IZVORNA PORUKA: suncica15
Sretno na pregledima mamice..a sretnicama kojima se termin približio neka je sa srećom. Ja sam danima bila nervozna i jutros kad sam ustala puna sam energije i vesela. .
imam jedno pitanje za trudnice jeste li se vi farbale prva 3 mjeseca. Nisam pametna..izrastak je poveliki a čitam da neko govori da je štetno dok druge se farbaju od početka.
Suncice ja sam se farbala u prva 3 mjeseca 3-4 puta nisam sigurna... i citavu trudnocu se farbam, nismo izlozene tolikoj kolicini farbe da bi ostavilo neki negativan uticaj na plod... Ali ne mozes ti to svakome ni objasniti , pogotovo zenama iz mahale kad pocnu smarati sa svojim komentarima: FARBAS SE?????
NEMOJ NI SLUCAJNO. Gledaju te ko da si vanzemaljac i ne odustaju ni kad ih ignorises.
A sad dobro jutro trudnicama i mamama
Bas ste uranile jutros, haman da ste sve ustale prije mene
Ja se izlezavala s mm , i na kraju dosadilo mi i ustanem, on jos ostao u krevetu. Ukljucila masinu bijelog, slozila ovaj ves sto mi se nakupio od prije 3 dana bas sam se nesto razlijenila...... Danas nemam nekih posebnih planova, sutra vjerovatno odem negdje s mm u kakvu setnju ili neki rostilj sto je spominjao s mojim zetom i sestrom, pa vidjecemo
Tako zavidim ljudima sto imaju bazen kod svoje kuce, i onima koji su blizu mora