Svi su prica na svoj nacin, ali sad sam tako ljutaaaaaaa
Vjerovatno ce me sad i zamrziti svi ljubitelji zivotinja ali....
Ulaz u moju kucu je s ulice. To je mala uska ulica, bez trotoara.... Ispred nase kuce je napravljeno, uski trotoar, mi smo stavili plocice i imaju 2-3 stepenice za ulaz u kucu i imaju jos jedna vrata za ulaz u poslovni prostor. Nama je to uvijek zapisano. Stalno perem, cistim, jer da je mokraca nesto ok, pisali bi redom svi, a ne u wc-u. I mm i ja stalno pratimo ko to dovodi cuku da nam se popisa na vrata. I sad mm pred kucom nesto radi i cujem galami on. Gospodjica je dovela cuku i hop, opisa se pred vrata, i on njoj halo bona, pa vidis da ja tu zivim, vidis da mi djeca ulaze u kucu...kaze ona ne pada mi na pamet da zabranjujem svom cuki gdje ce pisat!!! Pa zato su nam parkovi svi usrani i dijete ne mozes odvest u park da se rahat istrci jer bi mogao stat na cijenjeno G. od necijeg cuke. Ja nemam nista protiv, ko voli pse, ok, ali vodi racuna. brate kad bi ja dijete u parku stavila da kaki svi bi rekli gluho bilo. Sad cu ja se dat na istrazivanje o zakonu, i da se uvedu kesice, pa jarane kupi za svojim cukicom.
Ja se cuka i bojim, jednostavno imam neki strah, da je na najjacoj uzici i da ima brnjicu, ja jednostavno imam strah.
Da se vratim na pricu...
MM ode negdje s autom, i ona ronda, e vidjece sledeci put.
E sad kad ga vidim da piski sledeci put, ne gine mu saksija s prozora!!!!
Nek piski onda u njenoj kuci i pred njenim vratima, ako joj ne pada na pamet da svom dragom cuki zabrani gdje ce piskit
FUJ FUJ FUJ