IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
...ako imamo super učiteljicu koja misli na isti način ali je ograničena direktivama. Izvija im se koliko može.
Ovo i jeste problem, što je NPP takav kakav jeste i ne dozvoljava niti učitelju niti djeci da "uživaju" u svakom slovu, da ga obrađuju više od 2 sata dnevno.
Pet dana u sedmici, tri puta BHS jezik i sva tri puta uče slova. Svaki put različito.
Nije jednom "uštinula" od nekog drugog časa da djeci približi slova ... al sputavanje je očito ono na što niko od onih koji direktno optužuju učitelje nije svjestan.
Mada ne ppodržavam niti njih, da se njih - koliko ih već ima u KS - podigne glasom i kažu da nije dovoljno časova za učenje gradiva, mislim da bi imali veliku podršku roditelja tu .. ali...
Ja sam stajališta da dijete bi trebalo znati bilo šta kad krene u školu, jer je lakše i djeci i roditeljima. I nema tu mjesta za dosadu na času, jer toliko toga ima što moraju usvojiti da nema kada da im bude dosadno.