IZVORNA PORUKA: muaaa
IZVORNA PORUKA: aya 05
Moja je imala 5god.i tri mjeseca kada je krenula u prvi razred.Super smo se snasli.Opet bih ponovila isto.
Nije stvar u snalazenju,djeca se snadju svakako...stvar je u ukradenim godinama bezbriznog djetinjstva.Cim krene u skolu djete je odmah okupirano brigama i tako citavi zivot
I ne samo ukradeno djetinstvo...ja samo ne shvatam kako ce dijete s 5 godina shvatiti ozbiljnost nečega kao što je škola.
novi kolacic...moja cura još nije krenula u školu,a ja se već jako brinem. Nisam inače paničar,ali nimalo mi nije jednostavno kad znam da živimo u vremenu kakvo jeste. Prije nekada si bio siguran da spavaš pod otvorenim nebom. Sada nisi siguran kad izađeš iz kuće hoće li te neko iz ne znam kojeg razloga zbosti nožem i slične stvari kojima svakodnevno svjedočimo. Nisi siguran hoće li ti neko djetetu ponuditi drogu na razne načine,hoće li ga napasti pas lutalica...hoće li...da ne nabrajam. Može pričati ko sta hoće,ali 2 godine u sazrijevanju djeteta punoooo znače.
A to da su prije djeca s 3 mjeseca jela grašak...to mi je za plakati
![user posted image](https://www.ringeraja.ba/forum/upfiles/smiley/smiley19.gif)
.
I jesmo li ikada razmišljali o tome da su prijašnja djeca bila prisiljena brzo odrasti,jer su roditelji bili u obavezama na njivi,oko stoke,pa nisu imali kada,a i nisu imali ispravnog znanja kojim su djeci mogli pružiti kvalitetan odgoj. Čast izuzecima. Bili su zdraviji,jer je općenito način života bio zdraviji,ali da su bili spretniji i samostalniji,s tim se ne slažem.
< Poruku je uredio jasmin -- 24.2.2013 15:49:00 >