auu evo moje situacije,doselila se ja ovdje u ovu "kucu" recimo,i tako ^rvu noc mi raspakujemo,ja nak laganu muziku pustila ba,jedva je ja cula u kuhinji,kad oko 22H netko kuca,ja izasla,kad ona macka ni manje ni vise nego u pidzamici sisla,kaze "mozetel molim vas smanjiti muziku,jer moja spavaca je iznad tako da daske lupaju i nemogu spavat" :s:s rekoh oke ,nema problema...sutradan se pokupim i kod nje,rekoh izvini,ali nemoj mi vise dolazit na vrata zbog toga,muzika nije bila glasna,sta znaci jel ja nesmijem nikako hodati,pricati i slsuat tv muziku posle 22h
i tako ona kaze ok,a ja odem i kod ovih ispod (zena,covjek i dvoje djece) i îtam ih dal njima smeta,kazu oni "nema problema za ans nama nesmeta" i vidis ti to,njima nesmeta sa dvoje djece a njoj smeta...a kasnije,njene mackurine sto se "ceraju" gore i grebu????ali evo ova ispod mene zena svaka joj cast zaista...evo bas sinoc imala sam problema sa gasom;ona dosla,pozvala ove za gas,bila samnom cjelo vrijeme...bas je super:) uraaaaaaaa za moju komsinkuu :)
danas ili sutra svemu dodje kraj
nema vise nade srce da je nadje
sve su moje druze, potonule ladje...
01.04+++29.04---- :(