Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
stigao žuti papirić sutra mogu da podignem poklon u pošti..
29.12.2015, 15:44
Medić*
29
Za inlove od senke
Preslatko
29.12.2015, 15:45
muaaa
2911
IZVORNA PORUKA: Medić*
Za inlove od senke
Preslatko
29.12.2015, 15:48
Medić*
29
Sto volim u zadnje vrijeme zute nijanse
29.12.2015, 16:01
senka27
85
E konacno da je stiglo Swapusice moja izvini sto je bez porukice al cim sam kupila odmah se skrenuh i poslah...sve u cilju sto brzeg primanja poklona...a opet si se nacekala mada poslah medju prvim... Nadam se da odg. Kako god od srca je
29.12.2015, 16:19
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: R&T@
Divni pokloni...
Vicki bas " slozila" sve...
Meni se ona bijela majica svidja... Da otmem od niki ili sarmiram ful moon?
Ma ja sam drug...posudim ti da pronosas
29.12.2015, 16:20
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Niki moja,konacno stigao paketic...drago mi je da ti se.svidja ...moja nunichi jos ceka svoj a i njen ceka njena swapica Pokloni su prelijepi
Jeste..hvala draga na svakoj stvarcici posebno!!
29.12.2015, 16:25
InLove
538
IZVORNA PORUKA: senka27
E konacno da je stiglo Swapusice moja izvini sto je bez porukice al cim sam kupila odmah se skrenuh i poslah...sve u cilju sto brzeg primanja poklona...a opet si se nacekala mada poslah medju prvim... Nadam se da odg. Kako god od srca je
Evo dokaz
29.12.2015, 16:37
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: niki83
Divni pokloni...
Vicki bas " slozila" sve...
Meni se ona bijela majica svidja... Da otmem od niki ili sarmiram ful moon?
Ma ja sam drug...posudim ti da pronosas
29.12.2015, 17:08
ziki
1815
Divno
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
29.12.2015, 17:11
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
29.12.2015, 17:17
R&T@
5982
Koga li si sebi odabrala?
29.12.2015, 17:20
MicoTico
340
Stiglo!!!! Moja swapuša je Višnja
Hvala draga, sve je diiiivno Boja veša je moja omiljena
Nešto me slikomat zeza Da nekom pošaljem na viber, pa da zakači?
29.12.2015, 17:21
MicoTico
340
Vidim da moja swap -drugarica još nije primila poklone Teta u pošti reče da će danas ujutro biti kod nje.
29.12.2015, 17:23
Medić*
29
nije ni moja primila poklon jako cudno 5 dana putuje a nikako se ne javlja ni ovdje, te Iman hajde ziva bila javi joj se i pitaj gdje zapelo, nek ide u postu poslala preporuceno rekosu u subotu ce joj stici. vela havle
< Poruku je uredio Medić* -- 29.12.2015 17:24:28 >
29.12.2015, 17:24
MicoTico
340
nije ni moja primila poklon jako cudno 5 dana putuje a nikako se ne javlja ni ovdje, te Iman hajde ziva bila javi joj se i pitaj gdje zapelo, nek ide u postu poslala preporuceno
i ja sam poslala preporučeno u subotu. Rekoše mi da najkasnije treba biti u utorak ujutro.
29.12.2015, 17:28
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: MicoTico
nije ni moja primila poklon jako cudno 5 dana putuje a nikako se ne javlja ni ovdje, te Iman hajde ziva bila javi joj se i pitaj gdje zapelo, nek ide u postu poslala preporuceno
i ja sam poslala preporučeno u subotu. Rekoše mi da najkasnije treba biti u utorak ujutro.
a moram reci da putuje mi u isti grad u koji saljem..moram reci
mozda je zeni stiglo a da nikakvu obavjest nije dobila i to je moguce ili ne gleda sanduce
da bi da se javi ovdje bar
29.12.2015, 17:31
Medić*
29
Evo Mici poklona od Visnje
29.12.2015, 17:51
Nunichi
4125
Aman komplikacija...doletim nakon posla da vidim ima li papirica...nema. Odem do mame, vratim se kad papiric. Naravno otrcim opet u auto i put poste. Kad gle cuda fino pise od 30.12. se moze dici, ja nisam ni pogledala. Al neki fini ciko mi je rekao da dodjem pred kraj radnog vremena. Tako da odoh opet uskoro.
Vidim moja jos uvijek ceka...bas mi je zao sto ni danas nije dosao. Sad cu ti ja poslati slike u pp, nema smisla vise.
29.12.2015, 17:56
koka i po
7309
divnoooo...krizam Visnju
meni ce poklon donijeti Djeda Mraz
< Poruku je uredio koka i po -- 29.12.2015 17:57:54 >
29.12.2015, 18:08
R&T@
5982
500 eura... Mica kupuje poklon za svu raju...
Nunichi, ima da te Iman zik-zik... Ne kvari partnerici uzitak cekanja... Idi sarmiraj ciku u posti...
29.12.2015, 18:12
koka i po
7309
IZVORNA PORUKA: Iman83
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
a ko je sve ostao da ga nije primio?
A ja sestro slatka...organizatorica
Al je na putu
Purple rain,
znam ko je
krizam i nju
29.12.2015, 18:13
MicoTico
340
500 eura... Mica kupuje poklon za svu raju...
Nunichi, ima da te Iman zik-zik... Ne kvari partnerici uzitak cekanja... Idi sarmiraj ciku u posti...
Kupila i Mica, ali s ovih 500 se nos briše I da , samo da se zna, ove ćega su zelene, a ne crne kako izgledaju na slici. D ne misli raja da mi je crna omiljena boja
29.12.2015, 18:15
MicoTico
340
A opet mi prestoji čekanje dok moja swap druga ne primi poštu.... Da odahnem...