Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja sam na google ukucala water pipe cake, pa mi je izbacio samo jednu, ali je ruzna... Mozda ti je bolje da napravis neku okruglu tortu, pa gore da napravis malu nargilu od npr one tvoje plazma smjese, pa pored jos napravis onu posudicu za žar, pa žar napravis, pa pored jednu dzezvu i fildjan kao da se pije kafa... Bojim se da nargilu obicnu neces moci napraviti bez neke cijevi, jer gore moras nparaviti onu tacnu i onaj hepek sto se unutra stavi duhan i na njega zar. To ti sama smjesa nece moci izdrzati, ako budes pravila u originalnoj velicini.
16.11.2011, 12:56
Hanady RR
18727
evo moje nove tortice za moje škorpije...muža is eku... iskreno na ovu sma posebno ponosna...5 dana pravim karafeke i tortu još umalo na posos ne zakasnih jutros
bananaice hvala na slici škorpije...mislim da sma nešto ''ubola''
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
16.11.2011, 12:59
mala_sa
1353
Hanady ja cesto gledam ove fondantice, ali dosad nijednu nisam komentarisala...medjutim ovu moram - meni je nekako bas bas lijepa
16.11.2011, 13:00
M kao Mama
5536
Hanady odlična, baš si je dobro udesila
16.11.2011, 13:01
bananica
4330
ma sta ubola, predobra je , bolja od originala
svaka cast
(ps zasluzila sam komad )
16.11.2011, 13:02
Hanady RR
18727
Hvala vam Izgleda mi najbolje idu ove što slažem od 5 ujutro do 7.40
16.11.2011, 13:11
damma
1281
o hanady torta ti je prepredobra, da je jos probat mmmm
16.11.2011, 13:26
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: damma
o hanady torta ti je prepredobra, da je jos probat mmmm
unutra je kladična reformica zato je malo niža...ja inače volim visočije torte kad su sa fondantom...al njihova želja meni je zapovjed
16.11.2011, 13:33
Rabi
1810
Blizi se rodjendan moje pisuljice, i opet aBd kontam praviti torticu! do sad sam koristila one praskaste boje, od kojih ne dobijem nikad onu boju fondanta koju ja zamislim.... Koje boje vi koristite i gdje ih ima kupiti? Hvala
< Poruku je uredio Rabi -- 16.11.2011 13:34:21 >
16.11.2011, 13:36
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Rabi
Blizi se rodjendan moje pisuljice, i opet aBd kontam praviti torticu! do sad sam koristila one praskaste boje, od kojih ne dobijem nikad onu boju fondanta koju ja zamislim.... Koje boje vi koristite i gdje ih ima kupiti? Hvala
ja sam pored onih u prahu kupila i neke boje eterika tečnih boja...one su super... mada evo na ovoj gore torti samo mi je zelana boja ta tečna ostale sma imala u prahu...znači roza i plava su u prahu.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
16.11.2011, 13:38
ElmaB
4568
IZVORNA PORUKA: dush
Ja sam na google ukucala water pipe cake, pa mi je izbacio samo jednu, ali je ruzna... Mozda ti je bolje da napravis neku okruglu tortu, pa gore da napravis malu nargilu od npr one tvoje plazma smjese, pa pored jos napravis onu posudicu za žar, pa žar napravis, pa pored jednu dzezvu i fildjan kao da se pije kafa... Bojim se da nargilu obicnu neces moci napraviti bez neke cijevi, jer gore moras nparaviti onu tacnu i onaj hepek sto se unutra stavi duhan i na njega zar. To ti sama smjesa nece moci izdrzati, ako budes pravila u originalnoj velicini.
Hvala Dush, pa na kraju će tako i biti, najvjerovatnije.
Hanady, bravo za skorpiju!!!! Kako joj rep postavi ovako gore? :D
A boje u prahu... Ja isto koristim eterikine, ali ih stavim u jednu soljicu, dodam par kapi vode, razmutim i tek onda stavljam u fondan kap po kap i mijesim fondan dok ne dobijem odgovarajucu boju. Nekad treba staviti malo vise boje, ako hoces intenzivniju. Naravno i dodatavati secera u prahu, jer postane gnjecavo ako previse "vode" dodas.
