Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
joj dobra ti komsinica i ja sam ti imala takvih komentara al ja im samo kazem kad pitaju na kog je ja odgovorim na komsiju omera pa moj muz se zabrinuo pitas se imali u nas komsiluk omer cus crni vi djete plavo sta cu ja da ga ofarbam al dobro poceo je da dobija tamniju boju kosice
04.05.2009, 14:23
Anoniman
I kod mene većiom penzioneri...ma super su isprčamo se u prolazu i to je to, ja volim takav odnos...a imam prijatelje, rodbinu s kojima idem na kaficu i koji mi dolaze.
Dok se nisam udala živjela sam u manjoj zgradi 6 stanova pa svako zabada nos gdje mu nije mjesto, te uđe bez kucanja,pregađuju zajedničko dvorište prave parcele, stave svoj sto i stolice, svoje cvijeće i tu ne može više niko sjesti sem njih-UŽAS
04.05.2009, 14:26
remzy
1380
prije nego sto sam se udala zivjela sam u kuci i u malenom naselju blizu gradica!!! komsije su mi bile dobre!!! sad sam udana ,zivim u stanu i u jednom velikom gradu!!!! (jao promjene) komsije u zgradi su mu super!!!ima nekih sa kojima se samo pozdravimo a ima nekih sa kojima se obilazimo!!!eto ,BAS komsije koje su iznad nas ,su PRAVE komsije ,Ja ih smatram kao da smo nesto u rodu,ma nemam rijeci za njih ,samo da je Bogdom ovakvi ljudi kao sto su oni, bilo bi nam SVIMA puno bolje,ali nazalost nema ih,rijetki su oni!!!! a isto tako ima ljudi u zgradi ,kojih sve zivo interesuje,pa cak i smece kada nosis da ga bacis ,gledaju u vrecicu!!! tuzno!!!,a takvi je sve vise i vise!!!!
04.05.2009, 14:30
Leva
4538
Zivim u zgradi sa sest stanova i uglavnom se sa komsijama "ispitam" za zdravlje na haustoru. Na kafu jedni drugima idemo samo kada se nesto bitno dogodi kao npr.rodjenje djeteta . Valjda to slicno funkcionise kod vecine jer smo svi okrenuti svojim obavezama i problemima.
04.05.2009, 15:46
babymia
67
"Ja i muž se baš čudimo kako se ti i tvoj muž crni, a Luka vam tako plav"
koja kraljica!!!al sam se ismijala!!!!
04.05.2009, 15:48
D_K
2669
mišure - pročitala te žena.. Herkul Poaro joj nije ravan u rijesavanju misterija - ko s' kim!!
10.05.2009, 21:00
ljubičica 28
289
Kod mene u komšiluku su stariji ljudi, svi preko 70 a muž i ja imamo po 28 godina...svi se obradovali kada smo mo doselili. Meni to nije loše...pozdravim se s njima...ponekad i obiđem ponekog...ili oni meni dođu i imam dosta privatnosti što se toga tiče...družimo se s mlađim bračnim parovima, a i mama mi je blizu tako da i nemam potrebe da imam nekoga mlađeg za komšije. Ovako dobro funkcionira .
10.05.2009, 21:24
nikita
1945
Moje komsije su sve redom stariji ljudi, kojima ja samo kazem dobar dan, nazalost nema nitko mlađi !
10.05.2009, 21:26
Rina26
381
Kod mene ih ima svakakvih i staro i mlado
13.09.2009, 17:29
SdZ
2784
IZVORNA PORUKA: adannn
Niti gledaju u moje stvari,niti ih briga ko mi dolazi,odlazi.Ako mogu,pomognu i tu su uvijek za mene.Uglavnom,sve zavisi i od toga koliko ih poznaješ i koliko želiš da ih upoznaš....
Slazem se..ovako je i kod mene!!!!
