cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pretužna vijest

clock-img

16.11.2015, 17:28

clock-img

AnLu

pencil-img

371

Do kad se moze uplatiti?

clock-img

16.11.2015, 19:47

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: AnLu

Do kad se moze uplatiti?

zakljucno s petkom...ja i ti cemo se svakako vidjeti pa mozes meni dati,a ja cu sa zenama koje budu isle proslijeditiuser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

16.11.2015, 21:58

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Malo je nekako zena bilo, hvala curama za kaficu i ugodno druzenje
Eedith user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

17.11.2015, 00:09

clock-img

mila81

pencil-img

819

Pozdrav žene drage, drago mi je što smo se vidjele, ali mi je žao zbog kojeg povoda......
Nadam se da ćemo i ovaj put pokazati svoju humanost kao i do sada jer mi to znamo kad hoćemo i možemo....user posted image user posted image user posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

clock-img

17.11.2015, 08:06

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Malo je nekako zena bilo

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.11.2015, 08:09

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: mila81

Pozdrav žene drage, drago mi je što smo se vidjele, ali mi je žao zbog kojeg povoda......
Nadam se da ćemo i ovaj put pokazati svoju humanost kao i do sada jer mi to znamo kad hoćemo i možemo....user posted image user posted image user posted image

user posted image

čujemo se aB plan je da ja sa muuom i ako još neko do ženica bude želio dođemo u nedelju aBd...
uplate na račun neka idu do petka da nam Višnja preda sve u subotu nedelju ujutro najdalje ...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

17.11.2015, 08:37

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: mila81

Neki dan rekoh ta te majka vise ne radja, tj da se to vise ne radja user posted image Poput pilule si u najkriznijm situacijama, znas ti zasto t ovo rekoh user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

17.11.2015, 11:31

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Ja nažalost nisam mogla doći jer radim do 19 sati, ali sam uplatila na žiroračun

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Zadnji članci

article-img