Joj Ema baš mi je žao što te te stvari kačaju, kad si baš osjetljiva Ma zakačim i ja svojim neđe, haman ne procijenim doro, ali nema modrica. Mogu mislit' kako si se prepala Ajde ne brini, sve je to ok. Eto čula si primjere, znale su žene i past' na stomak, a bebče k'o bebče, otpono
Malaaaa Kako ti je u Bosni? Kako slušaju gerilci? Slažete li se? Jes' vala, evo i nama je usitnilo, ali ja se ne sekiram, kako BubaDara uspije, uspjeću vala i ja A za Search ni mi ništa ne znamo
Bejbibi Kakav bona Zika virus, mani se nepotrebne sekiracije. Brini se ovako ko ja za klistriranje i to Haj ja se sve nadam da mi od bolova neće bit' na umu gurajuli mi cjevčice dogod I kad pominješ tu depresiju, mene je i toga malo strah Jesi li se javljala doktoru ili si deverala sama?
Agatha Eto ni ja još pojma nemam o imenu Ima ih par koja mi se sviđaju, ali ja budala dok sam mislila da je paša rekla mm da on daje curicama i zajebah se Meni se sviđa: Nadia, Esma, Lejna, Amila,... ali svakom neko nađe mahanu ili je ja nađem, tako da ne znam još Drago mi je da je momčina bolje, posebno jer ti mo'š na kafu
Ja to štucanje haman nisam ni primijetila, meni brate stomak kucka već mjesecima, ja kontam ili moj želudac kuca ili bebino srce Ma vala kad je to kuckanje ja sam mirna, bar ne divlja okolo
Bebica Znači kad sve sumiram, klistiranje i nije tako strašno, samo eto Lejla kuka , ali ona vazda nešto kuka i prepada nas prvotelke pa da pola odbacimo 22.sedmica, joj kako vrijeme prolazi