Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Bice to dobro Enisa...hvala bogu pluca su cista...ona je sad u sigurnim rukama...samim tim i beba...jedino sto sad mozete jeste ostati bistre glave ... za nju prisebi i jaki...jer ste njoj takvi jedini od koristi
05.02.2011, 23:21
N_N
1860
IZVORNA PORUKA: dadada
ona je sad u sigurnim rukama...
Da li je???
Sveki je inače mirna žena, ne paniči a kako se ustvari osjeća, ne mogu ni zamisliti..... Najradije bi sad bila sa njom.....
05.02.2011, 23:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N
IZVORNA PORUKA: dadada
ona je sad u sigurnim rukama...
Da li je???
Sveki je inače mirna žena, ne paniči a kako se ustvari osjeća, ne mogu ni zamisliti..... Najradije bi sad bila sa njom.....
trenutno u boljim ne moze biti...budi to sigurna...koriste iste lijekove kao i svugdje...pod nadzorom je sto je najbitnije
05.02.2011, 23:28
N_N
1860
Nadam se, nadam se.... Biće to sve dobro, hoće, hoće.
05.02.2011, 23:30
Anoniman
Nadam se, nadam se.... Biće to sve dobro, hoće, hoće.
ma hoce mila samo se nemoj sikirati Znam da nije lako al u sigurnim je rukama kao sto ti i ostale zenice rekose. Ljubim te .
05.02.2011, 23:40
Lulu_08
350
Sve sam procitala i stvarno se nadam nekom najboljem ishodu, jer ipak sve sto su mogli uraditi, uradili su i sada je na doktorima i njenom organizmu da se izbore!
Dobrom se nadaj, dobro ce i biti, ako Bog da!
Saljem vam veliki
05.02.2011, 23:40
Amani12
1651
Draga Enisa mnogo mi je zao... Bit ce to sve dobro aBd,mi zelimo samo najbolje i saljemo zagrljaje podrske
05.02.2011, 23:46
scarlett
1517
Draga N_N, obzirom da je i moje radno mjesto bilo kao kod teacher, izbjegavala sam da čitam i razmišljam o ovoj gripi da ne bi postala paranoična, tako da ne mogu dati nikakav savjet niti iskustvo, ali samo ti mogu poslati zagrljaj podrške i držati fige da to sve na kraju prođe dobro i za tvoju zaovu i za malu .
05.02.2011, 23:47
Srculence
848
Enisa draga jako mi je žao .Misli pozitivno i nedaj se Držim fige da sve prođe kako treba. Hoće ako Bog da proći će i sve će biti ok.
05.02.2011, 23:54
muaaa
2911
Draga moj neznam sta da kazem a sto vec nije receno,eto misli pozitivno i dragi Bog ce dati sve najbolje
05.02.2011, 23:56
DM
2408
Molim dragog Boga sa tvoja zaova i bebica što prije ozdrave i da sve bude najbolje, a vama da da sabura i snage da to sve prevaziđete!!!!!!!!
06.02.2011, 00:00
taurus
3578
N_N ako će te malo smiriti i ja poznajem ženu kojoj je malo prije poroda dijagnosticirana H1N1 bila je u bolnici i za par dana porod je počeo, ljekari su se odlučili za prirodni porod i sve je prošlo bez problema, beba je bila ok a i mama se ubrzo oporavila
06.02.2011, 00:08
N_N
1860
Hvala vam! E da, ovo sam vam zaboravila napisati. Ona je temp. dobila u nedjelju navečer a sa nama, uključujući i moju djecu, je bila u kontaktu u nedjelju prije podne. Budući da B kašlje danima, ja sam večeras nazvala hitnu/pedijatriju i objasnila situaciju te pitala da dovedem B na kontrolu jer kašlje. Kaže dr. ni pod razno! Ako nema temp. da ne pomišljamo da ga dovodimo jer je u hitnoj haos!!! Ako želite da vam dijete pokupi ko zna šta, dovedite ga, jer da je ne daj Bože virus H1N1 prešao na njega imao bi temp. koja se teško skida. Tako da sam što se toga tiče odahnula Ja također danima kašljem, suhi dosadni kašalj.
06.02.2011, 00:52
N_N
1860
Simptomi nove gripe H1N1 kod ljudi su slični simptomima obične gripe kod ljudi, i uključuju groznicu, kašalj, grlobolju, bol u tijelu i opću slabost, glavobolje, osjećaj hladnoće i zamora, proljev i mučnina.
Još nešto, evo čitam simptome svinjske gripe, ona je par dana prije temperature imala suhi kašalj i groznicu da bi se kasnije javila temp.
06.02.2011, 09:33
new mama
2578
Draga Enisa nadam se da ce sve biti u redu sa zaovom i da ce aBd brzo izaci odozgo
06.02.2011, 09:50
Anoniman
Baš mi je žao,mogu misliti koliko se tek ona sikira zbog bebice...nadam se da će sve biti uredu i da će se brzo oporaviti...
06.02.2011, 11:53
N_N
1860
Hvala vam! Sinoć je opet imala temp. Jutros su joj vadili nalaze.
06.02.2011, 11:55
Skvo RR
4542
Tako mi je zao....
06.02.2011, 17:50
Anoniman
Hvala vam! Sinoć je opet imala temp. Jutros su joj vadili nalaze.
drzimo fige da abd sve bude dobro a oce zasto da ne abd
06.02.2011, 19:03
malena27 RR
15117
N_N nadam se da ti je zaova bolje i da ce se izboriti i ona i beba.... Budite jaki!
Baš mi je žao! Nadam se da će što prije ona svojoj kućici da je mazite i pazite...i da nastavi uživati u svojoj trudnoći
06.02.2011, 22:54
N_N
1860
Dan prošao bez temperature Nalazi pokazali da ima upalu mokračnih kanala i ešerihiju ali sad će joj uključiti antibiotik pa se nadam da će to biti brzo iza nje.
06.02.2011, 22:56
Anoniman
Hvala bogu.
06.02.2011, 22:56
bebacha
1170
odlicne vjesti.eeto nje brzo kuci,nastavit uzivat u trudnoci
06.02.2011, 22:57
Anoniman
Dan prošao bez temperature Nalazi pokazali da ima upalu mokračnih kanala i ešerihiju ali sad će joj uključiti antibiotik pa se nadam da će to biti brzo iza nje.