IZVORNA PORUKA: *pcelica*
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Helou trudnice moje drage. zelim da vam pozelim lijep pocetak ovog mjeseca novembra...
Ja prezivjeh silne goste prosle hefte. Juce smo skitali porodicno. Danas mm ostavio L kod mojih pa se vratio po nas dvije. Izasli u skitnju, prvo kafica u Palmi pa onda skitnja vilsonovim. debela 3 sata smo mi uzivali. N je bila divna svo vrijeme, dobar dio prespavala, ono sto nije spavala zijevala I gledala
ziel ne sjecam se vala kad sam komentarisala I sta na onoj grupi, ako hoces posalji zahtjev, rado cu te prihvatiti
pcelicu sam skontala po komentaru I poslah joj zahtjev jer sam joj broj zagubila a I telefon mi jos na popravku (imala sam te na viberu kad smo se poslije poroda dopisivale)
Kako se snalazite? Je li tempo imalo popustio? N prava mahalusica, slusa kad se negdje ide. Dusica draga. Vidjela sam njenu sliku ne urekla se bas je napredna. Imam ja tvoj broj ali me sramota da te smaram i zapitkuje m kako si i gdje si kad znam da ne znas gdje udaras s dvoje male djece. Kad bude novine javicu ti i tebi i ninuski. Obecala sam
Hej bonicko ma ne smetas. Ja sam imala tvoj broj ali spasen na telefonu nije na kartici, telefon krepao... ninuska prosli vikend poslala sliku iz pionirske I poruku na viber I onda nekad u pon salje poruku kaze jel sve ok
obicno odgovaras na poruke. I tako u prepisku I skontamo da je poslala poruke a ja nisam vidjela jer je telefon vec bio down
Super smo ti nas tri pravo. Uhvatile smo neki ritam. Snalazim se odlicno. Obicno obje zaspu do 10-pola 11, L ranije (oko 9 najkasnije) I onda spavaju do ujutru tako da se I ja odmorim I naspavam. Jedino jos nisam sama hodala sa njih dvije, bilo hladno kontam dok ja obucem njih dvije pa sebe lijepo cu da sjednem na kucni prag I da placem
Ma N ti je prava mahalusa, prosle hefte 3-4 ture gostiju sve je ona zivo popratila, svi su je pronosali, obozava dijete da joj se prica, smije se u 16 svima (naravno najvise mami) mene odmah prepozna kad pricam, odmah okrece glavu.
Evo smo je okupali I sredili, sikila I zakunjala. Sutra ujutru idemo na vakcinu I kontrolu. Javim se obavezno kad se vratimo sa kontrole.
I ovu sam heftu u laganijem tempu tako da slobodno ti salji poruke