cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar

clock-img

03.11.2015, 17:41

clock-img

Farah 00

pencil-img

513

Pcelice mila, da sve prodje kako treba, da i ti i beba budete dobro, i da sto bezbolniji imas porod. Drzimo ti fige 💗💗💗💗💗

clock-img

03.11.2015, 17:47

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

Rodila pcelica svog pisonju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ne znam detalje. Javice se kad mogne

2011 ??
2015 ??

clock-img

03.11.2015, 17:58

clock-img

ziel

pencil-img

2568

user posted image user posted image user posted image bravo Pcelice, cestitam.. kako ti to brzo obavi hvala Bogu ,da se jos brze oporavis aBd pa pravac svojoj kuci s malim princem user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

clock-img

03.11.2015, 18:00

clock-img

M.A.M.

pencil-img

1083

Cestitam pcelice da vam bude ziv i zdravuser posted image user posted image user posted image a tebi brz oporavakuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

clock-img

03.11.2015, 18:05

clock-img

Leena

pencil-img

2841

IZVORNA PORUKA: ninuska

pcelica nam u bolnici user posted image ..na 3 minute bololovi user posted image . Draga, da sto lakse i bezbolnije se porodis aBd user posted image
user posted image

user posted image da sve aBd prode brzo i dobro!
Sta ono ona rece, Beciragic veceras aaaa

Za te pelene, nije velika razlika izmedu 1 i 2. A sve zavisi od beba kolike su...
Vi kazete moj maleni napredan, a dr mi kaze da ce biti kao seke negdje, one au bas prosjek u tezini bile, samo u duzini mozda malo
Naprednije, i njemu kad onaj femur mjeri uvijek je nekoliko dana napredniji od ostatka

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

03.11.2015, 18:06

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Rodila pcelica svog pisonju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Masallahuser posted image Bas me
Obradova ova vijest! Jedva cekam detalje

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

03.11.2015, 18:09

clock-img

mom2B

pencil-img

373

jupiiii user posted image user posted image user posted image

ovo mi je popravilo dan totalno... cak mi je i bebac poceo igrati u stomaku user posted image user posted image user posted image

Neka su zivi i zdravi oboje, da sto prije budu kod svoje kuce user posted image

clock-img

03.11.2015, 18:23

clock-img

UmmuHamza2305

pencil-img

264

Čestitam Pceliceeee ,da Allah da hajra, da ste to prije oporavis user posted image

Ziel, moja snaha kaže da je na početku 12-13 puta dnevno morala presvlačiti malog.. Sad mu je sedam mjeseci, presvuče ga možda 6-7 puta..

< Poruku je uredio UmmuHamza2305 -- 3.11.2015 18:24:53 >

clock-img

03.11.2015, 18:25

clock-img

minie

pencil-img

165

Pceliceeee cestitke od srca i sve najbolje bebici i vama user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

clock-img

03.11.2015, 18:27

clock-img

ziel

pencil-img

2568

Farah i UmmuHamza , mislila sam da ce joj beba mozda napredovati brze kad bude dojila pa joj bude trebao br.2 vec sa 20 dana... Ali to ne mozemo znati, onako sam to rekla user posted image ja nekako sigurnija s brojem 2 user posted image
A ne znam da je moja sestra toliko svojoj curici mijenjala, mislim da nije trosila vise od 6 pempasa dnevno... opet nisam sigurna, ali mi se 12-13 puta cini nesto mnogo...

Sad je red na NanduT da se kutarise, hajte zene ove koje su poslije nje ubrzajte to pa da i na mene dodje red user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 3.11.2015 18:37:38 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

clock-img

03.11.2015, 18:32

clock-img

Travelove

pencil-img

291

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jejjjj, bravo Pcelice, da ti budeziv i zdrav,a oporavak expresno brz. Jejjjjj

clock-img

03.11.2015, 18:45

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

IZVORNA PORUKA: ziel

Farah i UmmuHamza , mislila sam da ce joj beba mozda napredovati brze kad bude dojila pa joj bude trebao br.2 vec sa 20 dana... Ali to ne mozemo znati, onako sam to rekla user posted image ja nekako sigurnija s brojem 2 user posted image
A ne znam da je moja sestra toliko svojoj curici mijenjala, mislim da nije trosila vise od 6 pempasa dnevno... opet nisam sigurna, ali mi se 12-13 puta cini nesto mnogo...

Sad je red na NanduT da se kutarise, hajte zene ove koje su poslije nje ubrzajte to pa da i na mene dodje red user posted image

Ma jok..sta vam je. U pocetku mijenjas malo vise.jedno 6 dnevno jer cesce kaki. Mi sada smo na 4 oelene dnevno s tim da mu navecer tj u neka doba ne mijenjam. Potrosimo vise u slucaju kad se ukaki.

