IZVORNA PORUKA: škorpija
možeš li nekako pokupiti steznjakom stomak iznad reza, ne bi bilo dobro da je rana stegnuta pogotovo na ovoj vrućini, ili da između steznjaka i stomaka stvaljaš pamučnu gazu i redovno ga provjetravaš
razmisljala sam i ja o ovome......pokusala jer imam jedan sreznik i ne moze spadne mi na ranu.......nesto sam razmisljala da ima neku steznik sa nekim pojacanjem po dnu pa da potkupim i uzmem tregere da mi odigne stomak........
joj ne znam dok sam nosila duboki ves sve pada na rez i rub mi bas na rani.....jos se od znoja namokri ves pa bude mokro i kad sjednem ono se podvije ispod stomaka na ranu.........
sad nosim skroz plitki ves
i stidne mi dlake vire, sta cu moram tako kad rez ide kroz s. dlake, ali mi je tako puno bolje rana se susi a nosim haljinicu i spavacicu tako da mi nista ne dotice do rane sem potkosulje koja kupi znoj........
da mi nije ostao voliki stomak nekako bi se i tjesila kad mi prestanu ledja da cu moci skinuti vjezbama ali ne vjerujem da ce se ova kesa moci tako lahko vratiti..........
mama alma ja bi rado odustala od steznika ali ja sam mala stomak ostao veliki vjeruj da me vidis pitala bi me koji sam mjesec
......
mora cu naci neku steznik da malo ovo stegnem da se malo vrati.......
ako je neko zna gdje ima kupiti steznik sa nekim pojacanjem po dnu stoomaka da odignem ovu vrecu
...........ja sam stvarno razmisljala da uzmem i tregere da sprijecim da mi se steznik spada na ranu......