IZVORNA PORUKA: anteaa
evo nas nakon dugo vremena.pozdrav.zanima me kad ste vi pocele bebicama uvodit drugu hranu,mi imamo 4 mjeseca.s cim ste prvo pocele.sad smo iskljucivo na hipp bio mlijeku,ma nece cura ni vode,jedva proguta 2-3 kapi,i dalje jede svaka 2 sata,jedino po noci dugo spava pa ne jede po 6 sati.kilaza-4900
Anteaa-moje iskustvo je ovako:moj sin je jeo svakih sat i po do dva i dojio i flasicu pio e kad je imao 4 mjeseca pocela sma sa krompirom.zatim malo narendane jabuke i to nisam svaki dan davala cvstu hranu i ako kuham nesto nama a njemu pase odvajala bih prije soljenja.
Na pocetku sam kupovala kasice i pratila reakcije na alergije ali sve je hvala bogu proslo u najboljem redu
davala sma ono sto je htio i koliko htio da jede,poslije krompira i jabuke bila je banana ,nisma koristila nikakve tablice o uvidjenju hrane niti kolicinu po kilazi i sta sve ne.
Ono sto me iznerviralo sa tablicma je to sto na kasicama recimo pis-.krompir a ono unutra ima i luka i brasna i ulja ma svasta nesto.
Uradi kako mislis da treba jer eto ovo je malo od onog kako sma ja radila.
Mi smo juce napunili godinu(i cuko isto)pa danas bili na vakcini i kontroli.
10300 gr hahha ili 10 kg i 300 gr a dug je 74 cm.Pravo ima tibu , ne hodamo jos ,teska guza