cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bikini i kupaci kostimi

clock-img

11.05.2009, 01:16

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

clock-img

11.05.2009, 08:34

clock-img

delly

pencil-img

888

ova zadnja slika ...pa nit se nevidi kupaci user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

clock-img

11.05.2009, 09:54

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.05.2009, 12:37

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

user posted image   Evo i mi se malo skinuli user posted image proslo ljeto...

clock-img

11.05.2009, 13:48

clock-img

leli§

pencil-img

1201

nunichi-"malo se skinuli"user posted image user posted image user posted image hmmmm... joj nuni nuni---ti od pucanja wc daske do malo skidanja---zijanceru jedan

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

11.05.2009, 14:17

clock-img

andji

pencil-img

1215

auuuuuuuuuuuuu...to je ona sexy tatooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

clock-img

11.05.2009, 15:48

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Curke moje da vam javim za onaj bikini Victorias secret što mi se sviđa.

Odem ja na njihovu stranicu i registujem se,i ko što neko napisa,stvarno postoji ta internacionalna isporuka.
Ovaj moj bikini sad je na sniženju i košta(gornji i donji dio) 58$ s tim da bi mene sa taksama i porezima i troškovima poštarine koštao oko 90 $user posted image
Sad sam baš ono zbunjena,malo mi je to preskupo dati za kupaći,a opet taj mi se kupaći toliko sviđauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisam pametna,ne znam da li da naručim ili da odustanem od kupovineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šta vi mislite?

P.S Stigao bi mi ovdje 10.juna

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

11.05.2009, 18:10

clock-img

juni

pencil-img

1102

Ne znam sta bih ti rekla, mozda da vidis neki jeftiniji, ima ih sto su super a manje kostaju.Vjerovatno je jeftinije kad se salje vise narudzbi pa se podijeli postarina na vise dijelova.

EMIL,7.9.2008.

clock-img

11.05.2009, 18:15

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: juni

Ne znam sta bih ti rekla, mozda da vidis neki jeftiniji, ima ih sto su super a manje kostaju.Vjerovatno je jeftinije kad se salje vise narudzbi pa se podijeli postarina na vise dijelova.

Pa ima li jos zena? Mozda ce jos neko narucivati, pa da podijelite postarinu....a vezano za cijenu...pa sta ja znam...meni vrijedi tih para....user posted image ...kad prebacis to je oko 140 KM....ja danas gledala po gradu kostime...od 80-90 do 120-150 KM....a nisu ni blizu tvom....
Ali najbolje ti procijeni.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

11.05.2009, 18:19

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

I ja baš isto mislim,tu je negdje cijena sa našim kupaćim.
Malo me strah,šta naručim a on mi ne stojiuser posted image user posted image user posted image user posted image
juni kako si ti veličinu odredila ja sam inače XS,ali američka se XS razlikuje pa ne znam ni koju vel da uzmem,malo je teško kupiti nešto a da to ne probaš?!

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

11.05.2009, 18:39

clock-img

juni

pencil-img

1102

To za broj jeste zeznuto, jer ja inace nosim M ali sam narucila S i taman mi. Mozes izracunati sto sam ja i radila, ima na njihovoj stranici kako izmjeriti i odrediti broj. Mislim da su americki modeli za broj veci od nasih. Ako hoces mozemo se naci da ti ponesem gornji dio pa da vidis koliki je. Eto, toliko od mene user posted image

EMIL,7.9.2008.

clock-img

11.05.2009, 19:27

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Imaju oni brojeve al u inchima.
Ako je tako onda ja trebam uzeti XS manjeg broja i nemauser posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

11.05.2009, 19:44

clock-img

dina_89

pencil-img

351

evo i nas prije tacno godinu sad imam velikog pibu i svaki dan ocekujem bebicu, i ovaj kupaci do sad je za mene bio odealan ali sam siske ne mogu stati u njeg a da mogu negdje naci kupila bi isti samo veci
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

