IZVORNA PORUKA: minie
Daliyah e sad nam vala i otkrij kako se zove

Ime se na eng. pise Ala'a, ali ovako kad na bosanskom citas bezveze bude. Prvo zato sto ovo prvo A nije kao nase obicno A nego drugacije, L se isto mekse puno cita a ovo zadnje A se malko otegne

Ma nikako ovako objasniti ali uglavnom na arapskom meni super zvuci a i znacenje je super. Sto je najbolje djetetu ce biti lahko nauciti napisati ga
Za curicu sam odabrala Dalia, lijepo i ovdje i u Bosni
Andjela, bas volim ovako procitati sta kazu "duple" mame, da vdim kako ce meni biti
Sto se tice tih upala koje vam se vracaju, mozda da se i vasi muzevi provjere malo, jer moze se desiti da sa vas predje malo na njih i onda se vama vraca. To su i meni prije savjetovali neki kad mi se tako upala svaki mjesec vracala. Ali eto mi nismo imali potrebe jer tad sam taman zatrudnila prvi put pa tako je sve i otislo.
Mene danas puno manje ledja bole pa sam dosta posla uradila. A problem je izgleda bio u odjeci koja me stezala, pa eto ako koju jos bole ledja neka provjeri da je ne steze nesto, pa makar i malo.. ja sam se bas oslobodila sad
Imate mahanje od mene, odoh susiti kosu.. Danas sam bas super bila, samo sto je ovdje vec 30 stepeni vani a nikakvog vjetra, pa mi je zraka falilo.. ali bitno da me nista nije boljelo