IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Medić*
IZVORNA PORUKA: teacher75
tesko je bilo sta dokazat kad mahira vise nema a drugog djecaka je strah da svjedoci
Otkud to Tiki?
Pa dijete je ispitano....
Imaju info šta je dijete reklo tamo gdje treba
Neće pustiti glavnog svjedoka koji je svu priču pokrenuo..
To bilo suludo
mozda ga je strah da isprica istinu i izadje u javnost s tim. jedino da nista nije bilo a da je lagao dubravku. onda bi valjda trebao odgovarati za to. ko bi izmislio tako nesto. ne bi ni dubravko bezveze izmislio da je neko dijete silovano. ne mislim na mahira nego na tog drugog djecaka od koga je i pocela ta prica o silovanju
Dijete je sigurno ispricalo tamo gdje treba i dao svoj iskaz o svemu, kazu odmah kad je iz Dubai sletio.... Mozda je dijete sve to i izmislilo..... Mozda se cuva identitet tod djecaka, maloljetnik je to....Ali nece oni pustiti da ne ispitaju svjedoka o svemu, kako, zasto..pa na osnovu toga donjeti i zakljucak.
Nisam pristrasna nijednoj strani. Ne mogu samo da povjerujem da jedan covjek istinu govori a svi stali lazu. Ostaje jos da vidimo sta ce deesavati...
Visnja svega ima po skolama, ali ovakav slucaj jos nisam cula, onoliko pisanja u javnosti, za medije, pisma i ostalo, optuzbe na sve strane, donjeli su sud prije bilo kakvog dokaza...
Ko god bi na grupi Pravde napisao nesto pa i samo " cekamo pravu istinu " odmah bi bio blokiran...Jadno dijete, nema ga vise, mrtva usta ne govore, zao mi je i roditelja ali ejdna je istina. Mi je svakako neznamo osim onoga sto citamo.
< Poruku je uredio Medić* -- 4.3.2016 22:00:24 >