08.06.2009 godine -nasa princeza & Sarah &

clock-img

11.05.2009, 19:57

clock-img

Minchica

pencil-img

25

ako narucujete sa VS kupace, vjerujte da se isplati, ja vec odavno sav svoj ves i kupace i pidjame i ostalo narucujem kod njih...

jeste da mi je postarina malo poskupa, mislim kad skontam da sam za te pare od postarine mogla jos nesto uzeti bude mi zao, al cim mi dodju stvari, ja sam presretna!!!

volim i volim i volim VS.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamin zivotic se rodio 20.05.2009.

clock-img

11.05.2009, 20:02

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Pa jeste poštarina skupa,izaće me ko sam kupaćiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Koliko dugo si ti čekala da dođe narudžba i kako si plaćala,karticom ili po uzeću u pošti?

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

11.05.2009, 20:08

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: manuela

Pa jeste poštarina skupa,izaće me ko sam kupaćiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Koliko dugo si ti čekala da dođe narudžba i kako si plaćala,karticom ili po uzeću u pošti?

utali se s nekim za postarinu...nagovori jaranice da nesto uzmu...familiju...komsiniceuser posted image

clock-img

11.05.2009, 20:11

clock-img

Minchica

pencil-img

25

sto se tice nase drzave mozes samo karticom placati.... tako i ja placam...

a to sto vam kazu da ce stici posiljka do nekog datuma nije tako, meni uvijek ranije stigne, to je najkasniji datum kada bi trebalo stici... meni uvijek stigne u roku od 5 do10 dana maximalno...

clock-img

11.05.2009, 20:13

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

MA nema frke isto bi izašao i lisicin kupaći da sam ga kupila ovdje.
Ja kako sam skontala oni posebno naplaćuju takse za gornji a posebno za donji dio kupaćeguser posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

11.05.2009, 20:25

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

Manuela lijepo ti sve svoje jaranice,zaove,svekrve,tetke itd pred računar,otvoriš im stranicu od VS i pokazi ponudu
Uzmu i one po kostim,podjelite troškove poštarine user posted image user posted image user posted image user posted image

Ozbiljno mi Herke smo se tako dogovorile,ako budemo narucivale sve cemo zajedno,radi postarineuser posted image

< Poruku je uredio mamy RR -- 11.5.2009 20:26:12 >

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

11.05.2009, 21:09

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Heh vi herke ste baš super složneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svaka čast!
Vjeruj mi da niko od mojih to ne bi naručivaouser posted image user posted image user posted image user posted image ili već imaju bikinije pa im se ne kupuju novi ili im je preskupouser posted image a baš bi bilo super da nas ima par pa što ti reče da podijelimo troškoveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

14.05.2009, 14:15

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Drage moje,evo da vam javim da sam danas konačno naručila toliko navikani VS kupaćiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naručila sam svoju veličinu XS valjda će mi odgovarati.
javiću vam svakako.
sad jedva čekam da dođeuser posted image user posted image user posted image
Po njihovom trebao bi mi doći 03.06.
Pozdrav drage moje.
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

14.05.2009, 14:27

clock-img

juni

pencil-img

1102

Super, javi nam kako ti stoji user posted image
Kvaliteta im je odlicna.

EMIL,7.9.2008.

clock-img

14.05.2009, 15:10

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

juni-naravno da ću javiti...user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

14.05.2009, 15:42

clock-img

tweety

pencil-img

1407

mamy RR evo mene odmah se prijavljujem za kupovinu preko VS.Ima li ko još,dok je sniženje user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

clock-img

14.05.2009, 17:11

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

Lala hocu jauser posted image user posted image user posted image
Moram samo jos probrati kostim
Hoce li vise iko od Hercegovki da zajedno narucimo ?
Podjelimo troskove postarineuser posted image user posted image user posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

Zadnji članci

article-img