cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bikini i kupaci kostimi

clock-img

10.05.2010, 22:16

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

user posted image user posted image

E ovako nesta i ja trazim mada kad bi imala izbora prije bi kupila ovaj drugi kupaci.Ako neko zna gdje ima neka javiuser posted image

clock-img

10.05.2010, 22:21

clock-img

noaa

pencil-img

1662

Dido fini su kostimi al ja nemam sta staviti u ovaj gornji diouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  meni treba dobro spuzvastuser posted image  pa ako neko naleti na takav nek javi.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

10.05.2010, 22:23

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

Dido evo ti ovde pogledaj imas li sta da ti se svidja... ovaj butik je nedavno otvorio u Sarajevu... cijene su iste kao i ovdje ;)

1 euro ti je 10 kr ;)

Zaboravi link postaviti hahaah

Lindex

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

10.05.2010, 22:24

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: noaa

Dido fini su kostimi al ja nemam sta staviti u ovaj gornji diouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  meni treba dobro spuzvastuser posted image  pa ako neko naleti na takav nek javi.

Uh ja imam fiska pa mi zato ovaj i odgovara user posted image user posted image user posted image
Posudim ti malouser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 22:25

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

user posted image user posted image  ti me podsjeti, ja na bazenu i imam novi kupaći sa korpicama, plavi sa bijelim cvjetićima...sunčam se ja, kupam...da bih tek pred odlazak kući skontala da su mi korpice (kako sam ležala na stomaku)..upale skrozuser posted image user posted image ...znate, rupe umjesto brdauser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

10.05.2010, 22:26

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Ilhana draga pa ti nisi ovdje a bolje znas daj mi reci gdje je ovaj butik bas su im cijene povoljne a ni ponuda nije losa

clock-img

10.05.2010, 22:27

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

user posted image user posted image  ti me podsjeti, ja na bazenu i imam novi kupaći sa korpicama, plavi sa bijelim cvjetićima...sunčam se ja, kupam...da bih tek pred odlazak kući skontala da su mi korpice (kako sam ležala na stomaku)..upale skrozuser posted image user posted image ...znate, rupe umjesto brdauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Acudesa draga user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 22:29

clock-img

noaa

pencil-img

1662

ma mene mama zeza da mi se od spuzve iz gornjeg djela moze fin jastuk napravitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ti Dido posalji malo tamo pocetkom sedmog mjeseca pa ti vratim kad zahladiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 22:31

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

dido ti si mi super, ja samo jednodijelni nosim..

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

10.05.2010, 22:32

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: Dida79

Ilhana draga pa ti nisi ovdje a bolje znas daj mi reci gdje je ovaj butik bas su im cijene povoljne a ni ponuda nije losa

Mislim da mama alma bolje zna gdje je :P bila je neki dan tu... hehe ma to saznala preko Sa-xa da treba da otvori i rekla almi da se raspita :P

njegdje na marin dvoru je ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

10.05.2010, 22:38

clock-img

noaa

pencil-img

1662

ilhana hvala za ovaj link od lindexa user posted image user posted image user posted image user posted image  vidjela sam nesto za meneuser posted image  sad cu zamoliti rodicu iz Norveske da mi doneseuser posted image  odoh joj sad napisati da jedva cekam kad ce dociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da mogu za par dana traziti k.kostimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 22:40

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

ilhana hvala za ovaj link od lindexa user posted image user posted image user posted image user posted image  vidjela sam nesto za meneuser posted image  sad cu zamoliti rodicu iz Norveske da mi doneseuser posted image  odoh joj sad napisati da jedva cekam kad ce dociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da mogu za par dana traziti k.kostimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe pa ako budes u Sarajevu mozes i probati prjie nego sto uzmes ;)

a sta ti je se svidjelo?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

10.05.2010, 22:42

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Ma ne nosim draga Acudesa kome se ne svidjam nek ne gledauser posted image user posted image user posted image user posted image Pokrivam se cijele godine jos i na moru trebam da se ustrucavam...E vala necu!!!!!!!

clock-img

10.05.2010, 22:45

clock-img

noaa

pencil-img

1662

naravno onaj jedan crni mislim kombinacija d.dio malo dublji posto imam strija i g.dio ravan ima tanke tregercice koji bi se mogli skinuti i taman finouser posted image  uh sto ti objasni,uglavno nije trokut niti onaj kao grudnjakuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 22:45

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

ma mene mama zeza da mi se od spuzve iz gornjeg djela moze fin jastuk napravitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ti Dido posalji malo tamo pocetkom sedmog mjeseca pa ti vratim kad zahladiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tike tike tacke nema vise vrackeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 22:46

clock-img

marny

pencil-img

491

ja ove godine obavezno BEZ naramenica, mrzu me one bijeli tragovi
user posted image

clock-img

10.05.2010, 22:48

clock-img

noaa

pencil-img

1662

Dido nemam nista protivuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a mislim da bi ti i MM bio zahvalanuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 22:48

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

mislim da znam koji je ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

10.05.2010, 22:49

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: Dida79

Ma ne nosim draga Acudesa kome se ne svidjam nek ne gledauser posted image user posted image user posted image user posted image Pokrivam se cijele godine jos i na moru trebam da se ustrucavam...E vala necu!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2010, 01:40

clock-img

milenium

pencil-img

6133

još kad bi netko napisao kakav kupaći pristaje uz koju građu...

clock-img

12.05.2010, 08:59

clock-img

Atarka

pencil-img

663

Ove godine cu prvi put obuci jednodjelni kupaci kostim zbog viska stomaka od poroda user posted image . Ova Lindex marka mi se cini ok. Molim vas, ko zna da napise tacno gdje se nalazi.

30.09.2009

clock-img

12.05.2010, 09:04

clock-img

Nadi

pencil-img

361

Lindex vam je u ovom novootvorenom Importane centru na M. dvoru.

clock-img

31.05.2010, 16:25

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

Da li osim Lindex-a znate ima li gdje finih kupacih a da nisu puno para, moram uzeti 2, stari bikini nemoguuser posted image ,a kontam da uzmem jednodjelni stomak ce mi se samo naglasiti.

clock-img

31.05.2010, 16:30

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Da li osim Lindex-a znate ima li gdje finih kupacih a da nisu puno para, moram uzeti 2, stari bikini nemoguuser posted image ,a kontam da uzmem jednodjelni stomak ce mi se samo naglasiti.

u Lindexu u sarajevu uopce nema kupacih kostima, ja bila prije 2-3 dana!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

31.05.2010, 16:41

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mamma mumi

je si li gledala u magmi...oni imaju slatke modele a pravo jeftine (barem su bili prosle god.)

Zadnji članci

article-img