Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
I meni se i ta svidja. Ovu na rachel ne vidim kakva je naprijed
29.02.2016, 19:16
Galicia
2433
IZVORNA PORUKA: teacher75
Zasto jedini on? Jesi li gledala Brie larsen u filmu Soba?
Cijenim muziku. Cijenim dugogodisnji rad Marricona. Bez njegove umjetnosti ni jedan jedini film ne bi bio to sto jeste. A zasluzio gs je davno.
29.02.2016, 19:27
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Galicia
IZVORNA PORUKA: teacher75
Zasto jedini on? Jesi li gledala Brie larsen u filmu Soba?
Cijenim muziku. Cijenim dugogodisnji rad Marricona. Bez njegove umjetnosti ni jedan jedini film ne bi bio to sto jeste. A zasluzio gs je davno.
Ma ok to. Nego ti napisa da je jedini on zasluzio pa se zapitah sta fali ostalima
29.02.2016, 19:31
ladyblue RR
1848
Charlize Theron je "my girl" vazda pa kakva god da je
< Poruku je uredio ladyblue RR -- 29.2.2016 19:32:45 >
29.02.2016, 19:33
Galicia
2433
On je jedini zasluzio 100%. I ostali su, ali ne kao on. Ali mi je dno Amy Weinhouse da je dobio Oskara. Nju i Morricona nikako ne mogu u isti kos staviti. Znam da se slazes sa mnom.
29.02.2016, 19:38
Galicia
2433
IZVORNA PORUKA: ladyblue RR
Charlize Theron je "my girl" vazda pa kakva god da je
I meni je ona olicenje zenstvenosti, ima nsto u sebi. Zraci ljepotom. Tako obicna a tako mocna. Sta god obuce stoji joj. A frizure su joj mrak uvijek.
“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”
01.03.2016, 10:41
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: vickie
IZVORNA PORUKA: minja_
najljepša
I meni.
ima usne kao Joker iz batman -a onda previse izrazene jagodice nije mi nesto.