Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
gdje se ima kupit dobar set za ukrasavanje slagom.ona sprica s nastavnicima.ja gledala na ebaye Wilton al mi bas skupo
26.10.2011, 12:11
calahoe
207
IZVORNA PORUKA: bebacha
gdje se ima kupit dobar set za ukrasavanje slagom.ona sprica s nastavnicima.ja gledala na ebaye Wilton al mi bas skupo
ja kupila u Bingu nedavno,nije bas Wilton klasa,a nema mu mane ni sekunde.Kostao citavih 6,5 km,neki americki set.Dođe zapakovan u kovcezicu plasticnom,20 dresir vrecica,ne znam koliko tacno nastavka za njih,nekoliko kalupa za ornament sare,slova za utiskivanje i uputa za koristenje.Taman ih slagali ja neletim i uzmem
26.10.2011, 12:39
princeza
83
Puno ti hvala ja mislim i da podloga ima svoju ulogu iznenada se spojilo ugodno sa korisnim
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: princeza
Evo i moje skromne tortice ovo mi je drugi put da radim sa fondanm i ja sam zadovoljna
što je meni lijepa ova žuta boja...al baš...il se jednostavno pollopilo sa ovom zelenom tacnom al beš mi nešto totalno vesela ova torta i lijepih boja
26.10.2011, 17:15
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: calahoe
IZVORNA PORUKA: bebacha
ja kupila u Bingu nedavno,nije bas Wilton klasa,a nema mu mane ni sekunde.Kostao citavih 6,5 km,neki americki set.Dođe zapakovan u kovcezicu plasticnom,20 dresir vrecica,ne znam koliko tacno nastavka za njih,nekoliko kalupa za ornament sare,slova za utiskivanje i uputa za koristenje.Taman ih slagali ja neletim i uzmem
Dali se ova slova ( a i ornamenti) mogu iskoristiti za fondant šta misliš ako misliš da mogu da idem roviti bingo
26.10.2011, 18:14
calahoe
207
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Dali se ova slova ( a i ornamenti) mogu iskoristiti za fondant šta misliš ako misliš da mogu da idem roviti bingo
Moglo bi ja i malo eksperimentisala s njima vec,nisu kalupi za isjecanje vec bas za utiskivanje slova u fondant
Joj kod nas se 2.11 otvara radnja sa profi slasticarskom opermom,jedva cekam.Pregledala sam im ponudu na netu sto puta,ma ima svega za slastice,jos ako im cijene budu kao u Hr(a nisu uopste bezobrazni)gdje ce mi kraj biti
26.10.2011, 22:01
ElmaB
4568
Ja sam ih kontaktirala, mislim da govoriš o trgovini Dora, koja se otvara u Mostaru i rekli su mi da će raditi i dostavu za druge gradove u BiH. Ja imam njihov stranicu i zaista ima svega po povljnim cijenama. Neke stvari su ima zaista jeftinije u odnosu na Alper i Tuzlu.
Ovo je više do torte.... zaista si umjetnik, imaš prezicnu ruku i tvoje torte su prava remek djela... Mislim da je rokoko dobila najozbiljniju konkurenciju za sada na forumu
Istina ima ovdje još lijepih torti...al tvoja maštovitost i urednost definitvno su nešto posebno
Fondant je za mene spansko selo, ali znam prepoznati kvalitet ako ne znam napravit. Ovo je prekrasno, a posebno zato sto izgleda uredno. Svaka cast!!!
28.10.2011, 23:53
D_K
2669
ja sam napravila tortu po elminom receptu i izgleda suuuper - visoka je i cvrsta.. eh, dogovorila sam spidermen-a praviti malom braticu pa evo pregledam slike - valjda cu uspjeti.. javim se sa slikama - nadam se uspjesnim
E sada mi treba pomoć. Imam za sljedeći petak narudžbu za tortu za jednog čovjeka od 52 godine koji je po zanimanju automehaničar. Ostavili su mi slobodno da ja izaberem kakvu ću tortu napraviti. Hajd please dajte mi ideje.
hehe slucajnost.moj mm je automehanicar i u januaru mu je rodendan,ja upravu trazim imal sta zanimljivo za njega. ja danas trebam pravimtortu za tetku koja ide u penziju,imal neko ideju
29.10.2011, 09:19
ElmaB
4568
Sad ću ti ja poslati par sličica za tetku, ja sam pravila jednu takvu, treba da je elegantna, ne kičava. eVo šaljem za par minuta!
E sada mi treba pomoć. Imam za sljedeći petak narudžbu za tortu za jednog čovjeka od 52 godine koji je po zanimanju automehaničar. Ostavili su mi slobodno da ja izaberem kakvu ću tortu napraviti. Hajd please dajte mi ideje.
29.10.2011, 09:25
ElmaB
4568
Evo primjera za "penziju" :
Meni su ove ako knjige jako praktične za skoro sve prilike. A ti onda napišeš šta god želiš!
Super Palachinken, extra ideja. Evo snimila sam je, e hajmo još ideja
Samo ces ti to dosta urednije napraviti.
29.10.2011, 09:37
ElmaB
4568
Hehehe hoću naravno, ma dobra je ideja skroz imala sam i ja neku, ali bojim se da neću uspjeti, htjela sam radionicu cijelu napraviti, ali me malo strah. Zato mi trebaju vaše ideje.
bas ti hvala.. ja sam taman dosla do faze kada sam htjela da stavim samo masku na mjesto gdje se mreze spajaju ali pokusacu napraviti spidermena po ovo prijedlogu.. nafrcana sam je mi je fondant katastrofa - prosli put je bio kao plastelin podatan a sad puca uzasno.. znam da sam prosli put stavila neki slj zelatin Seti ili tako nesto a ovaj put drOetker - sve kontam da je to :((