14.10.2009, 20:08
Tidzi
894
Ja isto imam fine i prijatne komsije! Nema sanse da neko od njih prodje, a da ne pozdravi. Djeci se obavezno javljaju, tepaju... Uglavnom su svi Svicarci. Ali su jako prijatni i ljubazni. Nemam problema ni s tim ako pravimo neku festu u stanu, samo najavimo da cemo biti malo bucniji, a oni se nikada ne bune, jer i kada drugi imaju mi ne reklamiramo. Na hodniku kada se srtnemo ili ispred bloka, ispricamo se o svemu i svacemu. Sve u svemu, dobro se slazemo.
14.10.2009, 20:09
Mirkica
6978
Dobar dan --- Dobar dan
takve su mi komsije :) i sve ostalo na tome a zivim vec godinu dana u ovoj zgradi
14.10.2009, 20:12
reallove
5807
ovdje bi komsije sve da znaju..uffffff
14.10.2009, 20:15
Ilhana RR
6113
Bezobrazne do bola!!! Sve gori postaju! Kad god Lamija spava oni nesta cekicaju, kad hodaju navece isto ko da hodaju na tabanima sto jace da lupaju... a sve to pocinje nakon osam sati kada moja Lamija spava... nekad znaju toliko lupati da je prepadnu kad spava...
Idioti!!!
14.10.2009, 20:42
Anoniman
prva do mene, starija zena, koja svako jutro pita da li je sinoc bila preglasna ili da li je njen sin pojacao muziku, a ja ih nikad ne cujem ni da su zivi... druga na spratu porodica, mladi bracni par sa dvoje djece, koje cu vjerovatno angazovati da mi paze Sabinu ako bi se desilo u noci da me zaboli i da moram ici radjati, inace smo kao jedna kuca... sprat nize, dva prazna stana a u trecem je majka od ovog komsije preko puta mene... na prvom spratu moja frizerka sa majkom koja je opicena do bola... u drugom stanu je jedna zena sa sinom stariji oboje koja tako reci nikad nije tu, a u trecem stanu dvije nane ko pahuljice... u susjednom ulazu moja tetka s porodicom i ostali komsiluk... ljepota da ne moze biti ljepse... imam stvarno komsiluk za pozeljeti... extra su svi...
14.10.2009, 20:50
salmy
5830
Kad smo kod komsija ja imam DIVNE komsije U svom zivotu nisam vidjela bolje kulturnije,ljubaznije ljude.............zivimo ovdje skoro godinu dana ma ljudi su boli glava.Uvijek pozdrav na nivou pitaju kako smo..........ma super ljudi.Do nas mladi par vidimo se u liftu ponekad,preko puta stara Sarajevska porodica ne nametljivi ljudi i do njih sama zena zivi nastavnica u penziji.Ja sam prezadovoljna.Usvako doba se mozemo obratiti za pomoc ako sta treba,i obrnuto.Cak kad nas nema kuci plate kablovsku i internet za nas.Ma super ljudi.Ali imam ispod nas ludjakinju koju sam poslalapo cevape kad smo uselili i vise se ne vidjamo
14.10.2009, 20:51
Anushka
903
IZVORNA PORUKA: Ilhana
Bezobrazne do bola!!! Sve gori postaju! Kad god Lamija spava oni nesta cekicaju, kad hodaju navece isto ko da hodaju na tabanima sto jace da lupaju... a sve to pocinje nakon osam sati kada moja Lamija spava... nekad znaju toliko lupati da je prepadnu kad spava...
Idioti!!!
isto, samo sto komsija cjepka potpalu iznad nas a do nas lupaju vratima toliko da se bebi phone upali svaki put. O prepadanju necu ni da pricam, a tek o busenju i renoviranju, isto tako, idioti.
14.10.2009, 20:54
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: Anushka
Idioti!!!
isto, samo sto komsija cjepka potpalu iznad nas a do nas lupaju vratima toliko da se bebi phone upali svaki put. O prepadanju necu ni da pricam, a tek o busenju i renoviranju, isto tako, idioti.
