IZVORNA PORUKA: cauchy
Zdravo drage moje. Kako ste mi?
Ima li neka od vas iskustva sa vaginaletama macmiror comlete? Ja ih počela koristiti a sad ujutro imam kao obilniji iscjedak fluorescentno žute boje i tako se povlači po cijeli dan po malo. Je li to ok?
Osim toga, leđa me ubiše, al doslovno. Boli pri dnu, čim se mal sagnem oštar bol i ne popušta dok se ne ispravim. Nadam se da je to normalno u trudnoći, da nije, ne daj Bože, pokazatelj kakve komplikacije??
Draga moja to je sasvim normalna pojava, tako ces se iscititi potpuno, samo ga nastavi koristiti, ja sam inace stavljala uloske dok sam koristila te vaginalete, inace dobila sam ih oko 9.nedelje trudnoce zbog iscjedaka kojih je bilo dosta. Poslije toga sam bila cista duze vrijeme, pa sam ih dobila opet cim sam usla u deveti da bih ocistila kanal za bezbrizan porod od bakterija. Prije trudnoce nisam znala da postoje uopste, a sad vjeruj bas nesto oslanjam se na njih i tacno ih treba imati za ne daj Boze, obzirom da djeluju po principu antibiotika i stvarno su extra.
Jedino sto su eto malo neugodne zbog tog zutila, ko da rivanol curi iz tebe
.
Inace ja sam jucer imala pregled, nisam se jos pocela otvarati fino, ali grlic je potpuno nestao, tako da eto ocekujem svaki dan da ce poceti bolovi i da konacno upoznam svoju malu princezu.
Ctg uredan hvala Bogu, ali obzirom da mi je u cetvrtak termin, od petka idem cesce, tj moram i u petak ici. A na naredni pregled, ukoliko me ne zaboli do tada idem u nedelju i nadam se da cu tada i ostati ako budem bar 5prstiju otvorena.