Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Da te utjesim, i moj skida..jos mi kaze svaku tortu zafrkas sa tom jufkom, pa onda mu se ni jedna torta koja ide ispod fondanta ne svidja, jer nije kremasta...a u kanti za smece vecinom bude sav fondant, jer i gosti skidaju,no bitan je onaj prvi moment odusevljenja:)
Niobe
isti slucaj i kod mm, ove godine je prvi put jeo tortu potpuno oblozenu fondantom i zalio se kako je suha a fondant je naravno ksinuo, on voli kremaste. a ja sam fondant malo jela malo bacala zavisno od ukusa, koliko sam htjela da mi bude slatko
10.12.2011, 13:59
bebacha
1170
opet punooo prelijepo torti koji vi zelatin koristite za fondan.ja uvje DR.Oetker al sad kupim neki jeftinij i fondan mi mekan.uopste se neda oblikovat.to kontam dodat jos secera u prahu.al me interesuje dali je do zelatina
10.12.2011, 14:20
Hanady RR
18727
ja koristim dr.oetger goveći samo ti njega mjesi duže i dodaji po malo šećera stvrdnut će on za oblikovanje
Elma lijepa i uredna
10.12.2011, 22:10
ElmaB
4568
Hvala ti na pomoći oko izbora, i ja sam zadovoljna,dobro je ispala.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Tražila sam sliku presjeka nargile. I pošto je torta bila rođendanski poklon prijateljima, odnijeli su je u kafanu gdje je i bilo slavlje. E i evo "presjeka", tj. očerupali su je!