Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
E bas mi je zao za bubule :( Ja aBd krecem sljedeći ponedjeljak pa s Bozijom pomoci. Valjda skupimo bar 5 komada :)
31.05.2016, 09:43
BubaDara
237
Jutro drage moje trudilice i trblice Bubule jako mi je žao budi jaka, ugledaj se na ove naše heroje ovdje perlice , 3 godine sretno anandi ako Bog da da i tebi bude treća sreća, a možda i prirodno prije Nadam se da su mi i ostale dobro Mi smo u frci bili ovih dana, pa ne stigoh pisati da smo bile na kontrolici, sve uredu hvala Bogu, kaže doktorica da će biti visoka djevojka a ima i na koga pritisak djevojački 120/80, dobile 1,5 kg pa smo i tu zadovoljne, sve uredno bez dodatnih terapija, potvrdila dr još jednom da je curica Ljubim vas i grlim sve i želim puno sreće u postupcima i prirodnjacima
31.05.2016, 11:09
perlica55
99
3godine, nak bude visoka beta idući mjesec U postupku je bitna kvaliteta, ne kvantiteta, ja sam cijelo vrijeme sama sebi držala fige da uopće dođem do ETa.. Buba, čestitam na curici.. Uživaj, mazi bušu i nek sve bude školski do kraja Utihnula čekaona, nigdje nikog.. Pusa svima
31.05.2016, 18:35
3_godine
58
Hvala puno! Ja bih bila zadovoljna i sa jednim ali vrijednim embrioncicem :)
01.06.2016, 07:35
malena27 RR
15117
Jutro zenice!
3_godine sretno s pikanjem, postupkom i ako Bog da da sve bude uredu! BubaDara uzivaj u svojoj princezi... Gdje li nam je Harmonika?
Ostale cure, kako ste?
Ja se dobro osjecam hvala Bogu, samo mi stomak bas brzo skocio i vidi se fino...valjda sto je druga trudnoca a imala sam i koju kilicu viska u subotu trebam na ultrazvuk, jucer nije bilo dr pa smo pomjerili termin...