Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Zaha, torta je genijalna!!!!!! Mogu misliti koliko vam je vremena trebalo za sve ove cvjetice napraviti, a posebno poredati po torti....
Ma Hanady, mozes napraviti skoripijicu, ako nista vidi kako je ova plava napravljena sto je bananica poslala, mozes od kuglica da je napravis, ne mora biti iz 1 dijela. Samo ne znam kako da joj ovaj rep stoji ovako gore (vjerovatno se neka cackalica moze ubaciti u kuglice da ih drzi tako gore)... Ako nista, moze se rep zakriviti prema lijevo ili desno, da nije u zraku.
14.11.2011, 10:43
Hanady RR
18727
ja sam si uzela za pravo da na temu gdje je ''sve ''počelo stavim još jedno remek djelo naše Mya... ovu smo i porbali...ljepotice ti si majstor
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
14.11.2011, 10:52
Lady26
9177
Ja dobila komad na kojem je nesto pisalo (a nisam vidjela da je torta sva ispisana) polomila se pokusavajuci desifrovati
14.11.2011, 11:03
Hanady RR
18727
ah evo i druge...da se niko ne sojeća zakinut...sad je valjda jasno zašto smo pisale iz koga grada tipkamo... nije ovo bilo smao regionlano Mya je uvrstila sve naše drage ženice
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
14.11.2011, 11:11
dush
250
Kako divne tortice :)
14.11.2011, 20:57
Hanady RR
18727
de mi iskopajte slike nindža kornjača...neke torte da je glavni rafaelo ( onaj sa crvenom maramom)
14.11.2011, 21:29
ilmy
82
za sve vas jedno veliko nisam se javila duze vremena samo citam ali slabije pisem ne znam ni ja sto .. evo vam jedna moja mami za rodjendan meni je nesto posebna
elma ova je prezahtjevan...treba mi nešto na četvrtastoj torti...i nešto nisma isgurna bil 3 d
14.11.2011, 22:51
palachinken
5397
Sto ne isprintas rafaela na bijeli papir, kao bojanka ili šnjit - pa umjesto da bojis, ti rezes i lijepis fondan. Ili napravi tortu u obliku glave kornjace, Bogu hvala, okrugle su
14.11.2011, 22:54
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: palachinken
Sto ne isprintas rafaela na bijeli papir, kao bojanka ili šnjit - pa umjesto da bojis, ti rezes i lijepis fondan. Ili napravi tortu u obliku glave kornjace, Bogu hvala, okrugle su
eh vidiš... skontala sam četvrtastu tortu...i sad ja se slomih tražeći one on line bojanke da rafaelovu glavu isprintam ...pa pravim do fondanta to bi super bilo... još bih stavila one njegove alate za borbu 3D ( to se ne bojim napravit)
hajde nađite mi bojanku nindža koranjača on line plssssssssss
naime prekosutra pravim za seku i muža... al zaovin dječak ima rođkas ubrzo...i ja ga pitah danas šta da mu dajdžinica kupi...a on ko iz topa...napravi mi tortu ti...reko koju kaže nindža kornjaču al samo rafaela... reko sine koji je on
kaže crveni dajdžinice kako bona ne znaš
14.11.2011, 22:55
Hanady RR
18727
mama mu je manje zahjtevna ona je rekla farmerke... kud njega pitah sad moram... a ja bih njemu nju kupila njarađe...al moja djeca će me izdatii...jer H hoće da pravi sa mnom za njega tortu
15.11.2011, 08:00
riba78
3255
url=http://www.Slikomat.com/slika/5062318.htm] [/url] evo je moja prva fondant tortica ,pravila za godišnjicu i naravno zahvaljujem vama ,jer sam od vas učila
15.11.2011, 08:19
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: palachinken
eh vidiš... skontala sam četvrtastu tortu...i sad ja se slomih tražeći one on line bojanke da rafaelovu glavu isprintam ...pa pravim do fondanta to bi super bilo... još bih stavila one njegove alate za borbu 3D ( to se ne bojim napravit)
hajde nađite mi bojanku nindža koranjača on line plssssssssss
naime prekosutra pravim za seku i muža... al zaovin dječak ima rođkas ubrzo...i ja ga pitah danas šta da mu dajdžinica kupi...a on ko iz topa...napravi mi tortu ti...reko koju kaže nindža kornjaču al samo rafaela... reko sine koji je on
kaže crveni dajdžinice kako bona ne znaš
usput receno, i u moj vakat su se ninja kornjace furale, meni najdrazi bio onaj narandzanstveni sto voli pojest''
< Poruku je uredio palachinken -- 15.11.2011 8:20:26 >
15.11.2011, 08:22
ElmaB
4568
Riba, super je torta, preslatka!!!! A Rafaelo, ma nije zahtjevan, već pre pre zahtjevan hahahahahaha.
