Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Evo mene prije 3 god u kostimu, s 52 kg , sad imam 57
Inace volim kostime kao andji bas iz tog istog razloga kao i ona, prava sam mrsavica....
e svaka cast
eh od kada se nije pisalo na ovoj temi, zima pa nikom nije do kostima Nikita super si mi
IZVORNA PORUKA: new mama
Evo i mene,ovo je prije dvije godine
e pa new mama bil manje slike?
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
MM i ja prije Asje
nema fotke vise
< Poruku je uredio Visnja RR -- 11.5.2009 22:49:00 >
pa gdje je fotka, nije pošteno
hvala hvala
isti kupaci izdrzao i sljedecu godinu sa par kg viska kad je Asja imala 5 m...
super slika a čini mi se i kupaći
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Evo i mi se malo skinuli proslo ljeto...
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Ja juce u BBI, kupila dva kostimica....
Evo ih:
odlična su oba i ja bi ovakve
18.02.2010, 22:08
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
pa ova tema otišla u zaborav skroz a super ima slikica Nego gdje ima kupiti finih kupaćih kosima, jel ko šta gledao? trebao bi mi jedan-dva kad odem na fitnes da promijenim, dozlogrdili mi postojeći
Da nije malo rano za to hanumice?
18.02.2010, 22:09
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Ilhana
pa ova tema otišla u zaborav skroz a super ima slikica Nego gdje ima kupiti finih kupaćih kosima, jel ko šta gledao? trebao bi mi jedan-dva kad odem na fitnes da promijenim, dozlogrdili mi postojeći
kako misliš? ja odem na fitnes na Terme i nakon fitnesa idem u bazen koji je zatvoren
18.02.2010, 22:15
milenium
6133
omg.wtf.ja i zaboavila na ove golišave slike.molim moderatore da ih izbrišu(ne želim da mi slike završe u kabini nekog kamiondžije)
ja sam ozbiljna,molim da se izbrišu.dakle,ja korisnik kao aktivni član ovog foruma zahtjeva da mi se slike izbrišu!
< Poruku je uredio milenium -- 18.2.2010 22:19:55 >
18.02.2010, 22:16
lilith
304
ja sam nedavno otkrila ves i kupace bugati iz srbije...odlicni su kvalitetom a nisu skupi...ima ih u sarajevu u par radnji a ima online katalog
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.
18.02.2010, 22:19
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: milenium
omg.wtf.ja i zaboavila na ove golišave slike.molim moderatore da ih izbrišu(ne želim da mi slike završe u kabini nekog kamiondžije)
heheh zaboravilo se šta se deveralo
IZVORNA PORUKA: lilith
ja sam nedavno otkrila ves i kupace bugati iz srbije...odlicni su kvalitetom a nisu skupi...ima ih u sarajevu u par radnji a ima online katalog
a u kojim radnjama mila, znaš li?
< Poruku je uredio veeseelaa -- 18.2.2010 22:20:36 >
18.02.2010, 22:41
veeseelaa
20552
18.02.2010, 22:56
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: Ilhana
kako misliš? ja odem na fitnes na Terme i nakon fitnesa idem u bazen koji je zatvoren
A na jesen vec, ako budu pratili snizenja kao i ovde vec moces kupace kostime uzeti haman bedza ;)
19.02.2010, 00:44
Visnja RR
15102
hvala vesela sto podize temu ...
moja najdraza morska fotka s mojim suncem...
a fotka s muzem!!! pa bila je kratko jer smo se tada sve nesto "poskidale" ovdje...a onda sklonile ... ipak sam ja teta u godinama iako jos uvjek bez celulita i bora ...osim smijuljica a za par dana mi 42 g
opasno se traze zahtjevi za brisanje fotki na ovoj temi ... da li zbog golisavosti...
