Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ej salmy ne treba neku frku dizati ista je skola, ambijent a nije tolko o glavu da je ista i uči ja sam u drugom razredu promijenila skolu, preselila iz republike u republiku hahah sa ekavice prešla na ijekavicu
učiteljica je svakako bila nova, novo okruzenje pa sam se snašla
nemoj toliko da brines
danas smo svi malo pretjerali u brizi
Predala sam peticiju dir.i ministru...ništa se još ne dešava..a malo smo smirili tenzije..i ja sam prestala da se sekiram toliko...nismo imali roditeljski još..valjda čekaju rješenje situacije.. A djeca ko djeca..kaze A mama ova učiteljica je mlada i lijepa i opste se ne dere na nas 😂 A u razgovoru sa ljudima iz iz te struke skontaj da na djecu ne utiče toliko novonastala situacija koliko na roditelje.. A eto budemo vidjeli daljnji tok desavanja
15.09.2016, 12:13
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Pocy kažu da su od ove godine ocjene krenule odmah od početka 2. razreda, a ne kao do sada od drugog polugodišta.
pa mislim da je u nasoj skoli tako od ranije, ocjene počinju već na početku 2.razreda za razliku u drugim školama nisam znala da je sada i ostalim školama isto pa neka, i nas su ocjenjivali odmah u 1.razredu
15.09.2016, 13:48
veeseelaa
20552
a sta ocjenjuju e šega pocy reci drugaru da se ne da
15.09.2016, 13:54
Visnja RR
15102
kod nas uveliko s ocjenama ... prva iz diktata druga iz čitanja ...... ah :))))
15.09.2016, 13:56
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Veki, kad pocinje ocjenjivanje kod vas? prve ocjene su bile za pjesmicu naucenu napamet
< Poruku je uredio pocahontas -- 15.9.2016 13:57:16 >
15.09.2016, 14:06
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Veki, kad pocinje ocjenjivanje kod vas? prve ocjene su bile za pjesmicu naucenu napamet
ja kako skontah od drugog polugodista, no ne bi se kladila, krajem mjeseca imam informacije pa budem pitala pa kad prije im zadaše pjesmicu aman
no dobro, meni se doima da su u IBI kriteriji za ovu malu djecicu previsoki mozda grijesim, bice tu cini mi se svakakvih ocjena
15.09.2016, 14:11
koka i po
7309
pikal se moj kanton
kod nas ocjenjivanje pocelo odmah.
S ima jednu 5 iz matematike(nije na mater )
a da su kriteriji veliki jesu..
15.09.2016, 15:07
Blue rose RR
4361
Kika je počela sa ocjenjivanjem poslije prvog polugodišta drugog razreda, a evo njena rodica koja je sada drugi, odmah su krenuli sa ocjenama. I roditelji su bili zbunjeni, valjda ministar donio neku odluku.
16.09.2016, 11:17
salmy
5830
Žene gdje ću naći Muzicko za 2 Esad Suman Niko živ ga nema..nemam pojma sta cinit vise
16.09.2016, 11:28
salmana
321
IZVORNA PORUKA: salmy
Žene gdje ću naći Muzicko za 2 Esad Suman Niko živ ga nema..nemam pojma sta cinit vise
Ko je izdavac, kontaktiraj izdavaca direktno.
16.09.2016, 13:40
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Kika je počela sa ocjenjivanjem poslije prvog polugodišta drugog razreda, a evo njena rodica koja je sada drugi, odmah su krenuli sa ocjenama. I roditelji su bili zbunjeni, valjda ministar donio neku odluku.
Nama jos nista nisu rekli o toj novoj odluci, zivim u saznanju da u drugom polugodistu tek idu ocjene Vidjecemo.