2011 ??
2015 ??

clock-img

03.11.2015, 18:45

clock-img

Farah 00

pencil-img

513

Pcelice ja dok ti pozelim srecu, ti se vec expresno porodi 😃😃😃😃
Da Vam je ziv, zdrav i sretan 100 godina, a tebi zelim brz oporavak 👌💗

clock-img

03.11.2015, 18:47

clock-img

ziel

pencil-img

2568

Ma jok..sta vam je. U pocetku mijenjas malo vise.jedno 6 dnevno jer cesce kaki. Mi sada smo na 4 oelene dnevno s tim da mu navecer tj u neka doba ne mijenjam. Potrosimo vise u slucaju kad se ukaki.

Nek si nam rijesila misteriju user posted image znaci ne preko 6 dnevno...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

clock-img

03.11.2015, 18:51

clock-img

ziel

pencil-img

2568

Zene kod mene iz lijeve dojke pocelo curiti mlijeko a iz desne nista. Bas evo drugi put primjetim na majici samo iz lijeve... Jel trebam malo poceti masirati desnu ili ne trebam nista raditi?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

clock-img

03.11.2015, 18:52

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

Nek si nam rijesila misteriju user posted image znaci ne preko 6 dnevno...

Pa vidi...neko mijenja i kad se jednom upiski. Mi smo s prvom bebom u pocetku cesto mijenjali. Cak i u 2,3 ujutro iako se nije ukakila. Dok nismo skontali da je to suludo.

2011 ??
2015 ??

clock-img

03.11.2015, 18:58

clock-img

Farah 00

pencil-img

513

Pa eto da mijenjam 6 pelena dnevno to je 180 komada za mjesec, tako da cu ja svoju zalihu zacas potrositi 😊😊😊
A djevojcice kad se ukake svakako treba odmah presvlaciti zbog escherihije c.

< Poruku je uredio Farah 00 -- 3.11.2015 19:00:44 >

clock-img

03.11.2015, 19:03

clock-img

rose

pencil-img

8709

cestitam pcelice user posted image user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

03.11.2015, 19:10

clock-img

Leptirica87

pencil-img

226

Brzo Pcelica to odradi da i nama bude InsaAllah tako...Cestitam da beba bude ziva i zdrava i hajirli svojim roditeljima,a mama se sto prije oporavi.
Eto krenuse i novembarski porodi,sad cemo jedna po jedna user posted image se redati...
Ja sad kontam koliko je bilo miruj da ne krene porod prije vremena,grlic skracen vrh prsta otvorena,a ono sad ispade isto stanje zadnja 2mj.Jos cu i prenijeti preko termina obzirom da se nista ne desava,haman joj lijepo pa se ne zuri,isto kao i ja kad sam bila u stomaku mama prenijela 5dana,ne bi ja ni tad da nije pocela zelenit voda i pupcana oko vrata pa je morali poroditi.

clock-img

03.11.2015, 19:46

clock-img

Isha

pencil-img

820

Zene kod mene iz lijeve dojke pocelo curiti mlijeko a iz desne nista. Bas evo drugi put primjetim na majici samo iz lijeve... Jel trebam malo poceti masirati desnu ili ne trebam nista raditi?

Ne moras nista masirati, sve je to normalno, imat ces mlijeka u obje sike, ne sekiraj se user posted image

clock-img

03.11.2015, 19:48

clock-img

Isha

pencil-img

820

Pcelice draga, cestitam, neka vam je ziv i zdrav, i vi s njim naravnouser posted image

Bas mi je drago da si otvorila ovaj novembar user posted image

clock-img

03.11.2015, 19:51

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Pa eto da mijenjam 6 pelena dnevno to je 180 komada za mjesec, tako da cu ja svoju zalihu zacas potrositi 😊😊😊
A djevojcice kad se ukake svakako treba odmah presvlaciti zbog escherihije c.

Treba svakako odmah presvuci kad se ukake. Ja i malca odmah presvlacim.

2011 ??
2015 ??

clock-img

03.11.2015, 20:46

clock-img

*pcelica*

pencil-img

1815

user posted image user posted image sve vas grlimo i ljubimo moj pisonja i ja. Da ako Bog da sve imate ovako ekspresan porod bez ijednog sava

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

clock-img

03.11.2015, 20:50

clock-img

ziel

pencil-img

2568

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

user posted image user posted image sve vas grlimo i ljubimo moj pisonja i ja. Da ako Bog da sve imate ovako ekspresan porod bez ijednog sava

Pa daj nam vise informacija bona, za koliko vremena si se porodila? Koliko si bila otvorena pri dolasku u bolnicu? Koliko je beba bila teska? Sve nas zanima... I svaka cast za to sto si prosla bez ijednog sava, ti si zena zmaj user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

clock-img

03.11.2015, 20:57

clock-img

Farah 00

pencil-img

513

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Pa daj nam vise informacija bona, za koliko vremena si se porodila? Koliko si bila otvorena pri dolasku u bolnicu? Koliko je beba bila teska? Sve nas zanima... I svaka cast za to sto si prosla bez ijednog sava, ti si zena zmaj user posted image

Hihihi sve nas interesuje 😁😁😁😁
Al eto zena nam se javila u rekordnom roku, detalje cekamo kasnije. Ipak je njoj to treci porod, mi prvorotke mozemo da se nadamo da cemo slicno proci 😊

Zadnji članci

article-img