elma ova je prezahtjevan...treba mi nešto na četvrtastoj torti...i nešto nisma isgurna bil 3 d
Ma daj tebi nesto prezahtjevno, hajde ne zezaj. Tvoje torte su stvarno super. A uostalom, obecala si mi da ces mi pomoci da i ja napravim jednu, ako nisi zaboravila
15.11.2011, 10:06
Hanady RR
18727
riba divna ti je ova srcasta
palachinken...ti si legenda
Elma ovaj bona tvoj ko ja veliki rafaelo ma napravila bih ja njega nego nema mi gdje sjesti od dvije autosjedalice u auto moram ga transportovati u igraonicu majko moja šta mi rade...ću se roknem više Al fakat zamisli ovolikog rafaela da m donesem...
Miracle naravno da ti dođem jednu torticu tačno znam i kada ti je spremim aBd i koja tematika
15.11.2011, 10:09
Miracle*3
463
ma napravila bih ja njega nego nema mi gdje sjesti od dvije autosjedalice u auto moram ga transportovati u igraonicu majko moja šta mi rade...ću se roknem više Al fakat zamisli ovolikog rafaela da m donesem...
Fakat nemoj, mozda ga u igraonici obracunaju kao jos jednog dodatnog clana na zabavi
< Poruku je uredio Miracle*3 -- 15.11.2011 10:10:22 >
15.11.2011, 10:11
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Miracle*3
ma napravila bih ja njega nego nema mi gdje sjesti od dvije autosjedalice u auto moram ga transportovati u igraonicu majko moja šta mi rade...ću se roknem više Al fakat zamisli ovolikog rafaela da m donesem...
Fakat nemoj, mozda ga u igraonici obracunaju kao jos jednog dodatnog clana na zabavi
i to što kažeš
još zamili ja se slomim oko torte a počnu se mačevati sa njim i ono fol kun-fu i polome mi tortu
15.11.2011, 13:23
ElmaB
4568
Ma sad ga nešto gledam, mogao bi se on uspješno napraviti od plazma keksa, a ruke, noge i glava samo od fondata, ali trebalo bi 5 kg fondata napraviti. Ali izvodljivo je samo treba vremena.
Obicno se ovakve figure prave tako da se glava npr napravi od stiropora i to se obuce u fondan. A tijelo bude torta, noge i ruke se naprave ili od stiropora ili od torte. Fondan skup i tezak da bi se koristio samo za glavu.
Samo mislim da za ovo moras bas imati talenat :) Meni vas vajanje ne ide od ruke
16.11.2011, 10:19
palachinken
5397
Treba dobra armatura za ovo, ako ce sve biti torta. Ako ste gledale onaj cake show na travel&living, kako sloze konstrukciju od cijevi (koje meni lice na odvode iz umivaonika) pa onda nalijepe tortu preko toga.
16.11.2011, 11:21
ElmaB
4568
Eh meni opet treba pomoć i vaše ideje. Trebam praviti tortu na kojoj će ili biti nargila ili da torta bude u obliku nargile. Na netu sam našla samo izgled nargile, ali voljela bih da vidim i tortu. Ako slučajno negdje pronađete neku sličicu torte sa nargilom, postavite please.