< Poruku je uredio Visnja RR -- 19.2.2010 0:48:51 >
19.02.2010, 00:46
Ilhana RR
6113
hvala vesela sto podize temu ...
moja najdraza morska fotka s mojim suncem...
a fotka s muzem!!! pa bila je kratko jer smo se tada sve nesto "poskidale" ovdje...a onda sklonile ... ipak sam ja teta u godinama iako jos uvjek bez celulita i bora ...osim smijuljica a za par dana mi 42 g
opasno se traze zahtjevi za brisanje fotki na ovoj temi ... da li zbog golisavosti...
Pronasli muzevi temu hahahahah :P
< Poruku je uredio Visnja RR -- 19.2.2010 0:50:35 >
19.02.2010, 00:49
Visnja RR
15102
ma ko da je njih briga
19.02.2010, 09:57
veeseelaa
20552
a vidim ja milenium objavila javni apel za brisanjem slikica pa onda je lakše izbrisati cijelu temu, i onako se sve info o kupovini kupaćih kostima odnose na ljeto 2009 Ilhana hvala za info, upratiću ja to otvaranje
19.02.2010, 10:13
new mama
2578
Veeseelaa vidim prozivas me za sliku,to da sam manje upadljiva,da ne bi ko zloupotrijebio sliku,kao ja mackica
19.02.2010, 10:14
veeseelaa
20552
Veeseelaa vidim prozivas me za sliku,to da sam manje upadljiva,da ne bi ko zloupotrijebio sliku,kao ja mackica
Boga mi jesi, lutka prava
19.02.2010, 10:17
new mama
2578
Boga mi jesi, lutka prava
Hvala veeseelaa ma nista nek onda i mene izbrisu,moze slika negdje zalutati
19.02.2010, 10:33
Nunichi
4125
Ijuuu... Sta si isceprkala vesela. Skidajte i mene, ccc gola zhena, a majka malodobnog djeteta.
19.02.2010, 10:38
lilith
304
IZVORNA PORUKA: milenium
heheh zaboravilo se šta se deveralo
IZVORNA PORUKA: lilith
a u kojim radnjama mila, znaš li? ima radnja na dobrinji 2,teta nema bas veliki izbor ali nabavi sve...ja nesto vec kupila a nesto narucila...evo ti link pa pogledaj,ima i gdje se nalaze ostale radnje http://www.bugattidoo.com/2009/
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.
19.02.2010, 11:22
veeseelaa
20552
hvala lilith
19.02.2010, 11:24
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Ijuuu... Sta si isceprkala vesela. Skidajte i mene, ccc gola zhena, a majka malodobnog djeteta.
ma šta te briga, baš izgledaš dobro a mamica
19.02.2010, 11:49
Skvo RR
4542
Sad me vesela podsjeti, oni kostimi sto sam za proslu morsku sezonu uzela, velike mi gace, nema mi druge nego 2-3 kg do juna da nabacim! Kod mene sve obratno! Kako se udebljati pred ljeto!
19.02.2010, 11:49
Nunichi
4125
Hvala draga, ali sramota opet. Na toj slici smo trudni tek postali.
19.02.2010, 17:45
ivana st
1361
Auuuu ja sam slaba na kupaće kostime i definitivno nije rano za ovu temu.kako reče vesela zimi se ide na bazen a ljeti na more. A nikita bi nam mogla u manekenke
19.02.2010, 18:03
milenium
6133
a vidim ja milenium objavila javni apel za brisanjem slikica pa onda je lakše izbrisati cijelu temu, i onako se sve info o kupovini kupaćih kostima odnose na ljeto 2009 Ilhana hvala za info, upratiću ja to otvaranje
vesela nije bitno o kojoj se sezoni radi,vidilo mi se pola cica
19.02.2010, 18:04
ivana st
1361
Ovaj je mm najdraži, nije teško pogoditi i zašto
19.02.2010, 18:27
nikita
1945
mene nemojte skidat, bas je lijepo vidjet taj ravni stomak a ne ko sad