Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
I meni su tako rekli na roditeljskom, ali sam ja trazila da se postuje Pravilnik i da se javno ipak objave sve pismene provjere. Cekam zakonski rok, da vidim sta ce uraditi, ako ne budu trazit cu onda pismenim putem.
28.09.2017, 20:37
soloamina
16
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Jesi li tražila da objave datume pismenih provjera znanja?
Gdje objave te pismene provjere?
28.09.2017, 20:54
Blue rose RR
4361
Trebali bi objaviti il na web stranici skole, ili na oglasnim pločama u školi.
28.09.2017, 20:56
soloamina
16
Na ovoj stranici jos nista!! http://osonh.edu.ba/ a do kada bi ih trebali objeviti?
28.09.2017, 21:34
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: soloamina
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Jesi li tražila da objave datume pismenih provjera znanja?
Gdje objave te pismene provjere?
Nama to uciteljica dala
29.09.2017, 09:54
Blue rose RR
4361
IZVORNA PORUKA: soloamina
Na ovoj stranici jos nista!! http://osonh.edu.ba/ a do kada bi ih trebali objeviti?
Shodno članu 12. Pravilnika o praćenju, vrednovanju i ocjenjivanju učenika osnovnih i srednjih škola u KS, stoji da:" Škola do kraja treće sedmice nastave u svakom polugodištu objavljuje kalendar za sva razredna odjeljenja na oglasnoj ploči ili web-stranicama škole. Kalendar se sastoji od popisa razrednih odjeljenja i kalendara nastavnih dana, te upisanih planiranih pisanih provjera. izrađuje se prema operativnom nastavnom planu i programu i rasporedu sati pojedinih razrednih odjeljenja. U kalendar se upisuju i kratke pisane provjere."
"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
14.05.2019, 14:52
Visnja RR
15102
Mi se lagano otpisujemo iz ove grupe. Već su nam neke ocjene zaključene a ove što nisu je jasno ko dan ... I 5. smo završili sa svim peticama. I opraštamo se od učiteljice i tri nastavnice... Idemo u stariju raju. U 6. gdje su sve nastavnici.... Škola nam se završava malo ranije. 24.5. plus 27.5 kada je veseli čas. A onda duuuuugoooo toplo ljeto.
< Poruku je uredio Visnja RR -- 14.5.2019 14:54:28 >
15.05.2019, 11:40
vortex RR
656
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Mi se lagano otpisujemo iz ove grupe. Već su nam neke ocjene zaključene a ove što nisu je jasno ko dan ... I 5. smo završili sa svim peticama. I opraštamo se od učiteljice i tri nastavnice... Idemo u stariju raju. U 6. gdje su sve nastavnici.... Škola nam se završava malo ranije. 24.5. plus 27.5 kada je veseli čas. A onda duuuuugoooo toplo ljeto.
Svaka cas_t maminoj pametnici! Da li se samo njima zavrsava tako rano ili svim razredima? Zasluzila je super odmor, uzivanje i igru. Ljubim vas
15.05.2019, 16:52
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: vortex RR
Svaka cas_t maminoj pametnici! Da li se samo njima zavrsava tako rano ili svim razredima? Zasluzila je super odmor, uzivanje i igru. Ljubim vas
Samo ove godine u KŠC...imaju neke radove u matičnoj školi pa onda obje (Mejtaš i Stup) moraju ranije završiti.... a inače KŠC završava desetak dana ranije od drugih škola jer imaju kraći zimski raspust...
18.09.2019, 13:31
veeseelaa
20552
eh evo moja je 5 razred ima razrednicu i nekoliko nastavnica ona je od 1 razreda imala za svaki predmet drugog nastavnika tako da joj nije frka a velika je, frka oko skole ne smije da bude
20.09.2019, 10:53
Visnja RR
15102
mi smo tek ovegodine dobili nastavnik za svaki predmet.... za sada je ok...gradivo znatno obimnije al dobro... navikli smo
06.12.2019, 09:13
Bambi09
1559
Da pozdravimo generaciju i drustvo Nane je cetvrti razred, sad za sad je vrlodobar, ali za mene je odlican. Visnja, koliko ponedjeljaka do raspusta
06.12.2019, 10:26
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Da pozdravimo generaciju i drustvo Nane je cetvrti razred, sad za sad je vrlodobar, ali za mene je odlican. Visnja, koliko ponedjeljaka do raspusta
Nane 4. razred.... oooo kako vrijeme leti
još dva ponedjeljka kod nas... u vasoj školi još 3?
06.12.2019, 11:16
Bambi09
1559
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Nane 4. razred.... oooo kako vrijeme leti
još dva ponedjeljka kod nas... u vasoj školi još 3?
Ma dva i kod nas, onaj treci se ne racuna, uoci Nove godine, veseli casovi i te zafrkancije