IZVORNA PORUKA: cauchy
Nisam ja bas optimisticna. Sad na pregledu mi rece doktorica da ce biti konzilij koji ce odluciti da li da prekinem trudnocu. Ona kaze ne vjeruje da ce mi se beba nastaviti razvijati. Pa kako se mjesec dana razvijala uz manjak vode?
Zene moje, dusa mi se raspada na milion komadica.
Couchy mila ma kakav prekid trudnoce jesu li oni normalni?? Nemoj to da dozvolis,gdije si ti u bolnici ja doktora majko moja...sta su oni idioti? Ja nikad nisam cula za prekid trudnoce kada se beba razvija normalno,samo zbog manjka vode..Bitno je da je ima...Bgm samnom u bolnici lezalo nekoliko zena s manjkom vode,samo da ih prate i naredili im strogo mirovanje i bez problema beba se razvijala...Valjda se i ti nesto pitas ccc...
Hej pa samnom u sobi lezala zena pukao joj vodenjak u 33sedmici,skroz znaci,iz Viteza,tamo je htijeli poroditi,ona dodje u Sarajevo na lijecenj,izdrazal je skoro do 37sedmice,bila 36 i koji dan cini mi se kad su je porodili,do tad je strogo mirovala,pila tecnost,i pratili joj bebu stalno,imala je bas malo plodne vode,dovoljno eto samo da bebi prezivi,i nakon neznam 10dana voda se malo popravila i ona izgura fino,a beba joj napredovala mashalla,porodila se i sad se cujemo,obje su super...Znaci ne daj to nikako...Drugo je da je beba lose,ili ne daj Boze da nije ziva,ali prekid trudnoce u tvom slucaju je besmislen...
Izvini ali nesto se upalih bas na zadnji tvoj post,da nisam upoznala vise zena s tim problemom ne bi bezveze govorila ccc