Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
hahahha Bebice hvala, ma bila bi koja i za tebe samo ne znam s kakvim sadrzajem da pravimo
Odma sa vrata napast cu tebe ne mogu da cekam jer sad je vrijeme
Nemoj da se mislis niti sta da me pitas ne zanima me jesi umoran ni kada rintas
Bice onako kako hocu jer mi je sad prahlo Necu samo nocu to mi je malo!!!!
hahahah necu da budem bezobrazna ali i ovu cu prepisat i zalijepiti na frizider (tu se on najvise mota) pa nek procita hahhahahahah
22.10.2009, 12:34
Hocu bebu
703
hahaha a ovo je moja
Dodjes umoran, pa onda jedes kratko stanes, krace sjednes Najbrze od svega zatvoris oci i opet znam probudit te necu moci I onda se pokrijem spavaj deda nema ljutnje nema beda Kada te se dohvatim bude mi zao jer kad zuris na poso ne znas dal si poso ili stao Dodjem umorna , pa onda jedem ko i svako zenesko nemam kad da sjednem Najbrze od svega zaspem ko klada i u tebi opet ugasi se nada Kad me se dohvatis zao ti nije ja ujutro neispavana al dusa se smije
< Poruku je uredio Hocu bebu -- 22.10.2009 12:35:15 >
22.10.2009, 12:38
elkina_mala
518
hhahaah aj zeno draga pa ti mene ismija pravo,svakka cast kissiccc
22.10.2009, 12:39
teta berta
1361
Evo i od mene jedna, napisana u 4.srednje, inspirirana Balašom
Život je more....
Život je duboko more i hladni jugo sto puse, maestral ponekad svrati, da otjera bol sa duse...
A ja se otimam buri, sto po srcu mome tuce, sto svojim me jedrima, dolje dubinama vuce...
I tonem, tonem sve dublje, sunce tek nekada svrati, jos jedna oluja me stize, koja, a tko ce to znati...
No ponovno budi se nada, premda jos vjetri me tuku, nada da jednog jutra, uplovit cu u mirnu luku...
I JESAM HVALA BOGU
22.10.2009, 12:39
bebica89
288
stvarno imas talenta,super si
22.10.2009, 12:48
Hocu bebu
703
ma joj enmoj pogresno razumijeti, ovo smo mi nesto tamo u Cekaonici pricale, pa zato inspiracije za ove budalestine... inace ja ne pisem ovakve pjesme i vise volimljubavne i ozbiljne
23.10.2009, 10:46
Hocu bebu
703
Cekas na mene ja to znam maleni grad stao u moj veliki san cekaju me oci pune ljubavi majcin osmijeh blagi sestrine mile ruke i babo moj dragi rodna moja kuca i pogaca vruca jaranice moje koje me vole osmijehnem se kad pogledam u daljinu znam tamo cu ici u Bosnu moju
23.10.2009, 10:48
Hocu bebu
703
Dan je osvanuo tvoj najljepsi dan to je java nije san ne boj se ja bit cu tu ko i ti uz mene u dobru i zlu Maim letim da ti dodjem taj divni dan bez mene da ne prodje Dan je osvanuo kada se udajes i svoje srce njemu predajes Pratice te moje oci jaranice uplakane od srece draga prijateljice
Mojoj Slavici koja se udaje
23.10.2009, 12:23
mamine oci
4300
ti si bas aktivna bravo za inspiraciju...
14.11.2009, 19:21
veeseelaa
20552
Večeras će Portugal da plače tako im je kad se s nama kače Bosanci će noćas da pokažu na terenu da se dobro slažu Nema šuplje, podignite ruke naprijed naši, pokažite zube Navijaće i mladi i stari po Bosni se već pobjeda slavi Od radosti i goleme želje cijeli dan u Sarajevu veselje Svi se spremaju, kupila se meza pred nama je velika trpeza Nije Bajram ali ko da jeste večeras će biti prave fešte Zato svima poručujem rado raduj te se i staro i mlado Džeko će zabit bar dva komada pa se tome radujem već sada Ruke gore, pljesak nek se čuje iz Lisabona Ćiro poručuje Što se tiče mene pomalo sam tužna nesretnica došla ( )pa pobjedu neću slavit na način svoj hele nejse, nije dan moj
14.11.2009, 19:42
mamine oci
4300
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Večeras će Portugal da plače tako im je kad se s nama kače Bosanci će noćas da pokažu na terenu da se dobro slažu Nema šuplje, podignite ruke naprijed naši, pokažite zube Navijaće i mladi i stari po Bosni se već pobjeda slavi Od radosti i goleme želje cijeli dan u Sarajevu veselje Svi se spremaju, kupila se meza pred nama je velika trpeza Nije Bajram ali ko da jeste večeras će biti prave fešte Zato svima poručujem rado raduj te se i staro i mlado Džeko će zabit bar dva komada pa se tome radujem već sada Ruke gore, pljesak nek se čuje iz Lisabona Ćiro poručuje Što se tiče mene pomalo sam tužna nesretnica došla ( )pa pobjedu neću slavit na način svoj hele nejse, nije dan moj
14.11.2009, 19:44
Honey3
3035
14.11.2009, 19:51
acudesa
7725
bravo Vesela
14.11.2009, 19:54
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: acudesa
bravo Vesela
pa gdje si ti draga moja?..............vidim nedostajala sam ti kako si ti kako je sincina?????????' evo ja se privikavam na bebija,pa ne ide mi bas lose..........osim dojenja
15.11.2009, 13:35
dafri
1097
U srijedu će Zenica da gori cijelom Bosnom pjesma će da ori ale ale ale Portugalu prolaza vam nema majstor Ćiro taktiku vam sprema ale ale ale Kraj je priče, gotova balada zabićemo bar dva,tri komada ale ale ale Još da guza vidi malo puta do Afrike zna se naša ruta ale ale ale
15.11.2009, 13:37
remzy
1380
IZVORNA PORUKA: dafri
U srijedu će Zenica da gori cijelom Bosnom pjesma će da ori ale ale ale Portugalu prolaza vam nema majstor Ćiro taktiku vam sprema ale ale ale Kraj je priče, gotova balada zabićemo bar dva,tri komada ale ale ale Još da guza vidi malo puta do Afrike zna se naša ruta ale ale ale
15.11.2009, 17:35
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: acudesa
bravo Vesela
pa gdje si ti draga moja?..............vidim nedostajala sam ti kako si ti kako je sincina?????????' evo ja se privikavam na bebija,pa ne ide mi bas lose..........osim dojenja
jesi Boga mi, mi smo ok...nešto se mimoilazimo, hajd ženska se više nema kad zezati ..proći će i to...pusa...jubi miša malog
11.12.2009, 11:46
dafri
1097
Čujem da se priča i šuška po gradu da i ove godine Djedicu nam kradu
Dal ko pita roditelje kakve su im želje zašto opet djeci kvare to veselje
Ja i danas vjerujem u Djeda Mrazov lik nek mi neko kaže da ne postoji,čik
11.12.2009, 11:50
Anoniman
..i ja...i ja
11.12.2009, 11:52
mamine oci
4300
dadada kad cemo ja i ti pristupit poslu ja brosuru sa pjesmicama imam fali jos tvoje kreacija slika...