Ma ja mislim da ovi namjerno to rade, jer znaju tacno kad Lamija po danu spava i kad leze navece i uvijek pocnu bas u to doba... stvarno uzasno... kad joj sinovi dolaze kasno u noci lupe toliko vratima da nekad znaju zidovi da vibriraju... a dok idu uz stepenice koje su do lamijne sobe idu ko ono djeca kad se naljute pa da bih lupali sto vise... zalio je se cak i ovaj do mene na njih...
14.10.2009, 20:59
Dida79
3252
Joj i kod mene je katastrofa kada je komsiluk u pitanju sve ih interesuje i sve hoce da znaju.Bas neki dan mm izveo malog vani i sretne ga jedna komsinica pa ga pita:nesto ti se zena udebljala da nije opet trudna A ovaj moj gori od nje i kaze joj jasta je nosi dvojke.Mogu zamislit joj face
14.10.2009, 20:59
*Seve*
299
Moj komsiluk je jako lljubazan...Inace su svi Svajcarci.Uvijek ljubazno se pozdrave,kada se srecemo... Zivim u zgradi omanjoj na 4 sprata i jako je mirno..Inace poslije 10 nema galame i td..Inace se zove policija. A nema ko ni da galami sve je to civilizovan narod.Stan smo kupili u toj zgradi,novogradnja i jako lijepo... A nikad nebi zivijela u nekoj zgradi gdje je mnogo izmijesano svakve rase...A komsiluk samo taki,jedna baba prva komsinica ima 57g zivi sama u cetverosobnom stanu...Jako zadovoljna.
14.10.2009, 21:01
Ilhana RR
6113
i kod mene su svi ostali ljubazni i fino se moze popricati sa njima i pridju lamiji koju progovore i sa njom... neznam da nije to radi nacionalnosti sto je ova ovakva prema nama...
14.10.2009, 21:04
*Seve*
299
IZVORNA PORUKA: Anushka
Idioti!!!
Ma ja mislim da ovi namjerno to rade, jer znaju tacno kad Lamija po danu spava i kad leze navece i uvijek pocnu bas u to doba... stvarno uzasno... kad joj sinovi dolaze kasno u noci lupe toliko vratima da nekad znaju zidovi da vibriraju... a dok idu uz stepenice koje su do lamijne sobe idu ko ono djeca kad se naljute pa da bih lupali sto vise... zalio je se cak i ovaj do mene na njih...
Pa zar ne mozes da se iselis? Nadjes stan u mirnijoj zgradi.
14.10.2009, 21:05
Ilhana RR
6113
Ma necu da selim radi njih... ovo je najbolje mjesto u gradu za porodice sa malom djecom... a sve se nadam da ce oni iseliti odavde jer nesto u zadnje vrijeme previse lupaju pa mislim da hoce da srede stan da bih ga skuplje prodali...
a i mi smo kupili stan, ulozili puno para da bih sada odavde odselili...
14.10.2009, 21:05
Tidzi
894
Pa imate li vi neki pravilnik u bloku? Npr. kod nas se zna da se ves pere od 08:00-21:00h, za vrijeme rucka, a to je od 12:00-14:00h, ne smije usisavati, busiti, kositi, praviti bilo kakva buka. Moja dijeca spavaju uvijek u to vrijeme, tako da nemam brige, a i ove ispod mene kazu da i njihova dijeca tada spavaju. I navecer posle 22:00h treba biti tisina. Ja u svom bloku ne cujem nikog zivog. Bez obzira sto ima dijece, mladih i sarih, kao da niko ne zivi sem nas.
14.10.2009, 21:07
Ilhana RR
6113
ima, do 22 sata se smije raditi sta hoce.. nakon 22 sati mora da je tisina u zgradama...