Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Joj, ova mi se druga pravo sviđa, i nije teška, još joj metnem tufne i eto je...nemoj više tražiti, ovu ću, hvala ti, a sad ću je pokušati precrtati, ovako kako kažeš.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
24.12.2011, 19:42
madam x
839
Skinula sam onu sa monitora, malo je samo moram doraditi, biće dobro, hvala još jednom.
24.12.2011, 19:47
Hanady RR
18727
ma nema na čemu...dobra ti tema... ja se za istu spremam godinu dana a ništa nisam odlučila imama ideja kitika do svadbe farahine
_____________________________
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
25.12.2011, 16:16
Lilly
509
Pravim vec drugu tortu od fondana. Nisam bas zadovoljna sa smjesom jer mi nekako nije skroz elasticna. Pomalo puca. Za pravljenje figurica i nije neki problem ali za samo prekrivanje torte i jeste. Imam osjecaja da dok je prekrivam tortu da ce mi prsti proletiti kroz smejsu . Isto tako, sto se tice ukusa fondana, presladak je da se jedva jede. Ja sam nekako svoje torte zamaskirala pa se nisu primjetile ove greskice na koje sam nailazila i torte su dobrog izgleda ali sve sami secer cccc. Dok smo jeli odstranjivali smo fondan iako sama torta po sebi nije nesto slatka. Je li i kod vas tako ili samo kod mene?
A recept koji sam koristila za fondan je: 1 kesica govodeg zelatina u prahu (ruf) 50 ml hladne vode (za zelatin) 20 ml vode (za fruktozu) 100 gr fruktoze 1 velika kasika tecnog glicerina 900 gr secera u prahu
Pravim vec drugu tortu od fondana. Nisam bas zadovoljna sa smjesom jer mi nekako nije skroz elasticna. Pomalo puca. Za pravljenje figurica i nije neki problem ali za samo prekrivanje torte i jeste. Imam osjecaja da dok je prekrivam tortu da ce mi prsti proletiti kroz smejsu . Isto tako, sto se tice ukusa fondana, presladak je da se jedva jede. Ja sam nekako svoje torte zamaskirala pa se nisu primjetile ove greskice na koje sam nailazila i torte su dobrog izgleda ali sve sami secer cccc. Dok smo jeli odstranjivali smo fondan iako sama torta po sebi nije nesto slatka. Je li i kod vas tako ili samo kod mene?
A recept koji sam koristila za fondan je: 1 kesica govodeg zelatina u prahu (ruf) 50 ml hladne vode (za zelatin) 20 ml vode (za fruktozu) 100 gr fruktoze 1 velika kasika tecnog glicerina 900 gr secera u prahu
Bas bi voljela da znam gdje grijesim...
Ja sam nedavno isto pravila dvije torte koje sam prekrila fondantom i prezadovoljna sam. Pravila sam po ovom receptu, ali je meni bilo dovoljno 750 gr secera. Ja sam svoj na tortu stavljala pomocu oklagije. Jednu sam pravila 17., a drugu 23. a koristila isti fondant, samo ga malo umjesila i bio je isti kao i kad sam prvi put razvlacila.
_____________________________
Mamino sunce, maza, zivot i sreca... R 17.10.2011.
25.12.2011, 19:40
palachinken
5397
Lilly, evo i minie ti je rekla, previse je to šećera u prahu. Znam da tako piše u receptu, ali slijedeci put radi ovako: Pola kile šećera odmah stavi, a ostalo dodaji po potrebi. I gledaj da što preciznije izmjeriš količinu vode.
_____________________________
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
25.12.2011, 19:44
Hanady RR
18727
minie a što na temi ovdj nema te druge, jel...premdan je ona 24-tvorka
Fondant jeste sladak... kako ko voli tako ga i jede... a ovaj recpet je isti kao kod minjine kuharice znači po istom nas većina pravi...
meni također manje šećera ode od 900 gr ako pravim u bijeloj boji više smjese.... kako dodajem boju tako moram i šećer pa onda i dođem do 900 gr.
jada s epravi fondant ja najprije stavim 400 gr u zdjelu i saspem ovo otsalo iz recepta po receptu pa onda na radnoj površini mjesim i dodajem šećer u prahu... mislim da ti se počinje raspadti ako si stavila previše šećera a isto tkao moraš znati d aga trebaš mjesiti dosta...što ga više radiš rukama on je podatniji za rad s anjim i razvijanje... ja ga za prekrivku razvijam na gustinu ( po preporuci naše majstorice Mya) tako mi bude čvršći a tanji za prenošenje na ptrtu...doks ma stavljala šećer u pragu on s eotpio u fondant ga upijao pa mi bilo zeznuto veću tortu lijepo prektriti
_____________________________
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
25.12.2011, 23:43
minie
165
Hanady bila je i druga, ona bijela sa srcima i cvjeticima :) A hvala za moju rodjendansku.
