IZVORNA PORUKA: Isha
Ziel, drago mi je za bebicuvi mamu, valjda ce seczena moci malo opustiti kada budu kuci zajedno.
Zar te nisu mogli postediti tih poslova sada? Nerviraju me i gosti koji se najave kao-eto nas, ma kome
Meni se moraju najaviti minimalno dan ranije, mozda planiram nesto, pa ce me poremetiti
Ma zao mi bilo jer su previse posla imali, nisam morala ici ali eto htjela sam bar u necemu olaksati, mada nisam mogla onoliko koliko su oni, saginjati se itd. Ali sam im opet dosta pomogla s obzirom na drugo stanje
Sinoc se komirala kad sam legla, rano legla oko 19:00 pa se budila u wc 3x i opet se vracala u krevet, do jutros, ispratila mm-a na posao. Danas nam htjela njegova tetka doci s muzem, zvala na fiksni pa se sveki javila, ali kad je cula da mm-a nema kuci do pola 5 odustali su, kaze ne moze tetak voziti po mraku, slab mu vid, a nama drago
jer nisam bas ni odmorna ni raspolozena za primanje gostiju, tako da ce doci vjerovatno u petak po danu...
Kako mi se beba bila umirila jucer, samo sam ga ujutro osjetila i tek nekad sinoc kasno 2 pokreta, bila sam se nesto zabrinula. A evo sad kako sam se probudila gura se nogicama
Skuhala sam tijesto za lepinice taman ce nadoci dok ja opet ustanem, sad cu se vratiti u krevet jos malo. Nisam stigl ajucer ni posteljinu za krevetic oprati, a vidim sad neko vrijeme tmurno pa i ako operem necu iznositi vani, pokupice dim iz zraka, nego u kuci na gvozdeni strik.