IZVORNA PORUKA: dadada
a da li kompjuterski rade ove uloske ili? jer sam ja isla u onaj MHS ili HSM...vise ne znam...tamo je ulozak 100 km ali komp. urade snimak stopala pa po tome i ulozak...ovo sam ja za sebe...ne znam da li je za djecu jeftinije...sumnjam
dadad MHS ima bolju tehniku od ortosara...međutim malo je gazda i brend sebi zadao pa pretjeruju.
u ortosaru dijete stane na kompijutersku ploču i odredi se stepen ''isjrivljenosti'' stopala...
onda dijete stane na mehaničku ploču i specijalista doktor na toj ploči porvjerava isparvnost komijuterske obrade i eventualno diganosticira stranu ili mjesto na kome porblem jeste...
onda idjete stane u pjenicu i uzme se otisak...
ja sam radila već 4 puta uloške za hanadi kod njih...i prezadovoljna sam.
nisam niti jednom naplatila od socijalnog jer je stavrno njoj pomoglo i na vrijeme sam regairala...
Mi idemo na kontorlu svako 6 mjeseci jer njoj nogica brzo raste pa moramo....
ja kada gledam pomake ne vidim...stalno nešto zagledam...međutim nakon što smo otišli na kontrolu ploča i kompijuetr su poakzali napredak svaki put, posebno na desnoj nozi.
Mi forsiramo uloške...
ja njoj do krajnje linije zimskoga perioda obuvam cipelice ciciban koje najbolje podržavaju uložak....sada su nam twe sipele male ali idemo po nove koje su samo za ulo
žak i nosamo ih u svakoj prilici....
Išli smo kod gavrankapetanovića...čisto da sebi dokažemo da će uložak pomoći da ne trebamo ortopedsku cipelu...i potvrdio je...
pogledao nalaze od početka do kraja i rekao da je napredak super i da tako nastavimo....