16.11.2011, 13:53
Rabi
1810
hvala
16.11.2011, 13:55
Hanady RR
18727
dush repić sa nanizala na pola čakalice i stavila na sušenje tako što sma kuglicu fondata stavila ispod repa...hajde reko valjda će se osušiti...kad fakat ja sklonim kuglicu za dva dana a rep stoji
i ja tako koristim eterikine u prahu boje... ovu plavu mogu dobiti i intenzicniju la mi je ova nijansa odgovara u glavi samo crvena i crna me znaju zezati... slomim se crvenu d adobijem...ako da s ebaš brinem za rafaelovu maramu
A Elma ja bih nargilinu sliku sa neta skinula i radila 2D narigilu na torti... modelirala je rukama i dobila istu pa je položila na četvrtastu tortu sa lijeve strane a onaj dio da ''pušenje'' nargile odihla malo kao škorpijin rep što sma ja...tako da onda desna strana tiret ostane za recimo lsova i čestitku u zavinosti od pirlike meni s ečini to bi bilo upješnije za isvesti da s edobije baš lijepa nargila
16.11.2011, 13:55
ElmaB
4568
Crvenu i crnu gel Eteriku imaš u Škafi u Halilovićima ili u Alperu u Kasindolskoj. Valjda im nije nestalo, nedavno su ih imali.
Crvenu i crnu gel Eteriku imaš u Škafi u Halilovićima ili u Alperu u Kasindolskoj. Valjda im nije nestalo, nedavno su ih imali.
e ovo je za muštuluka...taman napisah kako s ebrinem za rafaelovu maramu... a ono što sma zmislila i crna i crvena su mi bitne
baš moram noge prošetat ndgej u te krajeve...al menit o plaho daleko...no ima subota...nju dajem za to
16.11.2011, 13:57
ElmaB
4568
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
dush repić sa nanizala na pola čakalice i stavila na sušenje tako što sma kuglicu fondata stavila ispod repa...hajde reko valjda će se osušiti...kad fakat ja sklonim kuglicu za dva dana a rep stoji
i ja tako koristim eterikine u prahu boje... ovu plavu mogu dobiti i intenzicniju la mi je ova nijansa odgovara u glavi samo crvena i crna me znaju zezati... slomim se crvenu d adobijem...ako da s ebaš brinem za rafaelovu maramu
A Elma ja bih nargilinu sliku sa neta skinula i radila 2D narigilu na torti... modelirala je rukama i dobila istu pa je položila na četvrtastu tortu sa lijeve strane a onaj dio da ''pušenje'' nargile odihla malo kao škorpijin rep što sma ja...tako da onda desna strana tiret ostane za recimo lsova i čestitku u zavinosti od pirlike meni s ečini to bi bilo upješnije za isvesti da s edobije baš lijepa nargila
Hvala Hanady, sreća imam vremena do 01.12. da razmišljam. Neće ništa da piše na torti nego samo da bude nargila. Definitvno ću se odlučiti za jednu od te dvije varijante, ili da je "zalijepim" položenu ili da je napravim kao figuru.
e super elma ako je ne nađem zovem te taman sam noćas pomislila ako ne dobijem crvenu boju za maramu svezat ću mu jedno pamučno šalče materemi
16.11.2011, 14:14
Anoniman
e super elma ako je ne nađem zovem te taman sam noćas pomislila ako ne dobijem crvenu boju za maramu svezat ću mu jedno pamučno šalče materemi
vala mora druga otici u tu Doru pa da te malo iznenadim
16.11.2011, 14:18
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: noa
vala mora druga otici u tu Doru pa da te malo iznenadim
joj vjeruj zamišljam tamo da se uvalim... gledah na netu...baš lijepih stavrčica sam našla... al odem ja tamo jednom da lijepo obiđem...sa tobom naravno
16.11.2011, 14:20
ElmaB
4568
Naravno, zovi imaš moj broj A provjerila sam ti telefonski imaju u alperu i crnui i crvenu, ali samo u prahu. Tečna im je nestala.
nikakav problem ja moram otic,treba mi kalup za tortu..stari dao sve od sebe
16.11.2011, 17:56
Miracle*3
463
evo moje nove tortice za moje škorpije...muža is eku... iskreno na ovu sma posebno ponosna...5 dana pravim karafeke i tortu još umalo na posos ne zakasnih jutros
bananaice hvala na slici škorpije...mislim da sma nešto ''ubola''