IZVORNA PORUKA: blur 77
Zenice drage, potpuno ste me zarazile ovom temom, vasim umjecem i idejama, mjesecima pratim sta radite, gledam slike i uzivam. I jako zelim da pokusam i ja. Cak sam kupila razne oblike za figurice. Dobra sam sa tortama ali mi ukrasavanje jako lose ide, a ovaj fondant mi se cini lakim za rukovanje. E sad...Nijesam u prilici doci do glicerina, mogu samo raditi sa bobama, a nasla sam i gotov fondant 1 kg kosta 10 eura, sta mislite je li to povoljno? Mene zanima koliko mi treba fondanta za jednu tortu malo visociju. I treba mi recept neke tortice koja ide pod fondant, vidim dale ste predlog jaffa torta, rado bih je pravila, ali nemam jaffu . Moj plan je napraviti tortu mojoj bebici za prvu NG. Racunam na vasu podrsku! Ljub
relano za jednu tortu 1 kg fondanat može ti biti da je i prekriješ i napraviš nekoliko dždiža na njoj
kod nas imaš ženice koje naparve fondnat domaći glicerinski i pordaju 1kg= 10 Km (5E)
a realno 1kg tj. jedna mjera istoga d akupiš materijal i imaš za nekoliko puta po jednoj torti te dođe pkp 4-5 KM...
tako da to 10 eura je meni previše relano gledajući...
torte ispod trebaju biti čvršće...imaš ih dosta i na temi torte ovdje, meni je recimo santa monika pravo visoka bila i super je...
reform torta nije visoka sem ako ne radiš mjeru i pol...i ona je super pod fondat
također azzure čokoladna torta koju možeš naći negdje s početka teme toret...ona je i visoka i da se regulisati visina torte u zavisnosti koliko kora radiš...ukusna a super pod fondat...