16.09.2016, 14:06
koka i po
7309
meni nisu vazne ocjene(naravno neka su prolazne). lijepo je kada je dijete odlikas ali je jos ljepse kada je sretno i zadovoljno,na kraju ocjene nisu mjerilo ni pameti ni genijalnosti niti su garant da ce taj mladi covjek u buducnosti biti uspjesan.
ovo boldirano nikada nisam rekla pred mojim djetetom ali nisam ni dramila ako se u dnevniku nadje i pokoja dvojka i trojka a bome ni jedinica
16.09.2016, 14:07
koka i po
7309
IZVORNA PORUKA: koka i po
meni nisu vazne ocjene(naravno neka su prolazne). lijepo je kada je dijete odlikas ali je jos ljepse kada je sretno i zadovoljno,na kraju ocjene nisu mjerilo ni pameti ni genijalnosti niti su garant da ce taj mladi covjek u buducnosti biti uspjesan.
ovo boldirano nikada nisam rekla pred mojim djetetom ali nisam ni dramila ako se u dnevniku nadje i pokoja dvojka i trojka a bome ni jedinica
djesi medicu ,lijepo te sresti ovdje
16.09.2016, 15:55
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: salmy
dostava je cini mi se 8 km...pa ako ima jos djece u razredu predlozi da svi zajedno kupite i podjelite trosak dostave
16.09.2016, 20:24
Medić*
29
djesi medicu ,lijepo te sresti ovdje
Ej koko evo tu smo sada. Duže smo bili van države Sad škola, obaveze, sve ok hvala Bogu 😊 Za ocjene se slažem 🖒
21.09.2016, 20:47
Visnja RR
15102
Kod nas se zahuktava... zadaća ko u priči.... u petak jedan test , u ponedjeljak diktat, u utorak drugi test.... i tako do pred kraj decembra
22.09.2016, 22:42
maja78 RR
4163
kod nas uciteljica objasnila za ocjene u drugom, donijeli bili neki zakon da idu od pocetka godine po novom, ali nesto nije u redu, pa se vratio na ispravke. Tako da kod nas u skoli se vracaju na staro, prvo polugodiste opisne, drugo ce ocjene.
23.09.2016, 08:08
salmy
5830
Mi još ništa ne znamo😥 Svi su imali roditeljski osim našeg odjeljenja... Čekamo rasplet situacije i novu/staru učiteljicu Cirkus pa eto
23.09.2016, 08:34
Visnja RR
15102
kako bi skola bila divna da nema ocjena
23.09.2016, 10:04
Blue rose RR
4361
Daleko smo mi od škole bez ocjena ... A vala i zezaju bezze djecu, baš nekako se donose odluke preko noći ...
23.09.2016, 13:16
Maya_K
145
Kod nas ima zadaće onako solidno, s tim da je djeci puno. Obavezno srpski vježba pred pisana slova, čitanje, matematika po jedan nastavni list, kad imaju prirodu i tu bude, po meni nije previše s tim da su se djeca žale učiteljici.
Ocjene idu prave odmah, a prvi test će biti tek u decembru. S tim da je učiteljica napomenula da će tu biti dosta "dopuni" zadataka, da im ne bi bilo previše i da ,će obavezno pred sami test imati vježbu veoma sličnu testu. E da 2. razred smo. Ide mu do sad dobro, ne ostaje na dopunskoj, a ima djece koja već ostaju. Ispočetka me čekao sa zadaćom, pa je to bio haos. Dok mi ručamo, dok uradimo već 20 h, a ima i sport navečer. Sad smo se naučili da uradi što više dok ja dođem a ostavi za mene samo ono što mu nije išlo pa da mu pomognem, pa vidjet˙ćemo dalje.
23.09.2016, 16:09
megi
935
Salmy nadje li muzicko, ja kupila tu knjigu na ilidzi ako hoces sljedece sedmice da ti provjerim imaju li jos
Kod nas isto nema ocjena, imaju provjere, A je puno bolja ove godine, to mi je i uciteljica potvrdila, njoj je ocito bilo prerano da sa 6 god krene, sad sve uradi bez problema, vjezbaju citanje, pisanje, diktat, imaju zadace ali ne previse pa vidjecemo
hoce na nesku sekciju da je upisem plesa, kreativci nekakvi pa cemo i to probati
24.09.2016, 12:31
salmy
5830
Nisam kupila neeeemaaa Hvala ti pogledacu na ilidzi
24.09.2016, 14:11
Maya_K
145
Mi me kupujemo knjige. i 2.razred su besplatne!
30.09.2016, 11:22
Visnja RR
15102
Od ove godine će ocjenjivanje testova biti blaže što će reći da će biti više boljih ocjena