IZVORNA PORUKA: _ayla_
kompletic i dekica za izlazak
Pa
aylaaaa ovo je preeeeslatkoooo,masallah ^_^
Tropic Cestitaaaam na malcuu
Neka ste zdravi i zivi :*
Cauchy -jako mi je zao sto ti se sve ovo desava,ali kad dodje mali bući-bu , dooorbo se izmaziiitee , vrijediloo je svake patnje :) A što se tiče doktora u nas je u BIH nažalost sve ZA PARE! :/
minie,biće da je decko ha? ako si siroka:D bapske price :D Ja cijelu trudnocu super imam probavu. A to mi je od domaćih kravljih proizvoda,mama mi ima kravu i redovno pijem mlijeko,doduse cokoladno :D Probaj sa malo tim prerađevinama, i jabukama..Ja volim inače jabuke,sad pogotovo s korom onako probava bude super a još djeluje dobro i za krv. :D
Lejni što se tice putovanja :D JA gdje god se trosi gorivo idem ..Uziiivaaam u voznji, iako sam nesrecna s voznjom,odmah povracam..Ali bez obzira uzivam :D Sad cu kad budem 36-37 ici za SA , trebam neki docek na aerodrom i preuzet nesto :D Mm i babo kazu : Gdje ces trudna,Boga ti?Još pred porod! Rekoh : Idem, pa makar se porodila u autu
Djaba ne mogu da odolim :D
Daliyah , ja jedino na ledjima i na desnom boku mogu da lezim..Ako legnem lijevo stisne mi crijeva hocu da placem od bolova, a na ledjima mi je prelijepo , vidim rukice i nogice kako se ispupce od malene na trbuhu,i njoj fino a i meni. :D
Jedino na ledjima imam gorusicu,al pojedem i zalijem kasiku sode bikarbone i zbogom gorusica. :D
momtoB ista si jaaa :D I u mene je sve nekako greeeen ^_^ ako uspijem u sljedecem postu cu objavit nas maleni kutak :Da zeleno je i neutralno prelijepo sta da kazeeem :* masallah.
A eno opet tema o debljini :P Ja sam sad bila jako heppi na zadnjem pregledu , predzadnji pregled 74kg (beba 1,200) - nakon 4 sedmice pregled - imam 73kg (beba 2,050) :D KAd nisam pocela skakat od srece :D Budaletina :P
Dobro dosla nova trudnicaa
PS: Pupe su preeelijepeeeeeeee masallah