Hvala vam na lijepim zeljama, I ja vama zelim lagane porode i da rodite zdrave bebice
Ja sam kupila u apoteci te jednokratne gacice, velicina L, izgledaju kao bokserice, mozda i bolje, da se ulozak ne mrda Prije 15dana ta mi je velicina odgovarala, sad necu ni da probam, a valjdamalkice ispuse odmah stomak poslije poroda, pa ce nam moci gacice koje ponesemo
Leptirice, znaci jos dvije sedmice i eto tebe u 9 mjesecu aBd Ja pijem Mg od NW u tabletama od 500 mg i bas mi godi, ali uzmem pola tablete ujutro, pola navece. Imam normalnu stolicu Mg direkt je dobar, ali meni sladak pa mi zgaravica od njega, a htjela sam uzeti ovaj jaci.
Travelove ja sam sve stvari nagurala u krevetic, pa uzimam dio po dio, perem i peglam. Jos malo imam stvari za oprati, i na kraju ce mi ostati navlaka od autosjedalice, nosiljke i lezaljke, jer bi ja ipak da to sve operem.
Leena Znaci svi termini zauzeti u oktobru kod Nakasa, a ionako dobijes neki temin a jos 20 zena u istom terminu Ja se jednom narucila kod Dr Miseljica u Vojnu, prije nego sto sam bila trudna, imala termin u 13h, ja dosla, kad ono 50 zena, nisu dosle na red ni one sto su u 11 bile narucene, valjda imao neke hitne intervencije