11.12.2009, 11:58
mama_debeljuca
908
11.12.2009, 16:26
mamine oci
4300
neznam kako da zapocnem recenicu,ustvari ovo je vise ideja ili prijedlog,a da ne otvaram sad novu temu ja cu ovdje predloziti jer svakako ima veze sa mojim pisanjem... Naime ja sam nedavno napisala dvije bajke za djecu Pepeljugu i Crvenkapu,ali u modernijem stilu.Moja ideja je da posto ima na forumu dosta forumasica koje imaju djecu u dobi od5-10god a blizi se Nova godina i bez obzira na praznike ako bi se ideja realizovala mogli bi ovo i bez praznika,sta hocu tacno da kazem u mojim bajkama se pojavljuju 6likova 3djecaka i 3 djevojcice,ako bi se potrudili mogli bi samo za nasu raju napraviti predstavu,mala raja gleda a malo veca ucestvuje u glumi,recimo i suzana nam je otvorila igraonu pa bi smo zakupili termin i tu napravili nesto znam da je tesko jer djeca trebaju vjezbat,uciti tekst itd...a i bice druzenje sa djecom iz doma i to bi mogli pripremiti za njih,osmilili bi kostime uzivali bi i djeca i odrasli,znam da ima dosta djece koja voli da glume i roditelja koji su kreativni i zele ucestvovati,a i znam da je malo tesko sve ovo realizovati,ali ako postoji volja,zelja,organizacije,nista nije nemoguce,ja sam voljna dati svoje bajke koje sam pisala na poklon nasoj maloj raji,nadam se da ste me skontale sta sam htjela reci to je samo moja zelja i ideja za kreativni kutak za roditelje i djecu...
11.12.2009, 16:33
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: mamine oci
neznam kako da zapocnem recenicu,ustvari ovo je vise ideja ili prijedlog,a da ne otvaram sad novu temu ja cu ovdje predloziti jer svakako ima veze sa mojim pisanjem... Naime ja sam nedavno napisala dvije bajke za djecu Pepeljugu i Crvenkapu,ali u modernijem stilu.Moja ideja je da posto ima na forumu dosta forumasica koje imaju djecu u dobi od5-10god a blizi se Nova godina i bez obzira na praznike ako bi se ideja realizovala mogli bi ovo i bez praznika,sta hocu tacno da kazem u mojim bajkama se pojavljuju 6likova 3djecaka i 3 djevojcice,ako bi se potrudili mogli bi samo za nasu raju napraviti predstavu,mala raja gleda a malo veca ucestvuje u glumi,recimo i suzana nam je otvorila igraonu pa bi smo zakupili termin i tu napravili nesto znam da je tesko jer djeca trebaju vjezbat,uciti tekst itd...a i bice druzenje sa djecom iz doma i to bi mogli pripremiti za njih,osmilili bi kostime uzivali bi i djeca i odrasli,znam da ima dosta djece koja voli da glume i roditelja koji su kreativni i zele ucestvovati,a i znam da je malo tesko sve ovo realizovati,ali ako postoji volja,zelja,organizacije,nista nije nemoguce,ja sam voljna dati svoje bajke koje sam pisala na poklon nasoj maloj raji,nadam se da ste me skontale sta sam htjela reci to je samo moja zelja i ideja za kreativni kutak za roditelje i djecu...
divna ideja mila...ja sam u ovoj priči gledaoc jer moje curke su male da bi učile tekst mada hanadi zna pepljugu napamet al onu iz najljpših bajki jer nju smo joj čitali.
11.12.2009, 16:49
mamine oci
4300
to je moja zelja,a kako kazu zelje su jedno a stvarnost drugo,ali niko nam nebrani da se nadamo
11.12.2009, 17:17
tea lana
2255
IZVORNA PORUKA: mamine oci
za ideju malo je teze izvedljiva ali ako se nesto hoce i moze se.Kao i kod Hanady mi cemo da budemo podrska nasem RR TEATRU