cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Ginekoloski pregled

clock-img

27.08.2010, 20:21

clock-img

tehna

pencil-img

224

pozdrav danas sam prvi put nakon poroda bila na pregled dr mi je rekao da imam pojacano b.pranje i prepisao mi je vaginalete POLYGYNAX a sad kada sam procitala da se treba izbjegavati u dojenju nije mi jasno zasto mi je dr to prepisao da li je jedna od vas koristila te vaginalete a da je dojila bas mi je nekako bezzz i strah me je jer ne bih da bebi naskodim a ni sebi 

clock-img

27.08.2010, 22:14

clock-img

henna ze

pencil-img

475

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Samo da vam javim da je sve uredu, bilo je samo malo hormonalni poremecaja jer je bila pod velikim stresom na fakultetu i ispitima...

to se i meni desilo.zbog rimskog prava ne dobih dva mjeseca...
dobro je..al nek ipak provjeri  dobro sve hormone..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

27.08.2010, 22:31

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

IZVORNA PORUKA: tehna

pozdrav danas sam prvi put nakon poroda bila na pregled dr mi je rekao da imam pojacano b.pranje i prepisao mi je vaginalete POLYGYNAX a sad kada sam procitala da se treba izbjegavati u dojenju nije mi jasno zasto mi je dr to prepisao da li je jedna od vas koristila te vaginalete a da je dojila bas mi je nekako bezzz i strah me je jer ne bih da bebi naskodim a ni sebi

Šta misliš da nazoveš ginekologa?! Možda je prečuo da dojiš. Možda postoje neke vaginalete koje mogu riješiti tvoj problem, a ne smetaju dojenju...

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

27.08.2010, 22:37

clock-img

tehna

pencil-img

224

Ja sam njemu na pregledu rekla da dojim e neznam da li je precuo ali me je bas nekako strah a njega ne mogu dobiti do prije pon.a meni terapiju prepisao od dana pa narednih 6 dana da ih koristi onda 4 dana ciscenje i onda odmah da mu se javim   i zakazano za 6.09 

clock-img

15.06.2011, 10:12

clock-img

chantal

pencil-img

431

E ovako drage moje,zanima me kako se vi depilirate za ginekoloski pregled?Jel kao za poroda,odnosno sve odstranite ili samo "donji" dio?
Ja sam dosad samo dole,znaci usne,a sad se sve nesto pitam da ne treba mozda sve?Uhhh...

clock-img

15.06.2011, 11:05

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Sve tuto -kompletouser posted image user posted image

clock-img

15.06.2011, 13:53

clock-img

chantal

pencil-img

431

Aaaa...mijenjam ginekologa definitivno user posted image
ja nesto kontala ok je i ovako....znaci ipak sve? user posted image

clock-img

27.06.2011, 23:36

clock-img

kruska

pencil-img

1

pozdrav svima,htjela sam da odem ginekologu da me pregleda i da mi da potvrdu da sam nevina,zanima me da li ko zna sta o tome, da li ce taj pregled uticati na nevinost i kako se obavlja taj pregled. MOLIM VAS ZA POMOCuser posted image

clock-img

28.06.2011, 00:07

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

IZVORNA PORUKA: kruska

pozdrav svima,htjela sam da odem ginekologu da me pregleda i da mi da potvrdu da sam nevina,zanima me da li ko zna sta o tome, da li ce taj pregled uticati na nevinost i kako se obavlja taj pregled. MOLIM VAS ZA POMOCuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

28.06.2011, 12:41

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

ja ne znam da ce ti kod nas (ako si u bih) dati tu potvrdu, a ako si nevina ginekolog te moze pregledati samo rektalno a ne vaginalno!!!!!

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

28.06.2011, 15:09

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Mislim da ne postoji potvrda kao dokument (možda i postoji), ali ako odeš na pregled kod ginekologa, može ti na nalazu staviti da je pregled izvršen tako i tako da bi se spriječilo pucanje himena. Dakle, to bi onda bio kao dokaz nevinosti. I da, pregled se tada vrši rektalno, ali mislim da se vaginalno utvrđuje "netaknutost" himena.

Ili user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

28.06.2011, 15:39

clock-img

sarisari

pencil-img

610

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2011, 13:44

clock-img

kondor

pencil-img

2

ljudi dal neko ima problem ko ja menstruacija mi traje dva i pol mjeseca i tek sto pomislim da ce prestati tajuser posted image opet krene

clock-img

05.09.2011, 14:00

clock-img

MELLI

pencil-img

942

šta tvoj ginekolog misli o tome???user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.11.2011, 10:29

clock-img

Arijana2

pencil-img

383

Pozdrav,drage mame da li je opasno raditi papa test na samom pocetku trudnoce

clock-img

30.11.2011, 13:26

clock-img

ada033

pencil-img

70

kondor, meni se to jednom desilo i u pitanju je bila cista. obavezno idi ginekologu.

clock-img

30.11.2011, 13:32

clock-img

taurus

pencil-img

3578

IZVORNA PORUKA: Arijana2

meni je dr radila, mislim da sam bila 8 ili 9 sedmica trudnoće

clock-img

30.11.2011, 13:52

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

IZVORNA PORUKA: Arijana2

i ja sam radila baš prvi put kad sam bila na pregledu ,bila svega 6 tjedana trudna,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

07.12.2011, 21:26

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: chantal

Aaaa...mijenjam ginekologa definitivno user posted image
ja nesto kontala ok je i ovako....znaci ipak sve? user posted image

a ja ne vidim razlog zasto bi skidala sve...samo rizikujem da se upale folikuli dlaka...nece te gledat gore vec ce zaviriti dole

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

07.12.2011, 21:29

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: klemzi

user posted image user posted image user posted image

ja ovo sam tek sad vidjela...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahhahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2011, 01:49

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ja uletih da pitam jeste vi radile papa test na pregledu iza poroda?  meni je skoro 3 mj od poroda i idem iduce sedmice svom privatnom ginekologu, u bolnicu mi se nije dalo ici...i sta jos radi? pretpostavljam vaginalni uzv? jos nesto?

a za ovo utvrdjivanje nevinostiuser posted image meni majke mi zao sta neke zene prolaze u zivotu...

clock-img

11.12.2011, 09:10

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: animagical

ja uletih da pitam jeste vi radile papa test na pregledu iza poroda?  meni je skoro 3 mj od poroda i idem iduce sedmice svom privatnom ginekologu, u bolnicu mi se nije dalo ici...i sta jos radi? pretpostavljam vaginalni uzv? jos nesto?

a za ovo utvrdjivanje nevinostiuser posted image meni majke mi zao sta neke zene prolaze u zivotu...

jesam, ja sam ga radila 2-3 mjeseca nakon poroda, kada sam dosla sebi, prvo sam htjela da vidim jel to dole sve ok pa onda da se opustim sa mmuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

11.12.2011, 09:24

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ja sam radila uz, kolposkopiju i papa test nekih 3 mjeseca nakon poroda, uz dojki nisam jer sam dojila tako da cu otici pocetkom godine na uz i kompletan pregled...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

11.12.2011, 11:00

clock-img

animagical

pencil-img

5604

hvala!

clock-img

24.01.2012, 06:45

clock-img

Esmeralda

pencil-img

159

Ja dole brijem sve prilikom odlaska ginekologu znaci odem ko od majke rodjena bez i jedne dlacice i oko vagine i oko cmara sve je ko u bebe...user posted image user posted image , inace brijem se i kuci redovno...uzivam u cistoci, mada nekad i pretjerujem ali takva sam...

Zadnji članci

article-img