cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Obicaji i Danasnjica...

clock-img

18.05.2009, 11:10

clock-img

ns.mery

pencil-img

98

IZVORNA PORUKA: mala mu

evo da i ja dodam jedan od bisera koje svakodnevno slušam....
ja neki dan sišla do svekrve da uzmem jaja pa onako stavljam u džepove od dukserice a ona meni kaže kako to ne valja...pitam ju ja zašto? kao navodno bit će dijete balavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....da ne povjeruješ..pa reko bit će sigurno ako ga ne budem brisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mala mu stvarno sam se od srca nasmijala  JESI LI JOJ TO STVARNO REKLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NASA PRINCEZICA SE RODILA 22.06.09

clock-img

18.05.2009, 11:14

clock-img

mala mu

pencil-img

344

IZVORNA PORUKA: ns.mery

JESI LI JOJ TO STVARNO REKLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da jesam..pa kad lupa gluposti.ne znam samo kakve veze ima gdje i kako nosiš jaja i to hoće li ti user posted image biti balavo ili neće......

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

clock-img

18.05.2009, 11:15

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

E nase svekrve bi se mogle druziti

clock-img

18.05.2009, 11:21

clock-img

Ummuisa

pencil-img

201

uhhh..user posted image   prave krvopije, najbolje je udati se za nekog sirotanauser posted image

clock-img

18.05.2009, 11:21

clock-img

mala mu

pencil-img

344

e gle ti "mamma mumi" a ja mala muuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

clock-img

18.05.2009, 11:23

clock-img

ns.mery

pencil-img

98

SVAKA TI CAST MALA MU NEK SI JOJ ODGOVORILA ja ne zivim sa svojom  (fala dragom bogu)ali tu je blizu par kilom.a posto mirujem u kuc.slabo se vidimo ali mi je jednom rekla da nevalja milovati macku rodice se djete dlakavo user posted image Sta je sa zenama koje drze u kuci po 2-3 macke  RODE VUKODLAKAuser posted image user posted image

NASA PRINCEZICA SE RODILA 22.06.09

clock-img

18.05.2009, 11:25

clock-img

Ummuisa

pencil-img

201

IZVORNA PORUKA: ns.mery

ali mi je jednom rekla da nevalja milovati macku rodice se djete dlakavo user posted image Sta je sa zenama koje drze u kuci po 2-3 macke  RODE VUKODLAKAuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image katastrofa

clock-img

18.05.2009, 11:28

clock-img

mala mu

pencil-img

344

e da i ja sam čula to za mačkuuser posted image ..kaže jedna komšinica-njena generacija da je ona šutala mačku nogom dok je bila user posted image (valjda joj puno dosađivala) pa joj sada sin pravo čupav...a ja kad mu vidim oca mogu i skontati na koga je čupav...pa ćaća mu ima više dlaka na ruci nego ja na cijelom tijelu....

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

clock-img

18.05.2009, 11:30

clock-img

demented

pencil-img

183

Joj ta praznovjerja su stvarno smješna a još su bolja objašnjenja. Nije mi jasno kako neko može vjerovati u touser posted image user posted image

S 2008
A 2011

clock-img

18.05.2009, 11:38

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

e po tome moj sin bio cupo pravi ja i cuku i macu imam

clock-img

18.05.2009, 19:30

clock-img

Anoniman

Neki dan nešto pričam sa svekrvom i spomenu ja zmije kad ona nešto pu,pu,pu ko nevalja spominjat to pred dijetomuser posted image user posted image user posted image ...Ja u nju blenula ostala bez teksta.user posted image

clock-img

19.05.2009, 14:41

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

user posted image user posted image Cao mala mu. Ja sam novi clan i drago mi je da imam skim podijeliti svoje zivotne nebuloze.

clock-img

23.05.2009, 00:23

clock-img

Lalana

pencil-img

866

eto da malo podignem temu.
ako cete mi vjerovati ja evo 20-ak minuta nemogu sebi da dodjem od smjeha, vjerujte suze same idu.
user posted image user posted image user posted image user posted image
ne mogu da vjerujem sta sve ima, pa najbolje bi bilo po njima i ne radjati djecu jer dok sve to upratis haos, a ako ne budes pratila dijete ce haman umrijetiuser posted image user posted image user posted image
ja jos sa tim nemam iskustvo jer sam odvojena od cijele rodbine ali uskoro ce biti vjerujem nekih "iskrenih savjeta", i nemam namjeru da se puno obazirem.

clock-img

11.08.2009, 21:42

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

IZVORNA PORUKA: pingpong

I što mrzim kad me ubjeđuju da bolje znaju je li moje dijete gladno ili nije.  Kad god dijete zaplače one: "Boga mi, ona ti je gladna, de ti nju nahrani!"  Pa valjda ja znam kako moje dijete plače kad je gladno a kako kad je nervozno ili usrano!!!
A one, čavke, razgraktale se oko bebe, hoće svaka da je nosi, pa nije ni čudo što malena plače!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [sm
=smiley15.gif]user posted image user posted image user posted image [sm=smile
y34.gif]user posted image user posted image
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
kad mi to neko kaze ja se osjacam ov
ako kako gore ovi smajlici pokazuju.djetetu treba ocito gurati stalno nesto usta jer onon ne moze biti razdrazeno,uplaseno,mokro,umorno,nervozno,dosadno...samo moze biti gladno uh uh uh
kad se toga sjetim i sad se ljutim
ali moje zene dali ste vi ikada cule da treba izmuzati djevojcicama mljeko iz dojki...jer ih doji mora
kad sam ovo cula opsovala sam u punoj kuci naglas.........kakve su to zene koje novorodzencetu stiskaju
njezne sike .jesu li to normalni ljudi...

