cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Upala Bartolinijeve žlijezde

clock-img

06.08.2012, 10:22

clock-img

AminaZana

pencil-img

338

IZVORNA PORUKA: leona81

zlijezda se sinoc sama otvorila ali jos nisam isla doktoru jer jos imam pa cim mi prestane otici cu da se pregledam...nakon pucanja sam stavljala samo rivanol.

moj savjet za tebe je da ipak odes doktoru i zamolis ga da ti par dana cisti tu ranu. vjeruj mi da ce ti pomoci, jer se meni evo vec 5-6 godina vise nikako ne pojavljuje.

No1. Zana - 30. 05. 2007
No2. Daanin - 03. 09. 2012
No3. Daris - 03. 09. 2012

clock-img

06.08.2012, 10:29

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: AminaZana

IZVORNA PORUKA: leona81

zlijezda se sinoc sama otvorila ali jos nisam isla doktoru jer jos imam pa cim mi prestane otici cu da se pregledam...nakon pucanja sam stavljala samo rivanol.

moj savjet za tebe je da ipak odes doktoru i zamolis ga da ti par dana cisti tu ranu. vjeruj mi da ce ti pomoci, jer se meni evo vec 5-6 godina vise nikako ne pojavljuje.

ovo je bilo daaavno, srecom ove godine se nije desilo

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

06.08.2012, 10:34

clock-img

AminaZana

pencil-img

338

user posted image nisam ja ni pogledala datum... a nadam se da se vise nece nikad ni desiti :)

No1. Zana - 30. 05. 2007
No2. Daanin - 03. 09. 2012
No3. Daris - 03. 09. 2012

clock-img

06.08.2012, 10:34

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: AminaZana

user posted image nisam ja ni pogledala datum... a nadam se da se vise nece nikad ni desiti :)

i ja se nadam, hvala ti

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

08.08.2012, 14:20

clock-img

alminasuljkic

pencil-img

19

ja sam to rjesila sa zecijim salom stavila na zljezdu i mirovala sat vremena i pukla je sama drugi put sam stavila germu i sama je pukla poslje stavim jod i super prode mi brzo. A prvi put kad se pojavila isla sam na ciscenje zljezde ito sve nazivo ev druga godina nema je user posted image user posted image user posted image user posted image fala bogu

osmijeh je moje oruzje protiv zla

clock-img

08.08.2012, 14:59

clock-img

Teddy Bear

pencil-img

425

Ja sam imala na vanjskoj usni(ili velikoj), kao unutrasnju bubuljicu, velicine zrna graska, i to je bilo unutra, ne vani, nekako me zuljala kad hodam, i to u uskim farmerkama. U tom periodu sam imala jaku gljivicnu infekciju, nakon koristenja vaginaleta Neo penotran forte, prosla infekcija i to zrno graska. Nije mi nista bilo zagnojeno. Ne znam jel to ta zlijezda, posto mi se prvi put desilo user posted image

clock-img

08.08.2012, 15:04

clock-img

leona81

pencil-img

6373

pa i bartolinijeva je unutra naravno, a ne vani...nekom bude velicine graska, nekom jajeta, a nekom i veca

clock-img

08.08.2012, 15:11

clock-img

Teddy Bear

pencil-img

425

hvala leona, nego sam procitala o istiskivanju iste pa sam se malo zbunila, mislim da je to "to".

clock-img

08.08.2012, 15:13

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: Teddy Bear

hvala leona, nego sam procitala o istiskivanju iste pa sam se malo zbunila, mislim da je to "to".

pa ona zna da otekne toliko da jedino moze da se ispusti gnoj iz nje kod ginekologa i to bez anestezije jer je upaljeno...

clock-img

01.03.2013, 19:03

clock-img

laluna

pencil-img

1

Da se i ja javim, prije tri dana mi se javila upala desne zlijezde prvi put u zivotu. Kako sam mlada, a nemam djece, nisam rekla mami. Odmah sam prvi dan otisla ginekologu koja je to odmah htjela rezati, kako sam ja prije toga citala forume o tome, da zlijezda moze puknuti i sama, i o tome koliko boli rezanje jer se radi bez anestezije, nisam pristala na to. Propisala mi je Ampicilin antibiotik te sam ja uzimala jos Ketonal protiv bolova. Pila sam to, i stavljala obloge od meda, koji je to sve uzvlacio, i hvala Bogu jutros je pukla. Strasno me boljelo dva dana, nisam mogla ici na fakultet, samo sam lezala. Sad cekam da se otok smanji, i ozbiljno razmisljam da idem na operaciju za koji mjesec, jer ovakve bolove ne planiram ponovo prozivljavati. Raspitala sam se kod nekoliko prijateljica, operacija ne boli ni malo. Ali se strasno bojim da ce se opet vratiti. Znate li zasto se vraca, da to izbjegavam?

Zadnji članci

article-img