IZVORNA PORUKA: demira
hej hej drage moje... jeste li zive
nego sto me i isijas uhvatio. Ne mogu na nogu da stanem... jel neka od vas imala problem sa prikljestenjem butnog zivca???
Vece zene :D Danas u nas "opet" ne bi struje..A ja bez struje ko bez glave :D Sve pomislim kako su oni u ratu :D
.....
Jeste mene išijas toliko me ukoči ne mogu ni da se sagnem ni da se ispravim , ali što mi se zablokira noga,nego mi zablokira i kuk i ode bol srkoz do ramena,pa me plećka vazda boli..Ne znam kako da se namjestim kad spavam.
.....
nudzejma,svasta ces jos proc kroz trudnocu..Do 7mog sam ev ziva, aBd valjda ću i deveti izgurat hehe :) Sve mi je tako bilo ne zove se bezveze DRUGO STANJE :D Ista koža,ALI NISI TI. Čas plačeš,čas se smiješ,čas te boli,čas povraćaš, ali svo vrijeme mi sve ide na živce.. :D Posebno ako mm hrce navece a ja nisam uspjela zaspat.. U momentu bih ga
..
Helen šuti trpi,kad zaplače u naručju sve će proći inshallah. :) poslje će aBd biti nam drago za svaku sitnicu koju smo prosle u trudnoci..
.....
Ja sam baš sa mm pričala,našli smo povoljno taj krevetac sa natkasnom koja se može maket poslije, to je odlično i praktično,a imaš gdje smjestit sitnice , puder-kremice-pelenice ^_^ Barem uvijek ima tih sitnih stvarčica. :)
....
ziel to je baš jeftino
i prelijepo masallah