Jutrooooo
Evo i mene
Nisam ušla na net ova dva dana, užas jedan kako sam se umorila. Ništa teško, ali provedoh vikend na nogama i sad ovo vražije vrijeme se pomjeri, amaaaan kako ne mogu da funkcionišem
Nego, vidim imale ste hrpu zanimljivih tema
Ja za neke nisam ni čula
Plan poroda? Eto to tek čujem
Nešto kontam, obzirom na to da ja za slabo šta da sam čula, nije mi baš mudro planove pravit'
Mada, od kad se s vama družim, svašta naučih
Ne znam koja je pitala za testove, ja sam nedavno pisala o tome. Meni su radili ono standardno mjerenje nuhalnog i odlučih, bar za sad, da ne radim više ništa. Jer ovi dubl i tripl su neki statistički, i ako se pokaže neka vjerovatnoća za nekim problemom, onda se radi amnio. Meni doktorica predložila ako hoću išta da radim, da preskočim ove statističke i odma uradim amnio. Isto sam kod privatnika, i kako ja nju skontah taj amnio se radi na klinici i ne plaća se. Eh sad, kako ja od ovih ženica ovdje skontah, bolje mi je ne zamarati se time
Ja imam 27-28 godina i nemam do sad problem u trudnoći. Ne znam kakvo je stanje kod tebe...
Što se frizure tiče, ja samo vrhove pokratila, isfenirala me ravni i bio sam mnogo zhodan
Ali obzirom da sam ja smotana, i ne znam se isfenirati sama, poslije pranja kose biću ružnjikava k'o i do sad do sljedeće posjete frizeru
Šta još, šta još
Bila sam na štikli pola sata-sat (ali baš štikla, salonke), završeno fotografisanje i odmah u ravno uskočila
Meni to mairanje međice baš zvuči kul, što vam se to ne radi
Kad to treba?
Joj počela sam slinit' i kihat', haman me neće obić' prehlada
Pozdravljam vas sve još jednom i evo spremam se da nadoknadim sve svoje izostanke tokom vikenda