< Poruku je uredio Lulu_ -- 11.8.2009 21:43:04 >

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

clock-img

11.08.2009, 21:54

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

ali moje zene dali ste vi ikada cule da treba izmuzati djevojcicama mljeko iz dojki...jer ih doji mora

Ma lazeeeees....Oj Boze.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa odavno vecu nebulozu ne cuh...Buaaaahahhaaaa

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

11.08.2009, 21:56

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

ali da ti vidis kad ona to rece.....ja prvo ne skonta sta hoce ona od mene
reko STA kaze ona mene mozda je doji mora
reko sta bona i nebila pricas ne razumijem
doji je mora
dakle da ti objasnim...navecer kad svi zaspemo dodje mora (kao mora ona nocna mora ali u nekom obliku valjda) i doji od bebe siku...
mozes li ti to sebi slikovno predstavit
doji je mora
bebu po noci dodje i doji mora

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

clock-img

11.08.2009, 21:59

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Jao Lulu draga...umrjet cu!!! user posted image user posted image user posted image Kakvi su to mozgovi Boze pomozi!

user posted image   user posted image user posted image

I posto Mora doji maloj siku...ti je trebas izmust il sta user posted image user posted image user posted image . OMG!!!

< Poruku je uredio Amrino RR -- 11.8.2009 22:00:39 >

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

11.08.2009, 22:02

clock-img

Anoniman

A jeste li upozoreni da bebu ne stavljate pred ogledalouser posted image , ja jesam ali slusam ahhhhaa, malo sutra

clock-img

11.08.2009, 22:05

clock-img

dinaa

pencil-img

2141

Uh a kad se mora "navali"beba moze i umrijeti,i Lulu ne samo djevojcice meni su to govorili i za mog sina.
Eh sta sve nisam culauser posted image user posted image user posted image user posted image  a jos da sam sve ozbiljno shvatala do sad bi bila definitivno luda.
A od kud se sjeti ove moreuser posted image user posted image user posted image  evo se naglas smijem.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

clock-img

11.08.2009, 22:08

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

A jeste li upozoreni da bebu ne stavljate pred ogledalouser posted image , ja jesam ali slusam ahhhhaa, malo sutra

soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo??

s'a kazu? s'a je razlog?

clock-img

11.08.2009, 22:10

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

zato sto je to najace koje sam cula...mora doji djete...
da izmuzes je draga i onda joj bijeli luk stavi da ne nadolazi mljeko i da otjeras moru...i onda ce beba fino spavati

clock-img

11.08.2009, 22:14

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lulu_

zato sto je to najace koje sam cula...mora doji djete...
da izmuzes je draga i onda joj bijeli luk stavi da ne nadolazi mljeko i da otjeras moru...i onda ce beba fino spavati

a ja se svo vrijeme pitala sta da radimuser posted image

e ova je vrhunac

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 22:16

clock-img

Ex Yu

pencil-img

718

...mora doji djete...

Meni je to tako slicno cak i patronazna rekla i to malo stucnije u smislu:

"natekle su mu sike zato sto si ti dobila upalu dojke pa od hormona, sto u narodu kazu doji ga mora, i da stavljam aicdi borici ako se nesmanji da idem doktoru"

Danijal 09.06.2009

clock-img

11.08.2009, 22:17

clock-img

Anoniman

ali da ti vidis kad ona to rece.....ja prvo ne skonta sta hoce ona od mene
reko STA kaze ona mene mozda je doji mora
reko sta bona i nebila pricas ne razumijem
doji je mora
dakle da ti objasnim...navecer kad svi zaspemo dodje mora (kao mora ona nocna mora ali u nekom obliku valjda) i doji od bebe siku...
mozes li ti to sebi slikovno predstavit
doji je mora
bebu po noci dodje i doji mora

joj, možda bih se i ja trebala namazati kakvim lukom.user posted image
meni jedna skoro reče da djetetu dam vode obavezno poslije podoja jer joj je mlijeko premasno.user posted image

< Poruku je uredio Shee -- 11.8.2009 22:19:14 >

clock-img

11.08.2009, 22:19

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: sahara

soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo??

s'a kazu? s'a je razlog?

ma vjeruj da nemam pojma, i uopce mrzim kad mi neko kaze ne valja to i baca mi musice bezze

Zadnji članci

article-img