Kako mi je samo bilo drago sto je uspjela . Obradovala sam se toliko kao sto se malo dijete paketicu obraduje.
_____________________________
Mamino sunce, maza, zivot i sreca... R 17.10.2011.
26.12.2011, 21:18
madam x
839
Sljedeći zadatak : dnevnik, školski, strah me malo boje, na netu ništa nema.
26.12.2011, 21:23
D_K
2669
kakvu si hello kitty napravila?
_____________________________
Onaj pogled :))))
26.12.2011, 21:24
Hanady RR
18727
joj moja zinanina...baš dnevnik... ja sam nalazila nek eknjige, pa svesku otvorenu i simpa stvarčice u tom fonu al baš dnevnik...odoh tražit ako šta kod koga nađem stavim ti
_____________________________
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
26.12.2011, 21:39
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: zinanina
Sljedeći zadatak : dnevnik, školski, strah me malo boje, na netu ništa nema.
Hoces da ti ja slikam sutra moj dnevnik
Ove godine su tamnocrveni, a na sredini je bijela naljepnica...
_____________________________
“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
Sljedeći zadatak : dnevnik, školski, strah me malo boje, na netu ništa nema.
Hoces da ti ja slikam sutra moj dnevnik
Ove godine su tamnocrveni, a na sredini je bijela naljepnica...
Imam ga i ja svaki dan pred sobom, ali mi je nekako boja nezahvalna, bojim se da će biti mrtva, hladna, modra .
Kod nas su tamnoplavi .
26.12.2011, 22:30
madam x
839
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
joj moja zinanina...baš dnevnik... ja sam nalazila nek eknjige, pa svesku otvorenu i simpa stvarčice u tom fonu al baš dnevnik...odoh tražit ako šta kod koga nađem stavim ti
Možda bude i tabla, meni se više sviđa, uglavnom, to je za učiteljicu , koja odlazi u penziju, od njenih učenika, pa ako imate još ideja, samo dajte.
Meni je ova dobra, ali to je moj prijedlog, zahtjev je bio dnevnik.
26.12.2011, 22:38
Hanady RR
18727
zinanina a da radiš u folu otvorenog dnevnika...pa na njemu nešto stoji...tipa olovka...nečija sveska itd...nešto mi ko logikom po izgledu bi bilo moćnije ovo je fol dnevnika neke curice...zvončica baravno...al eto pomislih na to tovoreno u folu... http://cakes.anniesartbook.com/2009/08/tinkerbell-cake-for-my-little-girl.html
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
26.12.2011, 22:39
R&T@
5982
zinanina, a kako bi izgledalo da na dnevnik poredas olovku, kredu i slicno? Da razbijes monotoniju...
_____________________________
“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
27.12.2011, 19:48
madam x
839
IZVORNA PORUKA: tajra
zinanina, a kako bi izgledalo da na dnevnik poredas olovku, kredu i slicno? Da razbijes monotoniju...
To sam i mislila, ako baš bude moralo da bude dnevnik
27.12.2011, 22:44
madam x
839
Čini mi se da sam ovdje pročitala, da je u Sa u nekim slastičarnama moguće dobiti jestivu sliku, po želji, gdje i koliko to košta ?
27.12.2011, 23:45
mamine oci
4300
IZVORNA PORUKA: zinanina
Čini mi se da sam ovdje pročitala, da je u Sa u nekim slastičarnama moguće dobiti jestivu sliku, po želji, gdje i koliko to košta ?
ne<znam za slasticarne ali imas u Bingo i imas u Apleru na Ilidzi inace ne kosta puno 3-4 km
_____________________________
Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
28.12.2011, 00:38
DM
2408
IZVORNA PORUKA: zinanina
Čini mi se da sam ovdje pročitala, da je u Sa u nekim slastičarnama moguće dobiti jestivu sliku, po želji, gdje i koliko to košta ?
Pitaj višnju ili elmu na pp-čini mi se da su one pisale o tome
_____________________________
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
28.12.2011, 00:40
mamine oci
4300
IZVORNA PORUKA: mamine oci
IZVORNA PORUKA: zinanina
Čini mi se da sam ovdje pročitala, da je u Sa u nekim slastičarnama moguće dobiti jestivu sliku, po želji, gdje i koliko to košta ?
ne
ja sam napisala post al mi nije jasno gdje ne stadose slova:)imas u Bingo i ima u Ampler na Ilidzi 3-4 km:) nadam se da ce sad otici nesto zez net ponekad :)
_____________________________
Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
28.12.2011, 00:48
DM
2408
sad jeste OT, ali mamine oči-ja vidim i tvoj prvi post
_____________________________
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
28.12.2011, 00:48
DM
2408
.
< Poruku je uredio doublemum -- 28.12.2011 0:49:40 >
_____________________________
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!