Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
05.07.2010, 17:29
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Joj koliko postova poslah, a nista ne stize...
Ti Alisa u zemlji Cudesa...znam ja da bi mene voljela ovako vidjeti , ali jos sam ti ja mlada...i puna zivota.... Moja Koko..nista od tog filma. imam ti ja konekciju s ovo mladjom svaki sat tako da nigdje bez
hahahhahahaahah hahahahhahahahahhha ..vidi joj ručice bona...gdje ovo nađe
05.07.2010, 17:45
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: chuci
joj blago vama kad možete nositi ove sa trokutićima. Ja sam uvijek nosila takve a sad nema šanse da stanu, čak ni u one na kojima piše da su korpa D. Da li će se vratiti na onu moju punu C korpu kad prestanem dojiti ili će ostati ovako? Ja sam se baš namučila oko kupaćeg, na kraju kupila liscin jedan, i jedan neke pojma nemam marke, u merkuru na otoci samo jer mi je mogao gornji dio.
i ja imam ove s trokuticima od prije trudnoce jer sam tada jedino takve i nosila. svi su bili skupi, kvalitetni, lijepi i uglavnom kupljeni u inostranstvu, a sada u gornjem dijelu sve kipi, morala sam kupiti nove
05.07.2010, 18:15
koka i po
7309
koka mora da si dobila pa hormoni divljaju danas
Majke mi si vidovita
De baci kašike pa vidi hoću li se zaposliti u ovoj godini Šala mala)
06.07.2010, 14:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Joj koliko postova poslah, a nista ne stize...
Ti Alisa u zemlji Cudesa...znam ja da bi mene voljela ovako vidjeti , ali jos sam ti ja mlada...i puna zivota.... Moja Koko..nista od tog filma. imam ti ja konekciju s ovo mladjom svaki sat tako da nigdje bez
hahahhahahaahah hahahahhahahahahhha ..vidi joj ručice bona...gdje ovo nađe
moram i ja reć:imam novi kupaći,i to bikiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mm pao na guz...
15.07.2010, 15:16
lila25
638
eee sad kako vidjeh ovu temu nadjoh proslogodisnje kostime ma samo sto se nisam ukomirala pa bolje sam izgledala trudna u njima,sad kipi na sve strane ajd grudi su mi super ali guza i stomak katastrofaaaa.Moram u potragu za jednodijelnim a mrzim ih
15.07.2010, 16:00
Mostarka*
135
odlucila sam kupiti jednodjelni jer sam ko sebe tjesila kako sada prave bas fine i moderne a ne babske, ali sam se u svakom osjecala kao prava baba Vracam se dvodjelnom ali moram potraziti s kosaricama i malo dublji donji dio, do sada je to bio bikini ali vise ne moze jer izgledam kao s kindjurijade
16.07.2010, 00:22
milenium
6133
mostarka kupi dvodjelni a gornji dio onaj s onim produžetkom preko stomaka,kao majica,ima ti predivan u mostaru ja vidjela u triumphu
16.07.2010, 00:52
Hanady RR
18727
meni veliki kostim što sam kupila za ovo ljeto...naručila na sniženju u lisci i sad belaj...moram po novi...
svašta a sve kupila uz njega i maramu za preko i tašnu i sandale sa plutanim đonom...oj majko mila balsiza žeme
02.06.2011, 18:24
Ilhana RR
6113
Postovi prebaceni sa teme "Kupaci kostimi"
IZVORNA PORUKA: Đenifer
Da li znate gdje ima kvalitetnih dvodjelnih kupaći sa većim i komotnijim gornjim djelom bez push up-a , za žene večih grudi, a da su donji djelovi normalnog izgleda tj:da nisu "pelengaće". Naravno da nisu preskupi, kao Liscini ili Huberovi.Nemam vremena da hodam i trkeljam po radnjama, pa ako neko može da me usmjeri na određena mjesta.Hvala unaprijed.
IZVORNA PORUKA: Mamarica
Prije par sedmica sam bila u FIS-u netom posto su dosli kupaci i bilo ih je svakavih, po dosta povoljnim cijenama (25-30-40 KM) i cini mi se da je bas bilo ovaih bez push-up-a. Ako ti nije daleko, isplati se pogledati.
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Ja sam neli dan u Bezistanu na jednom mjestu vidjela predivne kostime, a povoljno, a ima i na Sirano pijaci.
IZVORNA PORUKA: muzika28
tiffany u robotu
03.06.2011, 11:02
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
meni veliki kostim što sam kupila za ovo ljeto...naručila na sniženju u lisci i sad belaj...moram po novi...
svašta a sve kupila uz njega i maramu za preko i tašnu i sandale sa plutanim đonom...oj majko mila balsiza žeme
Baby bazar!
03.06.2011, 11:27
mama2009
2192
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Baby bazar!
daj odmah slike
03.06.2011, 11:33
veeseelaa
20552
ja odoh u pon do mora, na koji dan... a kupaći imam stare i neke nove, neke koje sam nosila jako davno, mislim prije udaje i svi su manje više ok crveni, plavi, bijeli i jedan tigrasti svi su naravno dvodjelni i da jedan jednodjelni zeleno - plavi, njega sam nekada davno prije 7-8 godina dobila
26.06.2011, 20:36
Tasha11
6
Obozavam kupace, posebno dvodelne. Za ovo leto hocu da kupim beli, ali to mogu nositi tek kada malo pocrnim.
18.03.2013, 15:03
HNF
343
Da malo podignem temu, jest da je jos rano za kupace kostime, ali nema veze. Interesuje me da li ste vidjele negdje jednodijelne kupace kostime,ali sa korpicama, ili bez bretela. Znaci ne one sportske, nego onako malo elegantnije. Da li toga bude u FISU, ili bilo gdje drugo.
18.03.2013, 18:58
draguljče
1049
Meni će ove godine definitivno trebati jednodijelni kupaći. Ali hajde, moram naći bar neki dobar.
18.03.2013, 21:15
HNF
343
MicoTico bas je lijep,koliko je kostao. i ja bih neki elegantniji tako, uzela bih dva da mogu mijenjat, dok se jedan suši . Hajd valjda nadjem, ima jos vremena do ljeta.
18.03.2013, 21:21
salmy
5830
Mico Tico super je..pa samo se presvuci sto Visnja rece ja inace cim iazdjem iz vode mjenjam kupaci(donji dio)
Prosle godine pred kraj ljeta sam kupila u Vaikikiju bas je dobar..inace kupujem kupace kao i grudnjake sa ful opremom... kad ga pocnem cjedit potop napravim..dok se tolika spuzva osusi prodje dan
18.03.2013, 21:43
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: HNF
MicoTico bas je lijep,koliko je kostao. i ja bih neki elegantniji tako, uzela bih dva da mogu mijenjat, dok se jedan suši . Hajd valjda nadjem, ima jos vremena do ljeta.
Ja ga kupila krajem ljeta na sniženju, kao u pola cijene. Bio oko 40-50 KM, ne znam tačno.
30.04.2013, 14:03
Kviki
181
Da nije neko možda vidio kupaće po radnjama?
30.04.2013, 19:51
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Kviki
Da nije neko možda vidio kupaće po radnjama?
Vidjela sam u baš dosta radnji. Npr. lindex, lisca, triumph, čini mi se i u Tifany-u.