cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pasos za bebe

clock-img

10.06.2010, 18:44

clock-img

delfin

pencil-img

958

esmicak, ja sam se nedavno porodila i mm je otišao da prijavi dijete, ali su mu rekli da prvo ja i on
(jer smo također oboje rođeni u rs-u) moramo dati izjavu kou su nam oni dali u centru i izjavu ovjeriti u opštini, da se slažemo da dijete ima državljantsvo federacije BiH

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

clock-img

10.06.2010, 18:49

clock-img

delfin

pencil-img

958

bi lmi neko mogao napisati šta sve trbe za 1. pasoš za bebu, moraj li oba roditelja, koji papiri i to..
I da zar zasita nemaju posebno šalter za malu djecu? D ali bi se moglo šta učiniti po tom pitanju?

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

clock-img

15.06.2010, 23:52

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

evo da vam se pohvalim malo.Jutros smo isli predati djeci za pasose,mm je otisao u 6h da bi dosli ranije na red i rekao da mi dodjemo oko pola devet i mi i poslusamo i dosli smo u 2h na red,zamislite, uzas,uzas,uzasuser posted image user posted image user posted image zagusljivo,vruce,bebi nisam ponijela hapu dobro je i izdrazala mokra sva od znoja,spavala nekih 15 min.meni na rukama,sreca pa je bio mm pa smo je na rede nosali,kad je doslo do slikanja ona je pocela vristati vise od umora........svi smo bili isto osudjenici iza stakla,cekali da nam se smiluju da prime zahtjeve kao da smo dosli po humanitarnu a ne mi njima platili,jad i cemer kako nam funkcionise sve u drzaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

16.06.2010, 00:17

clock-img

leona81

pencil-img

6373

mi jos cekamo pasos evo 22 dana

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

16.06.2010, 00:20

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

aj leonauser posted image a mi se ko nadamo da bi mogli prije dobiti,mislili pocetkom jula na moreuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

16.06.2010, 00:21

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

koliko ja znam, odavno je receno da se ceka 25 dana, ne znam cemu onda cudjenje user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.06.2010, 00:22

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi smo predali za pasos jos krajem aprila i cekali sm oga 25 dana

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.06.2010, 00:24

clock-img

leona81

pencil-img

6373

sasvim slucajno imam rodicu koja radi u BL i pasos je vec odavno gotov? provjerila sve po maticnom broju i poslan je u Sa, a ja zovem vec danima i kao nije dosao? nidje veze

a i nije mi jasno sta rade 25 dana inace

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

16.06.2010, 00:27

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

neko je ovdje vec pisao da je pasos bio gotov za 20 dana

clock-img

16.06.2010, 00:34

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: zaha

neko je ovdje vec pisao da je pasos bio gotov za 20 dana

to je mozda bilo prije aprila, jer od aprila pa nadalje svima govore da dodju nakon 25 dana

clock-img

18.06.2010, 22:42

clock-img

Anoniman

Da li je neko ovih dana išao da preuzme pasoš? Čula sam da je i na preuzimanju pasoša grozna gužva te da se čeka jako dugo user posted image  user posted image

clock-img

18.06.2010, 23:01

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

Ja sam takodje zvala i rekli su mi da pasos nije gotov,ali mm je ipak sutradan otisao i podigao.Vjerovatno zbog velike guzve nemaju vremena da provjeravajuuser posted image
enisa guzva je i na podizanju pasosa,ali naravno ne onolika kao kad se predajeuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

20.06.2010, 00:55

clock-img

Anoniman

Hvala gvendy user posted image  Koliko je tvoj muž čekao?

clock-img

06.07.2010, 10:47

clock-img

taurus

pencil-img

3578

da li su i dalje gužve na podizanju pasoša user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2010, 11:15

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Cula sam da nisu....

clock-img

06.07.2010, 11:24

clock-img

taurus

pencil-img

3578

IZVORNA PORUKA: aazra

Cula sam da nisu....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala

clock-img

06.07.2010, 11:45

clock-img

Anoniman

Maloprije mi reče mm da mu je kolega rekao da su mu na preuzimanju pasoša tražili vjenčani list ne stariji od 6 mj. user posted image

clock-img

06.07.2010, 12:11

clock-img

taurus

pencil-img

3578

a što će im vjenčani listuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2010, 12:13

clock-img

Anoniman

mozda mu supruga nije promijenila dokumente

clock-img

06.07.2010, 14:26

clock-img

Anoniman

Mi smo jucer dobili nase pasose.
Muz je jucer preuzeo. Kaze da je bilo guzve, ali jo on nekako preko reda uletio...user posted image
Mame koje tek trebaju da vade pasos imam super vijest:"Imaju NAPOKON salter za djecu"user posted image
Nase djevojcice su super ispale na fotkama, ljubi ih mama.

clock-img

06.07.2010, 14:36

clock-img

mamana

pencil-img

531

Šta je to sad sa vjenčanim listom? Meni reče onaj čovjek na šalteru samo da ponesem potvrdu koju smo dobili prilikom predaje dokumenata za pasoš. Obadvoje smo potpisali sve što je trebalo.

clock-img

06.07.2010, 14:41

clock-img

Anoniman

Moj muz nije nosio vjen. list kad je isao po pasos...Samo potvrdu i stari pasos od Farah koj se trebao ponistiti.

clock-img

06.07.2010, 20:56

clock-img

DZANINI

pencil-img

141

jel zna iko s obzirom da treba licna da se izvadi novi pasos ....jel licna mora biti ista kao i na vbjencanom listu ,jer meni je licna na djevojackom a vjencani i jedno i dr prezimee hitnoo helpppppppppppp user posted image user posted image pp

clock-img

06.07.2010, 21:12

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

ja sam 99% sigurna da mora..... mora ti se slagati licna karta sa rodnim listom.... tj. vjencanim listom..... ali podaci iz vjencanog lista ti stoje u rodnom.... tako da mora.....

al ako ne mozes cekati da ti licna bude gotova, predas za novu i trazi obrazac sa slikom koji mijenja licnu tj. vazi na pasoskom jer je to dokaz da si predala za novu i cekas da bude gotova....

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

06.07.2010, 21:17

clock-img

DZANINI

pencil-img

141

IZVORNA PORUKA: frenkoza

ja sam 99% sigurna da mora..... mora ti se slagati licna karta sa rodnim listom.... tj. vjencanim listom..... ali podaci iz vjencanog lista ti stoje u rodnom.... tako da mora.....

al ako ne mozes cekati da ti licna bude gotova, predas za novu i trazi obrazac sa slikom koji mijenja licnu tj. vazi na pasoskom jer je to dokaz da si predala za novu i cekas da bude gotova....

ooo jojjj neznam dal da radim novi pasos ili da radim novu licnuu bas nisam pametna a idem u hr sa malom curicomm..a jojj sad sam zbunjena ali nazvat cu ujutru pasosko odjeljenje pa cu vidjet sa njima jojj neznammam alii hvala ti punoo na informacijii

Zadnji članci

article-img