez obzira sto se radi o tudjoj imovini
< Poruku je uredio Sunašce2015 -- 9.6.2017 10:22:19 >