Ola drage moje. Mi upravo sa kontrolice, sve odlično mashallah Nuhalni test potpuno uredan, al zbog godina, odlučili smo da ipak uradimo Amniocentezu. Mali hematom još uvijek postoji, nastavljamo sa terapijom duphastonima, ali možemo i da hodamo
Ema ti baš zabrinuta zbog cerviksa. Primjetila sam da moj ne upisuje veličinu. Samo kaže uredan. Pa ima li tema o tome na forumu? Mada čovjek se samo nasikira od previše čitanja.
mala_sa, ti već opremaš sobicu, zar nemaš već dovoljno tih dječijih skulica ili voliš sve novo da kupis ...ja sam već kolica počela zagledati, a imam dvoja od A , ne smijem mm ni reći o čemu razmišljam. Nisam skontala šta je kod tebe ovaj put, momak ili cura? Tebi svejedno, svakako imaš i jedno i drugo.
tačkice ne sikiraj se previše, tako ti je. Meni je kad sam trebala na prvi pregled jedna sestra rekla da dođem ujutro a onda mi je druga ujutro rekla da mi doktor radi tek poslije podne i da dođem te se ne moram zakazivati jer sam trudna a treća me je popodne vratila jer nemam zakazano....izvozale me ko budalu, a ja na početku trudnoće umorna do besvijesti..., tak da ja kad god ne moram ići lično, pošaljem muža da se on svađa sa njima jer ja nemam snage i ne mogu se nervirati a on riješi sve bez ikakvih problema.
leptirice i ja koliko znam nemaju gore privatni apartmani, al su sobe sasvim pristojne i barem ove u kojima sam ja bila nisu prenatrpane, po dvije ili tri žene u njima, a meni su te cimerke dobro došle, jer smo dosta pomagale jedne drugima, s obzirom da sestru ne možeš uhvatiti ponekad ni pomoću trikova heh. A što se doktora tiče auuu...nemam baš neko pretjerano dobro mišljenje, jer mene je pregledalo dosta njih, tzv. stručnjaka da sad ne idem u detalje i ne opterećujem vas džaba s tim.,, jer nema od toga neke posebne fajde.
agatha probaj sa onom brusnicom iz apoteke, neka njemačka, čini mi se, meni je odlična kod tih urinarnih problema.
Ostale ..idem sebi skuhat jednu kaficu da u miru popijem dok moj indijanac nije stigao iz vrtića..