cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: ''''Svinjska gripa'''' - H1N1

clock-img

06.02.2011, 22:59

clock-img

N_N

pencil-img

1860

IZVORNA PORUKA: bebacha

odlicne vjesti.eeto nje brzo kuci,nastavit uzivat u trudnoci

user posted image user posted image user posted image user posted image  hoće, hoće aBd!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

07.02.2011, 21:30

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Ni danas nema temperature ali nema je jer je stalno priključena na infuziju user posted image , pije Tamiflu i još jedan antibiotik user posted image
Maloprije mi reče kum da je supruga od njegovog kolege (isto trudnica u 5-om mj.) bila pozitivna na H1N1 prije mjesec te da je sa njom i bebom sve ok user posted image  Suta će me spojiti sa njom.
Eto to je to, ukratko....

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

07.02.2011, 21:56

clock-img

puma

pencil-img

478

ma ako Bog da sve ce biti okica dokica... samo hrabro i pozitivno... mislim pozitivne misli... user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2011, 18:38

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

jedan smrtni slucaj u mom gradu.
prvi registrovani u ZE-DO kantonu.
znam zenu.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

11.02.2011, 19:31

clock-img

samedi

pencil-img

1047

user posted image user posted image user posted image user posted image Koko zao mi je,stvarno jedva cekam da dodje proljece pa da svi malo odahnemo... Znas li vise detalja,je li bila bolesna otprije,kako,sta?

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

clock-img

11.02.2011, 19:31

clock-img

samedi

pencil-img

1047

IZVORNA PORUKA: N_N

Ni danas nema temperature ali nema je jer je stalno priključena na infuziju user posted image , pije Tamiflu i još jedan antibiotik user posted image
Maloprije mi reče kum da je supruga od njegovog kolege (isto trudnica u 5-om mj.) bila pozitivna na H1N1 prije mjesec te da je sa njom i bebom sve ok user posted image  Suta će me spojiti sa njom.

Ima li kakvih novosti? Nadam se da je sve uredu...

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

clock-img

11.02.2011, 20:01

clock-img

Anoniman

drago mi je da nema ture,bit ce to dobro vidjet cesuser posted image

clock-img

11.02.2011, 20:06

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: bebacha

odlicne vjesti.eeto nje brzo kuci,nastavit uzivat u trudnoci

user posted image user posted image user posted image user posted image  hoće, hoće aBd!

ima li kakvih novosti, kako je jel bolje?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

11.02.2011, 20:09

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

nedavno je beba od 17. mj. dobila svinjsku gripu dok je sa mamom lezala na jezeru radi drugih problema, pokupila gore virususer posted image poznajem ih i srecom oporavlja se...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Zadnji članci

article-img