Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Čini mi se da sam ovdje pročitala, da je u Sa u nekim slastičarnama moguće dobiti jestivu sliku, po želji, gdje i koliko to košta ?
ako pitas za cijenu torte - ako je obicna torta 30 onda je sa jestivom slikom 35 CKZ ili ti KMčića. to je iskustvo iz moje blize okoline..
28.12.2011, 06:51
madam x
839
IZVORNA PORUKA: D_K
IZVORNA PORUKA: zinanina
Čini mi se da sam ovdje pročitala, da je u Sa u nekim slastičarnama moguće dobiti jestivu sliku, po želji, gdje i koliko to košta ?
ako pitas za cijenu torte - ako je obicna torta 30 onda je sa jestivom slikom 35 CKZ ili ti KMčića. to je iskustvo iz moje blize okoline..
Ne mislim na tortu, nego samo na sliku, i to, npr., ja donesem sliku djeteta, da mi se izradi jestiva slika.
Mamine oči, ne mislim na te gotove slike, jer njih ima kupiti i kod mene.
28.12.2011, 06:55
D_K
2669
e to ti ne znam..
P.S. sabahajrula zeni :)).. nadam se da je kafica pored tebe - meni zamirisala prva jutarnja :))
ha,ha - nisam se jos probudila - zina :))
< Poruku je uredio D_K -- 28.12.2011 6:56:20 >
28.12.2011, 07:06
madam x
839
Prenijela na Hanuma grad.
< Poruku je uredio zinanina -- 28.12.2011 7:13:18 >
28.12.2011, 07:10
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: D_K
e to ti ne znam..
P.S. sabahajrula zeni :)).. nadam se da je kafica pored tebe - meni zamirisala prva jutarnja :))
ha,ha - nisam se jos probudila - zina :))
Allah razolsun...e jesmo našle gdje ćemo pričati Moja kafica gotova, ja spremila dijete u školu, pa imam malo vremena, danas sam tek od 10.
obrisace nas šahbaz - nista ne brini ja ujutro pijem jednu 'teretnu'.. ja ustala dok svi spavaju da pogleda mesto za posao pa laganice - malo na RR, malo pjesmice i pomalo citam :))
28.12.2011, 08:11
ElmaB
4568
U slastičarni Kup na Dobrinji. Oni su jedini koji prave slike po želji u Sarajevu za sada, dok ja ne kupim mašinu, hahahahaha
to mi treba za onu tortu Kitty sto sam vec pitala.nesvida mi se radit slagom nikako.nikad nemoze biti skroz uredna i cesto slag zna zeznut.pocet se topit.ovako mi je sigurnije
28.12.2011, 09:25
ElmaB
4568
Ja isto nisam ljubitelj ukrašavanje torte šlagom, ali Bože moj, sve po željama. Mada uvijek sugerišem ili fondat ili samo čokoladu!
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
hvala elmaB, zaova se udavala pa sam joj napravila, htjela je ona one gotove cvjetne ukrase, al mi je bilo nekako previse, ne znam jel ovdje pravilo "ljepota je u jednostavnosti" il je to do mene
28.12.2011, 10:38
ananas_ze
317
a Hanady bas sam sretna sto sam uspjela
Koliko košta?
31.12.2011, 08:15
madam x
839
Evo Kitty
31.12.2011, 08:21
ElmaB
4568
Torta ti je vauuuuuuuuuuuuuuuu svaka čast!
Ne znam tačno cijenu jestivih slika, ali se sjećam kada je jedne godine bh pošta slavila godišnjicu napravili su im ogromnu tortu sa slikom i logom pošte, i drug mi je rekao da je sama slika koštala više od 100 KM. E sada možda su ih zavrnuli jer je državna firma, a i torta je fakat bila ogromna. Imaš na netu njihove telefone pa je najbolje da nazoveš i pitaš.
“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
31.12.2011, 10:03
pipi_duga_capara
388
joj od kad se ja kanim upustiti u ovu "fondant avanturu" al ne mogu, on me gleda pravo u oci zagrizo i ne popusta sorry! doslo mi iml ko da bi prodao osnovnu masu za fondant to bi meni bilo super, ja samo poslije dodam boje koje mi pasu i svi sretni