IZVORNA PORUKA: Ben 10
Ako ima slična tema ,ja je ne nađoh ,spojite...
Elem ,imam lud komšiluk,sve luđe od luđega...
Inače živim u prizemlju,komšinica sa 3 sprata 10 puta dnevno plače balkon.MM je zamolio njenu unuku da malo smanje jer nemogu otvoriti balkona da me ne zalije voda.Nije mi ni voda važna nego što imaju psa i on piša na balkon i one to speru.
Neki dan mokrača čista kaplje ,dijete mi na balkonu...odem i zamolim je ,ona me napadne.Inače njih 3 žive.nena ,majka i unuka,ni sakim u zgradi ne komuniciraju,kaka su sastanci ne izlaze,nikakav kontakt,ova mala i nešto i kontaktira ,a stare dvije ni sakim.
Dođe mi na vrata prije 3 dana unuka i kaže ona je išla kod rođaka advokata ,i sve će doći na sud ako zovnem inspekciju,jer sam prijetila sa inspekcijom.Raspravljale smo tu jer njoj nije jasno kako mene zalije voda ,kako kada kapa po čitav dan ko iz kabla,samo sipa.Ona kaže da izvodi psa dva puta da mokri vani i to mu je dovoljno ,ja mislim da nije ,ostatak se popiški na balkon .Na kraju sam joj rekla da ću pokupiti tu vodu u čašu i odnjeti na analizu da vide da je mokrača.Rekla mi je da Ako je budem tužila da je na njoj pas i sve što se njega tiče ide preko nje ,a za plakanje balkona ,to radi njena nena ,ona nema ništa...prebacuju jedna na drugu.Na kraju toga razgovorasam joj dala br,tel da me bar nzove da će politi da zatvorim prozor.
Pravim maloprije pitu ,malac se igra ,sve otvoreno nemogu se zakapijati u kući na ovakvoj ljepoti ,ono opet prska.i ja joj na interfon kažem jeli vam treba pismena molba da prestanete,ona stara opet osu paljbu ,ko kako mi prije nije smetalo,smetalo mi je ,ali nisam toliko vremena provodila kući jer sam radila i nisam dijete malo imala koje nemogu svezati da ne izađe na balkon...
Neznam šta da radim....