cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: ''''Svinjska gripa'''' - H1N1

clock-img

05.02.2011, 23:18

clock-img

Anoniman

Bice to dobro Enisa...hvala bogu pluca su cista...ona je sad u sigurnim rukama...samim tim i beba...jedino sto sad mozete jeste ostati bistre glave ... za nju prisebi i jaki...jer ste njoj takvi jedini od koristi

clock-img

05.02.2011, 23:21

clock-img

N_N

pencil-img

1860

IZVORNA PORUKA: dadada

ona je sad u sigurnim rukama...

Da li je??? user posted image user posted image

Sveki je inače mirna žena, ne paniči user posted image  a kako se ustvari osjeća, ne mogu ni zamisliti..... Najradije bi sad bila sa njom.....

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

05.02.2011, 23:24

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: N_N

IZVORNA PORUKA: dadada

ona je sad u sigurnim rukama...

Da li je??? user posted image user posted image

Sveki je inače mirna žena, ne paniči user posted image  a kako se ustvari osjeća, ne mogu ni zamisliti..... Najradije bi sad bila sa njom.....

trenutno u boljim ne moze biti...budi to sigurna...koriste iste lijekove kao i svugdje...pod nadzorom je sto je najbitnije

clock-img

05.02.2011, 23:28

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Nadam se, nadam se....
Biće to sve dobro, hoće, hoće.

clock-img

05.02.2011, 23:30

clock-img

Anoniman

Nadam se, nadam se....
Biće to sve dobro, hoće, hoće.

user posted image user posted image user posted image user posted image ma hoce mila samo se nemoj sikirati
Znam da nije lako al u sigurnim je rukama kao sto ti i ostale zenice rekose.
Ljubim te .

clock-img

05.02.2011, 23:40

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Sve sam procitala i stvarno se nadam nekom najboljem ishodu, jer ipak sve sto su mogli uraditi, uradili su i sada je na doktorima i njenom organizmu da se izbore!

Dobrom se nadaj, dobro ce i biti, ako Bog da!

Saljem vam veliki user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

05.02.2011, 23:40

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Draga Enisa mnogo mi je zao...
Bit ce to sve dobro aBd,mi zelimo samo najbolje i saljemo zagrljaje podrske user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

05.02.2011, 23:46

clock-img

scarlett

pencil-img

1517

Draga N_N, obzirom da je i moje radno mjesto bilo kao kod teacher, izbjegavala sam da čitam i razmišljam o ovoj gripi da ne bi postala paranoična, tako da ne mogu dati nikakav savjet niti iskustvo, ali samo ti mogu poslati zagrljaj podrške i držati fige da to sve na kraju prođe dobro i za tvoju zaovu i za malu user posted image .
user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

clock-img

05.02.2011, 23:47

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Enisa draga jako mi je žaouser posted image user posted image user posted image user posted image .Misli pozitivno i nedaj seuser posted image user posted image user posted image Držim fige da sve prođe kako treba.user posted image Hoće ako Bog da proći će i sve će biti ok.user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

05.02.2011, 23:54

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Draga moj neznam sta da kazem a sto vec nije receno,eto misli pozitivno i dragi Bog ce dati sve najboljeuser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

05.02.2011, 23:56

clock-img

DM

pencil-img

2408

Molim dragog Boga sa tvoja zaova i bebica što prije ozdrave i da sve bude najbolje, a vama da da sabura i snage da to sve prevaziđete!!!!!!!!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

06.02.2011, 00:00

clock-img

taurus

pencil-img

3578

N_N ako će te malo smiriti i ja poznajem ženu kojoj je malo prije poroda dijagnosticirana H1N1
bila je u bolnici i za par dana porod je počeo, ljekari su se odlučili za prirodni porod i sve je prošlo bez problema, beba je bila ok a i mama se ubrzo oporavila

clock-img

06.02.2011, 00:08

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Hvala vam!
E da, ovo sam vam zaboravila napisati. Ona je temp. dobila u nedjelju navečer a sa nama, uključujući i moju djecu, je bila u kontaktu u nedjelju prije podne. Budući da B kašlje danima, ja sam večeras nazvala hitnu/pedijatriju i objasnila situaciju te pitala da dovedem B na kontrolu jer kašlje. Kaže dr. ni pod razno! Ako nema temp. da ne pomišljamo da ga dovodimo jer je u hitnoj haos!!! Ako želite da vam dijete pokupi ko zna šta, dovedite ga, jer da je ne daj Bože virus H1N1 prešao na njega imao bi temp. koja se teško skida. Tako da sam što se toga tiče odahnula user posted image  Ja također danima kašljem, suhi dosadni kašalj.

clock-img

06.02.2011, 00:52

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Simptomi nove gripe H1N1 kod ljudi su slični simptomima obične gripe kod ljudi, i uključuju groznicu, kašalj, grlobolju, bol u tijelu i opću slabost, glavobolje, osjećaj hladnoće i zamora, proljev i mučnina.

Još nešto, evo čitam simptome svinjske gripe, ona je par dana prije temperature imala suhi kašalj i groznicu da bi se kasnije javila temp.

clock-img

06.02.2011, 09:33

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Draga Enisa nadam se da ce sve biti u redu sa zaovom i da ce aBd brzo izaci odozgo user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

06.02.2011, 09:50

clock-img

Anoniman

Baš mi je žao,mogu misliti koliko se tek ona sikira zbog bebice...nadam se da će sve biti uredu i da će se brzo oporaviti... user posted image user posted image

clock-img

06.02.2011, 11:53

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Hvala vam!
Sinoć je opet imala temp. user posted image  Jutros su joj vadili nalaze.
user posted image

clock-img

06.02.2011, 11:55

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Tako mi je zao....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

06.02.2011, 17:50

clock-img

Anoniman

Hvala vam!
Sinoć je opet imala temp. user posted image  Jutros su joj vadili nalaze.
user posted image

drzimo fige da abd sve bude dobro a oce zasto da ne  abduser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2011, 19:03

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

N_N nadam se da ti je zaova bolje i da ce se izboriti i ona i beba....
Budite jaki!

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

06.02.2011, 19:11

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Baš mi je žao! Nadam se da će što prije ona svojoj kućici da je mazite i pazite...i da nastavi uživati u svojoj trudnoći  user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

06.02.2011, 22:54

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Dan prošao bez temperature user posted image user posted image user posted image user posted image
Nalazi pokazali da ima upalu mokračnih kanala i ešerihiju user posted image  ali sad će joj uključiti antibiotik pa se nadam da će to biti brzo iza nje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2011, 22:56

clock-img

Anoniman

Hvala bogu.

clock-img

06.02.2011, 22:56

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

odlicne vjesti.eeto nje brzo kuci,nastavit uzivat u trudnoci

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

06.02.2011, 22:57

clock-img

Anoniman

Dan prošao bez temperature user posted image user posted image user posted image user posted image
Nalazi pokazali da ima upalu mokračnih kanala i ešerihiju user posted image  ali sad će joj uključiti antibiotik pa se nadam da će to biti brzo iza nje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img