cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Masturbacija u trudnoći

clock-img

14.07.2012, 15:30

clock-img

jasmina_ze

pencil-img

35

vidim daje zadnji post davno napisan al ja imam problemcicuser posted image
od pocetka pijem dabroston i imala sam blagi smedji iscjedak koji je prestao nakon jednog dana...tada nam je dr.rekla da se ne smijemo KEKSATI user posted image medjutim sada sam u 11-toj sedmici i na zadnjem pregledu ,prije 4 dana,sve je HVALA BOGU uredu ali je nismo pitali da li smijemo ili ne...i dalje pijem dabroston....da li u obzir dolazi mastrubacija ili nesto slicno jer oboje gorimo user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2012, 13:01

clock-img

Precious

pencil-img

143

IZVORNA PORUKA: bubuli

ko voli nek izvoli...meni licno se to gadi

Ja baš gotivim svoju user posted image i ne zna sa njom niko kao ja user posted image

clock-img

20.07.2012, 13:06

clock-img

Precious

pencil-img

143

IZVORNA PORUKA: jasmina_ze

od pocetka pijem dabroston i imala sam blagi smedji iscjedak koji je prestao nakon jednog dana...tada nam je dr.rekla da se ne smijemo KEKSATI user posted image medjutim sada sam u 11-toj sedmici i na zadnjem pregledu ,prije 4 dana,sve je HVALA BOGU uredu ali je nismo pitali da li smijemo ili ne...i dalje pijem dabroston....da li u obzir dolazi mastrubacija ili nesto slicno jer oboje gorimo user posted image user posted image user posted image

Po mome smiješ masturbirati, a za seks najbolje da dr pitas ;)

clock-img

20.07.2012, 13:17

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

IZVORNA PORUKA: Precious

IZVORNA PORUKA: bubuli

ko voli nek izvoli...meni licno se to gadi

Ja baš gotivim svoju user posted image i ne zna sa njom niko kao ja user posted image

Potpisujem user posted image

< Poruku je uredio Marija13 -- 20.7.2012 13:18:23 >

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

20.07.2012, 13:22

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

Jasmina, isti slucaj bio kod mene, jedan dan smedji iscjedak, dobila utrogestan..u tvojim sedmicama orgazam mi je znao nekad biti bolan ali sada (20 sedmica) sve ok :) uzivamo mada vise u masturbaciji malo me strah pritiska na grlic materice user posted image

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

17.05.2013, 08:32

clock-img

lucyming

pencil-img

6

ne mogu da vjerujem ocima...

clock-img

17.05.2013, 08:44

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

Znaju oči prevariti user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2013, 08:46

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

a šta je problem?

zar sex nije kombinacija svega pa i masturbacije?
čemu iščudjavanje?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.05.2013, 08:47

clock-img

tratinčicaa

pencil-img

-787

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a šta je problem?

zar sex nije kombinacija svega pa i masturbacije?
čemu iščudjavanje?

Neke su i bezgriješno začele user posted image

clock-img

17.05.2013, 10:53

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

IZVORNA PORUKA: jasmina_ze

Moj savjet ti je da ipak pitas doktoricu, jer za trudnocu nisu problem sam odnos i masturbacija, vec orgazam do kojeg dovodi ovo oboje. Orgazam jako grci misice maternice i iz tog razloga se kod problematicnih trudnoca zabranjuju odnosi.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

17.05.2013, 11:04

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Istina trati, ja bezgresno zaceh user posted image upravo zbog te cinjenice pa kasnije zbog hematoma keksic je zabranjen do kraja. Jedino sto me spasava je sto je moj mozak jako svjestan rizika pa se iskljucivo ponasa kao regulator inkubatora user posted image Imala sam par erotskih snova nakon kojih me stomak jako boljeo ali mi je regulator od posjete bolnici i to ukinuo pa mu se ovom prilikom duboko zahvaljujem user posted image user posted image
Jasmina ze salu na stranu i ja bih prvo provjerila sa ljekarom da sam na tvom mjestu.

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

17.05.2013, 15:51

clock-img

Daliyah92

pencil-img

644

user posted image Ne mogu biti da ne napisem - smijesno mi je kad se odgovara na pitanje postavljeno prije godinu dana ili vise, kao sad ovoj jasmini. Mislim, sta ce ona sad ici pitati dr. 4 mj. nakon trudnoce user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

clock-img

17.05.2013, 22:21

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

user posted image Ne mogu biti da ne napisem - smijesno mi je kad se odgovara na pitanje postavljeno prije godinu dana ili vise, kao sad ovoj jasmini. Mislim, sta ce ona sad ici pitati dr. 4 mj. nakon trudnoce user posted image

Hahahah fkt je smijesno, ja nikad ne gledam datume objava user posted image user posted image user posted image , ma hajd naici ce opet neka zenica sa istim pitanjem pa ce joj dobro doci odgovori user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

18.05.2013, 00:03

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Sad jedno ozbiljno pitanje.
Može li se od masturbacije zatrudniti ? user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

18.05.2013, 00:05

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: amra_sa

moze ako sta strcne u rupu al su male sanseuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

18.05.2013, 00:06

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: teacher75

liđakinje...user posted image techer gasi računar nemoj da dođem i slomim ti laptop user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

18.05.2013, 00:07

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

liđakinje...user posted image techer gasi računar nemoj da dođem i slomim ti laptop user posted image

user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

18.05.2013, 00:25

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

user posted image user posted image user posted image
Smijem se, mene je to nekad davno pitala jedna ženska persona ...

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

24.05.2018, 11:04

clock-img

Looly

pencil-img

1

Pozdrav drage moje imam pitanje.
Da li je koja od Vas uradila serklazu?
I da li ste nakon toga mogle masturbirati
Makar samo po kliticu? 😊

Zadnji članci