IZVORNA PORUKA: Arya
Hellooo
mojbebac da prođe sve u najboljem redu
Mi smo napokon dobili ključeve od stana, papire završili, danas majstori bili mjerili kuhinju, ja ne mogu da izlazim s posla pa su moji mama i tata i mužek to sve s majstorima završavali, rekla sam da želim svijetlu kuhinju...
Vratila sam se sinoć na jogu, valjda će bebi odgovarati.
Ja nemam muško ime, još uvijek se nadam da je Nora.
Vidim da kupujete uloške, sestri i drugaricama su se najbolji pokazali Chicovi 15.5 KM 30 komada (drugarici je dovoljno jedno pakovanje bilo), kažu da se isplati svaki fening, ali ne znam ima li još uvijek Chico u Sarajevu, nisam se približila gornjem dijelu grada dugo.
Nora
mi nismo imali musko ime oba puta...bas smo u belaju bili
nego ja sam sinoc mm oplakala od sege, Nora ista on, vjerovatno ce imati moje oci (nadam se) ali bas je ista on, ima obrascice, punije usnice, cak ni moj nosic nema...i nosa on nju sinoc i gleda je, kaze vidi fakat ista ja...
i u po frke gleda on nju i prica joj: seka ti je N prava manekenka, plesacica...upisacemo je na ritmicku gimnastiku...tebe cemo kad porastes na dzudo...nisi ti za ritmicke gimanstike
mene suze zalile
odoh vam sad iskopat neku svjeziju slikicu moje bucke
e da chicco ima u master kidsu (ja omeksivac uzimam) ali ne znam za uloske i iskreno receno pravo su skupi, meni bi poslije prve trudnoce bili totalno nerentabilni jer sam ja virovih paketa potrosila Bog sami zna koliko. sad u ovoj bi mozda i mogli ali iskreno zao mi dati 15 Km za 30 komada jer sam ja po 3 stavljala i presvlacila se svako malo (5-6 puta dnevno haman Nora i ja isto pelena i ulozaka
)